Uz je vse v poradku. Staci nahrat z instaleru ZiPhone/iBrick FIX a vse jede tak jak ma. Vcetne Total Commanderu. To jen, ze jsem to tu nekde cetl, ze total commander nefungoval po pouziti ZiPhonu.
jak ho do instaleru dostanu, není tam.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Uz je vse v poradku. Staci nahrat z instaleru ZiPhone/iBrick FIX a vse jede tak jak ma. Vcetne Total Commanderu. To jen, ze jsem to tu nekde cetl, ze total commander nefungoval po pouziti ZiPhonu.
icebee píše:tak jsem postupoval podle navodu, mam verzi 1.1.1 pripojil jsem se k itunes dal jsem restore - recovery mode - ziphone - vse probehlo do 2 min - vypadalo todobre, az na to ze po vlozeni sim - neni signal - a do installeru nejde nic naistalovat (package download failed!) - do ziphonej jsem zadal -a -j -u, poradte prosim
tomp píše:Mam 1.1.1 OTB, jailbreaknutý na 1.1.2. Včera jsem provedl update v itunes na 1.1.3 a ziphone 2.1.
Vše proběhlo naprosto v pořádku. V 1.1.3 mi funguje všechno včetně volání a sms a to jsem neinstaloval iworld(ktery nejde) ani AppSupport.
Jedinym problemem jsou web clips. Otevřu safari, najedu na nejakou stranku a kliknu na Add to home screen, vyberu nazev clipu a kdyz chci vse ulozit napise se hlaska: "Could not add this page to the Home screen because an error eccurred." ... ač je to system od apple, tak vypada dost windowsovsky:-D
Děje se to pro každou stranku, zkousel jsem smazat cache prohlizece, historii, vsechno ...
Setkal jste se s tim nekdo?
diky
Almi píše:Všetko okrem aplikácii by ti malo ostať, t.j. kontakty, kalendár, hudba, fotky.
Aplikácie sa vymažú...ale pred upgrade ich radšej odinštaluj aj tak, aby si nemal náhodou žiadny problém po upgrade.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé