Rumburak píše:Volám do všetkých predajní T-mobile v Bratislave, či už vlastných alebo značkových, všade a dočkám toho že mi povedia bez zmluvy len na objednávku a najskôr by to bolo o 2 týždne...
Zase raz to zvládli....
Konkretna skusenost. Isiel som okolo T-mobile v Avione, ziadny ludia, tak som si povedal, ze si ho kupim. Zobral sm si listok, cakal asi 5 minut, i ked iba pri jednom priecinku obsluhovali, a pri ostatnych troch zaujato sledovali monitori. Tak som sa jednej kvetinky spytal, ci maju Iphony none 3GS. Tak nejak neurcito, velmi profesionalne pokyvala hlavou, e vraj ano a opat sa s nesmiernym zaujatim zahladela na monitor. Po dalsich piatich minutach sa konecne ozvalo moje cislo, sadol som si a na otazku, co si prajem som odpovedal, novy Iphone. Profesionalny predajca si zobral moje tel.cislo, moju obcianku, nieco tukal do PC, potom povedal moment a odbehol do zakulisia. Naivne som sa domnieval, ze pre moj phone. Chyba lavky, prisiel a oznamil mi, ze bohuzial Iphony nemaju, vraj dostali na predajnu 2 ks a uz su prec. Na otazku, kedy budu, zas typicka profesionalna odpoved :"Tovar dostavame v stredu a piatok, pridte sa opytat!!!" Na dotaz, ci mi nemozu zavolat, ked uz som ten VIP klient s uctami oklolo 200 Eur mesacne povedal, ze musim zavolat sam...
Naozaj profesionalny pristup T-mobilu!! Tak ma seru v poslednej dobe, su to amateri ako hrom. Su aj ini operatori taki zmrdi??? Poteste ma ze ano......
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.