Predaj iPhone 3GS Slovensko - obecna diskusia

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Yreg | pát črc 31, 2009 9:26 am

Re: Predaj iphone 3GS Slovensko

? 419

pali777 | pát črc 31, 2009 9:35 am

OMFG preco OrangeSK nema 32GB ??? Nechapem tuto logiku ze Tmobile ma len 32GB a OrangeSK len 16GB...wtf? Ako niekto tu musi strasne fetovat...:)

Rumburak | pát črc 31, 2009 9:47 am

Volám do všetkých predajní T-mobile v Bratislave, či už vlastných alebo značkových, všade a dočkám toho že mi povedia bez zmluvy len na objednávku a najskôr by to bolo o 2 týždne... :x
Zase raz to zvládli....

Uživatelský avatar Apache23 | pát črc 31, 2009 10:17 am

T-mobile bude mat zas blokovany? Skuste sa popytat ked tam uz volate.
Aj ked pre mna bude JB hned ako dojdem z predajne. :D
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

Rumburak | pát črc 31, 2009 10:29 am

Podľa toho čo zisťujem tak by mal byť ten telefón až poobede. Na zákazníckej linke som neveriteľným šťastím narazil na ochotného zamestnanca, ktorý mi zisťuje info na všetkých možných miestach má volať za 10 min tak sa ho spýtam aj na blokovanie

edit:
Takže je to uplne inak :lol:
Telefónov bolo 5 v celej Bratislave, telefóny sa dajú len ZÁVAZNE objednať a majú nastavený limit na najbližšie 2 týždne a to taký že môžu na každej predajni objednať 1 kus za týždeň :lol:
Neviem čo k tomu dodať. Komédia, komédia a ešte raz komédia.
Ak by sa niekomu náhodou podarilo kúpiť ten telefón tak by mohol oznámiť že kde a či náhodou nemá info či sú ešte nejaké kusy volné.

Edituj vlastní příspěvky, jak jsem to teď udělal za tebe. scorpi

genius7 | pát črc 31, 2009 10:46 am

Neviete niekto prosim vas ci bude aj O2 na slovensku predavat novy iPhone?

Uživatelský avatar buzzfuzz | pát črc 31, 2009 10:48 am

a keby si im tak zavolal? si lenivy ? neschopny? mlandravy ?
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
Host
Host

genius7 | pát črc 31, 2009 11:03 am

nechce sa mi

pe.kova | pát črc 31, 2009 11:13 am

no vidíš, když se ti nechce tak se nechce ostatním. víš totiž ani kuře zadarmo nehrabe
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Uživatelský avatar shimie | pát črc 31, 2009 11:19 am

Podla mna O2 ho nebude ponukat. Za prve nemaju 3g siet a za druhe oni na telefony kaslu. Ani ked podpises zmluvu na dva roky nedostanes ziadny mobil za lepsu cenu. Ak by aj nahodou bol, cena bude taka ista ako nedotovany v T-mobile , alebo Orange.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

genius7 | pát črc 31, 2009 11:36 am

Citace smazána. Necituj příspěvek, na který bezprostředně odpovídáš. Snad sám cítíš, že to nemá žádnou logiku. O citaci příspěvků se pouč v pravidlech, viz odkaz. Beavers.

http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929
dakujem za odpoved :)

Uživatelský avatar ygy | pát črc 31, 2009 12:59 pm

takze tu su oficialne ceny v slovenskom t-mobile :

Cena
59,00 ? (1777,43 Sk)
400Viac, 1000Viac, iTariff 600
209,00 ? (6296,33 Sk)
iTariff 300
329,00 ? (9911,45 Sk)
Vo veľkom 200, 200Viac, Relax 200
419,00 ? (12622,79 Sk)
Relax 100, 100Viac
479,00 ? (14430,35 Sk)
iTariff 150
488,99 ? (14731,31 Sk)
Relax 60, 55Viac
589,00 ? (17744,21 Sk)
20+20Viac

Uživatelský avatar shimie | pát črc 31, 2009 2:42 pm

Tu je to trochu prehladnejsie.
Ceny programov a iPhonu 3 GS 32 GB:
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

g-sus | pát črc 31, 2009 4:12 pm

Apache23 píše:T-mobile bude mat zas blokovany?

Ak si ho kupis nedotovany, tak nie.

Rumburak | pát črc 31, 2009 4:20 pm

bude blokovaný, ale t-mobile zašle nejakú požiadavku do applu a do dvoch dní keď ho pripojíš k itunes tak bude odblokovaný

Yreg | pát črc 31, 2009 4:47 pm

Afaik bude blokovaný aj ten nedotovaný.. To je náš T-mobile. Ale môžeš si u konkurencie kúpiť za rovnakú cenu neblokovaný s polovičnou kapacitou .)

Rumburak | pát črc 31, 2009 4:53 pm

Yreg bol som sa hlavne na toto pýtať v predajni a zamestnanec mi potvrdil po pohovore s nadriadením a cez telefón že bude uplatnený postup, ktorý som spomenul vyššie. Že ty kúpiš blokovany telefón, ale t - mobile pošle nejakú žiadosť do applu a do 2 dní máš iphone odblokovaný akonáhle ho pripojíš k itunes

Yreg | pát črc 31, 2009 6:22 pm

? aký to má význam?? Prečo potom nepredávajú rovno factory unlocked?

Rumburak | pát črc 31, 2009 6:41 pm

neviem ti povedať. bola mi podaná táto informácia a ja ju posúvam ďalej.
ak by si si ho kúpil na zmluvu tak ostane zablokovaný.

Uživatelský avatar jojosr | pát črc 31, 2009 6:57 pm

Rumburak píše:Volám do všetkých predajní T-mobile v Bratislave, či už vlastných alebo značkových, všade a dočkám toho že mi povedia bez zmluvy len na objednávku a najskôr by to bolo o 2 týždne... :x
Zase raz to zvládli....

Konkretna skusenost. Isiel som okolo T-mobile v Avione, ziadny ludia, tak som si povedal, ze si ho kupim. Zobral sm si listok, cakal asi 5 minut, i ked iba pri jednom priecinku obsluhovali, a pri ostatnych troch zaujato sledovali monitori. Tak som sa jednej kvetinky spytal, ci maju Iphony none 3GS. Tak nejak neurcito, velmi profesionalne pokyvala hlavou, e vraj ano a opat sa s nesmiernym zaujatim zahladela na monitor. Po dalsich piatich minutach sa konecne ozvalo moje cislo, sadol som si a na otazku, co si prajem som odpovedal, novy Iphone. Profesionalny predajca si zobral moje tel.cislo, moju obcianku, nieco tukal do PC, potom povedal moment a odbehol do zakulisia. Naivne som sa domnieval, ze pre moj phone. Chyba lavky, prisiel a oznamil mi, ze bohuzial Iphony nemaju, vraj dostali na predajnu 2 ks a uz su prec. Na otazku, kedy budu, zas typicka profesionalna odpoved :"Tovar dostavame v stredu a piatok, pridte sa opytat!!!" Na dotaz, ci mi nemozu zavolat, ked uz som ten VIP klient s uctami oklolo 200 Eur mesacne povedal, ze musim zavolat sam...
Naozaj profesionalny pristup T-mobilu!! Tak ma seru v poslednej dobe, su to amateri ako hrom. Su aj ini operatori taki zmrdi??? Poteste ma ze ano......
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pe.kova | pát črc 31, 2009 7:06 pm

neber je jako zm*dy je to na jejich uvážení jestli ti zavolaj nebo ne. Ale títmo sami sobě škodí protože přicházejí o prachy :-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Uživatelský avatar ygy | pát črc 31, 2009 8:51 pm

predstavte si ked som prisiel priatelke do t-mobile predajne po novy iphone tak som tam zazrel iphone 3gs na odskusanie a ako sa kukam tak to bola 16gb verzia ktore t-mobile udajne nepredava :?

pali777 | sob srp 01, 2009 12:37 pm

Hello...:) neviete nahodou ci bude OrangeSK predavat aj 32GB verziu? Volal som tam ale (ako vzdy) operatori nevedia ani ze sa iPhone uz predava:) a vazne chcem 32GB verziu...vobec nerozumiem aky zmysel ma to ze v OrangeSK je len 16 a v Tmobile len 32 GB verzia:)

Rumburak | sob srp 01, 2009 12:42 pm

ak by si chcel ten telefón bez zmluvy tak možno v značkových predajniach Orange najdeš aj 32GB, cenu ti však nepovie nikto lebo tú si každá predajňa určuje sama. a Vzhľadom na to že tých telefónov je žalostne málo tak netreba čakať že sa v takomto predaji objaví skoro.
Orange dostal 4OO kusov a vyšlo to tak že na každú predajňu boli zaslané 2 kusy.
T-mobile to mal ešte horšie. Do polusu prišlo 10 kusov a na ostatné predajne po jednom.
Zase raz to zvládli páni manageri...

pali777 | sob srp 01, 2009 12:50 pm

Praveze ja ho potrebujem na pausal. Inak by ma to netrapilo, kupil by som ho hocikde inde. omg toto sa moze stat fakt asi len na SR:)

Rumburak | ned srp 02, 2009 6:24 am

Tak dnes o deviatej si idem preň. Neviem sa dočkať.

mika | pon srp 03, 2009 11:19 am

ako si dopadol?
Ja len cele dni volam do vsetkych t-mobilov v BA a nepodarilo sa mi este ku ziadnemu dostat ani to moc dobre nevyzera... Snad najvacsia sanca bude v stredu, ked im dojde na vajnorsku viac kusov, lebo nejaky kus na predajnu za tyzden je trosku malo...
Host
Host

pali777 | pon srp 03, 2009 12:45 pm

tak v OrangeSK mi oznamili ze 32GB iPhone 3GS by asi niekedy v buducnosti mal byt...tak cca na 50% ale ze nic mi nemozu zarucit:) cize teraz nefim ci mam kupit 16GB alebo ne omg...keby ste mali nejake info..dajte vediet..dikes..;))

mika | pon srp 03, 2009 1:13 pm

no tak oficialne v t-mobile je to tak, ze do kazdej predajne pride 1 iphone tyzdene. Ale pripada mi to, ze ich posielaju po viac kusoch do vybranych predajni, ale teda viac menej plati 1kus/tyzden. Dnes dosiel jeden do auparku, najskor mi tvrdil, ze je zarezervovany, ked som si chcel rezervovat dalsi tak povedal, ze nevie ci sa to da nechal som cislo, ze mi zavola, ale auparku moc neverim...
Na vajnorskej hovoria, ze v stredu im ma prist (to predokladam, ze ako centrala dostanu viac kusov).
Inak po obvolani snad vsetkych bratislavskych pobociek som konecne natrafil na jednu, kde je aj niekto ochotnejsi co ma informacie... Predajna v poluse, ale ta mala, nie centrala. Pan mi povedal, ze dnes sa jeden predal, ale ze zajtra alebo pozajtra pridu, ze este nesu zarezervovane tak sme sa dohodli... A akurat mi volal a potvrdil, ze zajtra ho budem mat. :mrgreen:
Host
Host

Uživatelský avatar icefiresr | pon srp 03, 2009 5:41 pm

mika toto znie ako system z rucky do rucky a znamosti v T/cku urcite pomahaju k rezervacii, vsak to uz pozname ako to tu bezi :roll:

ako vazne mohli radsej uvedenie odlozit a naskladnit viac kusov, takto to vyzera dost odflaknuto oproti poslednemu roku
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mika | pon srp 03, 2009 6:06 pm

tiez si myslim... lebo ked v den zaciatku predaja je 10kusov v centrale a zbytok po kuse, alebo ako to bolo, tak to naozaj nemalo zmysel a akurat si sami narobili neprijemnosti, ked im tam teraz kazdy vyvolava a chodi bud nikto nic nevie, ale by si vymysli nejaky datum a system jak sa predava. Kazdopadne sa tesim, ze sa mi nakoniec a to doslova, lebo uz som nemal kam volat :mrgreen: jeden iphone chytit podarilo...
Inac kto ho chce, tak odporucam si v stredu zavolat na 12345 a opytat sa ci im dosli na vajnorsku...
Host
Host

g-sus | pon srp 03, 2009 6:19 pm

mika:
Ten jediny kus, ktory dnes predali v tej malej predajni v Poluse, mam ja:) V piatok som si ho rezervoval, bol som druhy v poradi, typek predomnou to zrusil, takze lucky guy:)

Len ta upresnim. Na cisle 12345 ti povedia stav iPhonov iba v ich vlastnych predajniach, t.j. na SNP, v Avione, na Kriznej a v Poluse. O stave v ostatnych prehlad nemaju. Ta mala v Poluse je len autorizovany predajca, takze oplati sa pozriet na ich cely zoznam v Blave a postupne si ich vsetky obvolat. Oplati sa to:)

Uživatelský avatar icefiresr | pon srp 03, 2009 9:00 pm

smiem vediet, ci ste ich obaja brali na pausal alebo unlocked? :D

vazne totiz rozmyslam nad volnym predajom, na pausal tentokrat neberiem nic, nakolko som u Tcka zrusil vsetky, aj firemne cisla
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mika | pon srp 03, 2009 9:38 pm

no ja si ho idem kupit zajtra za plnu sumu cize 629, lebo viazany som este viac ako rok (iphone 3g (tak trosku som si ale rozbil :( )) Vie o tom, ze ho nechcem na pausal a vobec neni problem... Ak budes chciet, na mieste ti ho pripoji k pc a oficialne cez apple odblokuje. :wink:
Host
Host

Rumburak | pon srp 03, 2009 10:00 pm

No ja už píšem z nového iPhone 3GS. Popravde dostal som sa k nemu cez známosti. A nestačilo len poznať predajcu. Vybavoval som to si cez 4 ľudí až sa mi to nakoniec podarilo a v nedeľu ráno som si ho vyzdvihol. Od začiatku som hovoril že operátori tuto situáciu nezvládli a to podotýkam že som zamestnanec jedného z nich.
Ako som spomínal a ako tu už aj niekto pisal tak v t-mobile majú telefony blokovane ale keď si ho beriete bez zmluvy tak pošlú nejaký id kód do applu a v priebehu 48 hodín máte iPhone odblokovany. U mna osobne to trvalo asi 10 minút cely tento proces.
To že prídu telefóny po jednom kuse na predajňu tak s tým treba bohuzial rátať. A sám som neveril keď Aupark hlásil o 18:00 37 objednávok na tento telefón.
Čo sa týka hodnotenia iPhone 3GS tak chcem si nechať viac času na zhodnotenie, ale zatiaľ musím povedať čo slubili tak to dodrzali. Takž zatiaľ spokojnosť.

Uživatelský avatar icefiresr | úte srp 04, 2009 10:20 am

gratulujem teda obom, ja si asi na zariadenie este par tyzdnov pockam, nakolko u operatora znamosti mam, ale ocividne nie dostacujuce :wink:

uz som videl aj par inzeratov na bazosovi, ale vacsinou sa jednalo ciste o dovoz z USA, co vazne nechcem

kazdopadne prajem vela hodin s novym zariadenim a urcite si nan dajte pozor, cloveka by zamrzelo stratit, resp. poskodit takto drahe zariadenie, u mna doma je uz vyse tyzden More-Thing silikonove puzdro, ako aj folie pripravene na den, ked zariadenie bude u mna doma :P
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vlk25 | úte srp 04, 2009 12:38 pm

Dnes budem mať nový iPhone 3GS 16GB od Orange.

A výjde ma iba 280 ? !!!!

Výhodne som kupil iphone 3G za 130? dnes som ho predal za 315 ? a novy iPhone 3GS za 465 ? ..
Host
Host

pali777 | úte srp 04, 2009 12:49 pm

omg za 315EUR to si komu predal?:) nechce este jeden? xi

Uživatelský avatar dodo_mt | úte srp 04, 2009 12:51 pm

Ja si po svoj novy idem dnes... :) Doplni prve dojmi po odskusani.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

mika | úte srp 04, 2009 1:01 pm

no tak nakoniec cele inak... Rano mi vola pan z auparku a hovori mi, ze ma jeden iphone a ze snad aj jediny na slovensku, ze si mozem prenho prist. Chvilu som rozmyslal, lebo som mal predsa uz dohodnuty ten v poluse, volam teda do polusu a hovori, ze zatial nema, ale ze zisti... Po chvilke vola, ze vobec nesu, ze az koncom tydzna. Tak som zavolal do auparku, iphone nastastie este bol a tak ho mam uz doma pred sebou na stole... :D No idem ho rozbehat... :wink:
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv