Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
scorpi píše:Oops chlape! mohl bys prozradit zdroj tvé informace? Nemyslím, říkal mi to známý, který tam dělá nebo slyšel jsem.
Je více jak nepravděpodobné, že by ve větších městech jako je Olomouc, Zlín, Ostrava měli na prodejnách do 10 ks a v Šumperku, který je v oblasti slabé kupní sily jich měli 200.
Ve VF olomouc měli třeba v Ostružnické pouze tři kusy a v Globusu ani jeden.
Toto je informace z prodejního systému Vodafone.
juramac píše:Dostanes k nemu na prodejne docela silnou bibli, az me samotneho prekvapila. Alespon tedy u Vodafone.....V PDF jsem ji ale zatim nenasel, je pouze v anglictine na serveru apple .
polom píše:zdravim, nevite nekdo jak to vypada s 3 GS v brne jestli je jeste nekde u vodafone maji ?
Mikas píše:Tak jsem se dnes v 18 hodin byl poptat v Liberci v Nisa centru na nový iPhone 3GS. U Vodafone neměli žádný ,že prý byl v pátek velký zájem a všechny jsou pryč ani jinde na pobočce v Liberci neměli.
jan118 píše:Každopádně této možnosti, dle vyjádření Vodafonu, využilo asi 30 lidí. Následně Vodafone prohlásil, že všem, kteří teto "nabídky" využili, telefon za uváděné ceny dodá.
A nyní tedy mohu potvrdit, že Vodafone svůj slib splnil a skutečně mi můj iPhone 3GS 16 GB za 877,- (plus 200,- Kc za Vodafone kartu) dodal.
juramac píše:saddako: No tak nevim, jak u O2, ale u Vodafonu bez problemu......Zavolal bych na jejich linku, ty cvicene opicky u pultiku casto nevedi , ani kolikateho dnes je..... Zda se mi to, jako blbost.
juramac píše:..ty cvicene opicky u pultiku casto nevedi , ani kolikateho dnes je.....
annaud píše:Večer si také zaběhnu na poštuNěkde jsem zaslechla, že nás snad dokonce bylo pouze 12, kteří si ale zakoupili celkem nějakých těch 30 kousků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé