Dostupnost iphone 3GS na SVK

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Petoo | úte srp 25, 2009 11:10 am

Re: Dostupnost iphone 3gs na SVK

U T-debile stale nic nove. Nic nevedia, v niektorych t-centrach sa neda ani objednat. Ja uz cakam vyse 3 tyzdne :cry:

andrejkovo | úte srp 25, 2009 2:52 pm

Re: Dostupnost iphone 3gs na SVK

nechcelo sa mi čakať na 3GSko tak som si kúpil 3Gčko...a zas o rok si kúpim nový

Xfire | čtv srp 27, 2009 3:00 am

Re: Dostupnost iphone 3GS na SVK

filip89 | sob srp 29, 2009 1:00 pm

Opäť sa pýtam našiel som inzerát kde sa predáva iphone 3GS 16Gb z orange, a predajca mi tvrdí že krabica je ešte vo fólií ? Je to možné ? Opakujem že krabica je obalená igelitom nemyslím teraz fólia na telefóne. Nemusí ho predavačka rozbaliť a prezrieť prípadne zapnúť ?

Písal som aj na oficalnu podporu do orange, a možno tu získam skôr odpoveď a názory.

andrejkovo | sob srp 29, 2009 7:06 pm

pokial to ma vybavené že len ho kúpi a ide preč tak nemusí predavač pozerať

mathev | pon srp 31, 2009 7:48 pm

ja ked som kupoval 3gcko povedal som predavacovi ze ho nechcem aktivovat ani rozbalovat na predajni ze si to spravim aj sam a doniesol som ho domov este v celofane na krabici.... neviem preco by ti mali nejaky telefon rozbalovat ked si to nezelas pri iphone to robia koli tomu lebo ludia su debilni a nevedia ako si ho aktivovat tak tym predchadzaju zbytocnym reklamaciam... to je jediny dovod preco iphony rozbaluju na predajni...

susty | pon srp 31, 2009 11:20 pm

prezerat ho nemusi, je to len v tvojom vlastnom zaujme ze skontroluje telefon ktory ti preda a mozes si skusit ci nema nejaku zavadu (ja som takto davnejsie objavil chiby ked som si kupoval 6230 na predajni a vyhol som sa zbytocnmu sklamaniu doma a naslednej reklamacii, takto mi ho proste nedali a vybrali ihned druhy)

tomash | stř zář 02, 2009 12:08 pm

Ahojte neviete ako je to s aktualnou dostupnostou 3GS? Cakam uz 3 tyzdne na ciernu 32 GB verziu, dokonca mam jednu ochotnu pracovnicku ktora mi da vediet ked pride, ale zda sa ze s dodavkami su stale problemy. Ma niekto pozitivne skusenosti?

SaBeRs | stř zář 02, 2009 4:51 pm

TERAZ SOM PRIŠIEL Z ORANGE KDE MI OFICIÁLNE POTVRDILI ŽE IPHONE 3GS 16GB BLACK BUDE MEDZI 4-8.09.2009 na 100%

tomash | stř zář 02, 2009 5:19 pm

diky to je bezpochyby dobra sprava. Viac ma vsak zaujima 32 GB model, nemate niekto informacie z T-Mobilu? Tiez planuju dostat zasoby v piatok? V akom pocte?

miso03 | čtv zář 03, 2009 5:30 pm

SaBeRs píše:TERAZ SOM PRIŠIEL Z ORANGE KDE MI OFICIÁLNE POTVRDILI ŽE IPHONE 3GS 16GB BLACK BUDE MEDZI 4-8.09.2009 na 100%
Mne povedali ze im pridu na predajne 18.9., necham sa prekvapit..
Host
Host

SaBeRs | čtv zář 03, 2009 6:10 pm

no tak uvidíme ale ak nepríde ako povedali tak narobím poriadok :twisted:

pali777 | pát zář 04, 2009 11:49 am

Bohuzial musim potvrdit slova miso03. Dnes mi mal moj OrangeSK predajcla slavnostne odovzdat moje nove 3GS. Namiesto toho mi zavolal ze iP pridu do OrangeSK najskor 18teho...ako najvyssi cas sa z tejto krajiny odstahovat niekam do civilizacie;)

Pali

SaBeRs | pát zář 04, 2009 12:29 pm

iba to prekladajú nebudem sa diviť, keď povedia, že bude až v októbri !!! :evil: :x

pali777 | pát zář 04, 2009 12:40 pm

Hej no este som zabudol podotknut ze mi povedal ze ani tan 18ty Sept nie je uplne isty;)

SaBeRs | pát zář 04, 2009 12:46 pm

No šak jasné, že to bude"OKTÓBER"

tomash | pát zář 04, 2009 5:13 pm

Vazeni asi sa treba fakt sustredit na Rakusko alebo CR resp iny dovoz. Dnes mi volala slecna z T-Mobilu v centrale (Polus) ze im prisiel 1 (slovom jeden) kus ktory hned odovzdali. :shock: Myslim ze takymto tempom ich nebudu mat v normalnom pocte ani do roku 2100. Bez iP prezijem, som ochotny cakat ale nie donekonecna - toto je uz uplna fraska.

Uživatelský avatar ygy | pát zář 04, 2009 5:22 pm

no ale toto nieje chyba operatora ale applu ..apple ma teraz velku zakazku pre cinu a preto nas tak troch zanedbava :? treba byt trpezlivy a radil by som pre tych co maju nejake znamosti si to rezervovat lebo predpokladam ze hned ako pride vacsia "nadielka" tak sa tam vsetci vrhnu a iphony uz zase nebudu :(
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

SaBeRs | pát zář 04, 2009 7:25 pm

no rezervovat hh :) to som urobil 16. augusta ale tak starý iphone 3G som predal a netušil som že budem cez mesiac na nokii 3310 a to potrebujem kontrolovať maily internet komunikácia a tak HH . Len keby vedeli kedy príde tak to už skusnem, ale ked neviem ani či bude v septembri ani nič tak to naštve :X

Uživatelský avatar Arrow79 | pát zář 04, 2009 9:33 pm

SaBeRs presne preto som si iPhone 3G nechal, aj uz ked som mal dohodnuty predaj. Ale pokial nebude 3GS, tak sa 3G nevzdam..
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

SaBeRs | pát zář 04, 2009 9:36 pm

no ale kto mohol tušit že bude na slovensku 20 Kusov Iphone 3GS :( a 3G kupovat nebudem iba prerobím.

Uživatelský avatar buzzfuzz | pon zář 07, 2009 11:02 am

Hajzli oranzovi, pred 3 tyzdnami som si ho objednal a stale nic a zevraj ani nevedia kedy.
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
Host
Host

orkim | pon zář 07, 2009 3:53 pm

hmm, je to zaujímavé, ja som si ho objednal 2.9 cez Eshop Orange a teraz som pozeral na Eshope sledovanie online stavu objednávky a píše že tovar je vyexpedovaný....... tak som zvedavý či bude kuriér zajtra volať...... pred 2 hodinami bola objednávka na Eshope ešte len potvrdená a akceptovaná......

tak uvidíme......

hmm, tak na infolinke mi potvrdila, že telefon už je na ceste a mám zajtra čakať kuriera....

Uživatelský avatar Arrow79 | úte zář 08, 2009 8:27 am

No, dnes mi Orange potvrdili, ze 3GS bude 25.9. Hehe, snad sa este tento rok dockame
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

pali777 | úte zář 08, 2009 9:56 am

orkim píše:hmm, je to zaujímavé, ja som si ho objednal 2.9 cez Eshop Orange a teraz som pozeral na Eshope sledovanie online stavu objednávky a píše že tovar je vyexpedovaný....... tak som zvedavý či bude kuriér zajtra volať...... pred 2 hodinami bola objednávka na Eshope ešte len potvrdená a akceptovaná......
hmm, tak na infolinke mi potvrdila, že telefon už je na ceste a mám zajtra čakať kuriera....

Nechcem byt skodoradostny ale bude sranda ked zistis ze si si objednal 3G a nie 3GS....;)))

Ale v kazdom pripade daj vediet ci ti fakt dosiel bo ked hej budem musiet vymenit svojho predajcu...a mozno aj operatora...a mozno aj krajinu;)))

orkim | úte zář 08, 2009 10:59 am

mno, to by asi nebolo moc dobré keby prišiel 3G :D , ale pokial viem tak orange má len 3GS....... no, ale uvidíme, dnes som ešte raz pre istotu volal na info, a panáčik mi povedal, že telefon je už u kuriera...... tak uvidíme....

orkim | úte zář 08, 2009 2:14 pm

tak práve mi ho priniesol kurier....... objednaný 2.9.2009 a dodaný 8.9.2009

sám som z toho prekvapený......

Uživatelský avatar Arrow79 | úte zář 08, 2009 2:16 pm

Kua tak to je nejaka haluz. Ale uz si druhy, co viem, ze ho cez webshop objednaval a prisiel mu do tyzdna... niekde je asi chyba :D
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

tomash | úte zář 08, 2009 2:28 pm

orkim to je super sprava gratulujem!

ma niekto nejake info o T-M? mam totiz zaujem o 32GB verziu, inac by som to riesil cez Orange podobne ako orkim. Pokial sa nepostasti najblisie dva tyzdne tak idem naisto cez Orange.

zeldo | úte zář 08, 2009 6:01 pm

zdravim pani,

minuly tyzden (03.09) som bol v orange v Auparku. objednal som si novy iphone a pytam sa pani ze kedy asi dojde. povedala ze mali dojst tyzden predtym ale nic ze mi daju vediet. teraz som sa konecne asi po 2 hodinach dovolal do predajne ze kedy ho mozem ocakavat a nejaky panacik mi kludnym hlasom panny marie oznamil ze asi tak o mesiac :roll:

to oni nerataju s tym ze bude o to obrovsky zaujem tak ako pri predchadzajucich typoch? preco toho neobjednali za 50 kamionov?

Uživatelský avatar Arrow79 | úte zář 08, 2009 6:36 pm

Zeldo objednany bol zevraj dostatocny pocet kusov, problem je zevraj na strane Applu.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

tomash | úte zář 08, 2009 6:38 pm

predpokladam ze problem nie je v objednavke, kdesi som cital ze Orange objednal 1620 kusov. problem je v dodavkach so strany Apple. takze holt bud zo zahranicia alebo trpezlivost, pod stromcek bude urcite :)

zeldo | úte zář 08, 2009 6:57 pm

1620 kusov pokryje cele slovensko?
ako aj to trochu chapem ze ked apple povie ze mam v pichi tak orange s tym nepohne kedze nikto iny iP nevyraba ale aj tak ma trocha mrzi ich pristup. hlavne to ked som si cital ze niekto si objednaval cez e-shop a dosiel mu do tyzdna.
naco mi potom vypisuju aky som ich VIP zakaznik a posielaju mi nejake biznis karty a pod.
nuz nic sa neda robit len cakat alebo si najst obrovsku znamost v orange-i :twisted:

orkim | úte zář 08, 2009 7:05 pm

ono či to nebude aj neschopnosťou a neochotou predajní.......

zeldo | úte zář 08, 2009 7:09 pm

tiez ma to napadlo. zajtra rano si tam normalne osobne zajdem a uvidim co mi povedia. lebo chlapik na telefone bol velmi neochotny a dost arogantny

Uživatelský avatar Arrow79 | úte zář 08, 2009 7:21 pm

Zeldo znamost ti moc nepomoze. Ohladom toho poctu ks, pisal som to ja. Je to na firmu, cakam uz od vypredania "prvej varky", cize od zaciatku augusta.. a znamost mi je v podstate len na to, ze mi dava info ohladom datumu dodania. Zatial je to ten 25. september.. dufam, ze sa to uz nepredlzi..
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

zeldo | úte zář 08, 2009 7:28 pm

ja to mam tiez na firmu takze uvidime zajtra. podam hlasenie.

miso03 | stř zář 09, 2009 3:58 pm

A79 píše:No, dnes mi Orange potvrdili, ze 3GS bude 25.9. Hehe, snad sa este tento rok dockame

Presne tato informacia mi bola dnes povedana, ak to, co orkim napisal je pravda, je to pekny vysmech zakaznikovi. Slovensko.
Host
Host

zeldo | stř zář 09, 2009 7:25 pm

ja som sa dnes bol informovat. udajne dojdu najskor 15.9 ale nieje to iste. a taktiez maju nejaku akciu ze 1 mesacny poplatok pausalu ti odpustia a ked som sa na to spytal tak ze to plati len pri objednavke cez e-shop. toto je trosku cocotina. naozaj ma se*ru. kebyze si to objednam cez eshop tak ho uz mozno mam + zdarma jeden mesiac. naozaj slovensko. som zvedavy dokedy si ludia nechaju sr*at na hlavu a nebude dalsia revolucia. ako tu niekto spominal ale aj ako spominal kamos co zil v zahranici ked ta nechaju takto cakat tak ta ta cajka tam vyfajci a este dostanes mrte vyhod a neviem coho zato ze si musel cakat. ach curva drat

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv