Prosím vás už jsem uplně zoufalí celou noc sem nespal, bže řešim za**** iphoun. Vylíčím naprosto přesně co sem dělal:
Mám 2G z dovozu, iTunes 9, Win Vista
Měl sem na něm jailbreaknutý fw někde kolem verze 2.0 (bohužel si nepamatuju přesně)
Konečně sem se dokopal k tomu, že ho upgradnu na 3.0 ovšem to sem jeste netušil, že již vyšel 3.1, tož dal sem v itunes update a bylo...zkrátka mám těd v iphounu 3.1. a je samozřejmě zamčenej.
Stáhnul sem si ten custom 3.1 pro 2G co je na první straně.
Telefon sem uvedl do DFU modu (ano po seznameni se erorem 1604 uz vim kerej to je

)
Otevre se iTunes...waiting for iphoun... nasleduje Shift+Recovery, vyberu si custom FW 3.1 pro 2G, žačne to cosi dělat (v tray ikonach se objevuje bublina plkajici cosi o USB a dela to aj ten zvuk jako kdyz neco pripojuju odpojuju)
Pak to na mě vyplyvne ERROR 1600
V tuto chvíli je už mobil permanentně ve stavu DFU, zkratka nejde ani vypnout ani zapnout, prostě ty tlačítka na něm jsou naparádu...nicmene kdyz to pripichnu ke compu tak na to itunes normalne reaguje.
Tak sem si řekl, je to nake dojebane, hodim tam z5 originál 3.1 prez normalni itunes recovery bez Shiftu a pak tam zkusim hodit custom odemcenej aktivovanej FW 3.0 pro 2G.
Skončilo to jak jinak než ERRORem 1600 a perma DFU modem....
A protoze ten foun co nejdrive potrebuju v nejakem pouzitelnem stavu je mi vcelku uplne jedno jakej tam bude FW a tak se prosím pekne ptam jestli nevite co stim...

//Edit: Tak ten perma DFU nebyl zas tak perma jak sem myslel asi po pul hodine uz to bylo ochotny se mnou spolupracovat..nicmene to nic nemeni na mojem problemu.