Já mám iPhone vyrobený po 40 týdnu a protože mi kleknul, obnovil jsem na 3.1.3, s tim, ze to pak nejak downgraduju... Ale zjistil jsem, ze pokud jsem nemel zalohu "SHH" na Cydii, nebo jak se to jmenuje tak mam smulu... Nicmene, mam MACA a zkousel jsem podle navodu na "MODMYI" downgradovat, s tim, ze jsem pres "umbrella.jar" stahnul
1111111111111-iphone-3.1.2.shsh
i verzi "1111111111111-iphone-3.1.3.shsh", z applu...
Nastavil jsem fake overovaci server pro iTunes a predpokladal jsem, ze pojede vse v pohode... ale kulovy... V posledni fazi flashovani vyskocil error...
Presto jsem vyzkousel i po erroru nahodit iPhone pres Blackra1n a nic...
Tak jsem zatim zustal u 3.1.3 a cekam na zazrak

Je mi lito, ze jsem bez JB, protoze jsem pouzival dost veci z Cydie a Rock, s kterymi je prace na iPhone mnohem prijemnejsi...napr...backrounder, kyriake, lockscreen, sms delivery, isms 3.0, swirly mms, MY3G, Categories, sb setting...atd atd... A dalsi vec je to, ze jsem za vsechny tyto aplikace zaplatil celkem dost penez a nemuzu je ted pouzivat... Coz je taky dost neprijemny a pripadam si trochu jako debil
Nakonec ten update na 3.1.3 ma i sve vyhody... Mel jsem problem s 3G signalem... pri kazdem 3 hovoru signal spadnul. V rezimu EDGE to bylo v poradku. A nyni 3G funguje uplne v pohode. Take mi lepe funguji PUSH zpravy...
Ale to je asi tak vsechno

Muj sen neni to, aby nekdo vymyslel dalsi JB, ale to, aby Apple nechal telefon odemcenej a kazdej si tam mohl cpat co chce, na vlastni riziko... To by bylo strasne krasny... Ale zase by to nebylo takovy dobrodruzstvi...