Poslání iPhonu z USA - shipito.com

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Iltigo | sob dub 19, 2008 11:08 pm

Re: Poslání iPhonu z USA - shipito.com

nejlíp asi uděláš když pudeš na pobočku svý banky a požádáš zdali by ti s tym mohli pomoct ... já to tak udělal ... a bylo to v poho

exist | ned dub 20, 2008 9:27 am

ja jen ze sem to chtel poslat v klidu pres internet.. ale zajdu na banku.. diky moc :wink:

aGr | ned dub 20, 2008 10:53 am

Poslalo Vam shipito, ze prevzali platbu? Jak dlouho to tak trva nez jim ta platba prijde?

Gula | pon dub 21, 2008 10:27 pm

Ahoj, prosím o radu... V pátek jsem poslal do Shipita peníze a v sobotu ráno mi přišlo potvrzení o zaplacení z České Spořitelny. Ale v Shipitu ještě žádné peníze nejsou... Dokonce jsem jim i psal mail a oni říkají, že tam nic nedorazilo. Jak dlouho to trvalo Vám, když jste tam ty prachy posílali? Díky...

Uživatelský avatar schmiedy | úte dub 22, 2008 7:43 am

Gula: Neboj, jestli jsi posilal v patek penize, tak pociej, ze penize k nim dorazi tak v nejhorsim v utery, jelikoz prevod trva 1 az 3 pracovni dny,ale v tvem pripade je to pres vikend, takze spis bych to videl na to utery...:)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Gula | úte dub 22, 2008 9:08 am

Tak díky za uklidnění, už jsem si říkal, že jsem něco blbě vyplnil a prachy někomu daroval :twisted:

Gula | úte dub 22, 2008 6:33 pm

Nevite nahodou nekdo, kde si muzu zjistit aktualni pozici sveho zakoupeneho iPhone? Obcas tu nekdo uvadi takove ty vypisy, jako kdy mu kam iPhone prisel a tak. Diky

Uživatelský avatar BrotHell | úte dub 22, 2008 7:34 pm

Pokud mas podací císlo objednávky tak na stránkách České pošty
MacBook Pro 13, Nokia Lumia 800
Host
Host

aGr | stř dub 23, 2008 1:59 pm

KB mi dokonce tvrdila, ze prevod do zahranici muze trvat az 5 dni. V mem pripade to byly dny tri - vcera jsem dostal potvrzeni, ze iPhone je objednanej...

BTW pokud se rozhodnete si kupovat pres shipito u KB vas poplatek za prevod bude stat 1050,- coz je teda hrozny, ale je to tak...

Uživatelský avatar BrotHell | stř dub 23, 2008 2:10 pm

Tak to je celkem sila. Ja mel prevod naprosto zdarma ...Mam CSOB
MacBook Pro 13, Nokia Lumia 800
Host
Host

kabic | stř dub 23, 2008 2:18 pm

to je divny.. jsem taky u KB a nikdy sem nic neplatil.. mas tu e-kartu?

exist | stř dub 23, 2008 3:39 pm

ja jsem dnes platil u GE money bank a prevod me stal 1% z prevadeny castky...
ted uz jenom cekat :D

2 aGr: tak ty to ams celkem brutus :(

haluza | stř dub 23, 2008 4:05 pm

no tak převod je vždycky drahý, proto je lepší platit přímo kartou :wink:

Gula | stř dub 23, 2008 4:57 pm

Já to platil z ČS normálně převodem, stálo mě to 220. Ale od pátku tam ty peníze pořád nejsou. Už mě to začíná pěkně vytáčet.

kabic | stř dub 23, 2008 5:14 pm

to je jako poslat misto emailu korespondencni listek :twisted:

Gula | stř dub 23, 2008 6:23 pm

Tak mi to konečně potvrdili.... Ufff to jsem si oddechl

MultiTricker | stř dub 23, 2008 6:33 pm

aGr píše:BTW pokud se rozhodnete si kupovat pres shipito u KB vas poplatek za prevod bude stat 1050,- coz je teda hrozny, ale je to tak...

Ano, je to tak a potvrzuji... takovou castku jsem opravdu necekal a pote, co jsem nadsene vyplnil objednavku u Shipito, jsem nabehl do banky a tam na me vybafli s timto a jeste snad i neco navic pani rikala, ze tam je. Tak jsem se na to, sice nerad, radeji vykaslal a napsal jsem na Shipito zadost o stornovani objednavky.

Uživatelský avatar schmiedy | stř dub 23, 2008 8:54 pm

Gula píše: Ufff to jsem si oddechl

Mno vidis to... :) a jeste aby ti prisol Ok iphone a muzes to rozject... 8)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

libijaro | čtv dub 24, 2008 3:04 am

aGr píše:KB mi dokonce tvrdila, ze prevod do zahranici muze trvat az 5 dni. V mem pripade to byly dny tri - vcera jsem dostal potvrzeni, ze iPhone je objednanej...

BTW pokud se rozhodnete si kupovat pres shipito u KB vas poplatek za prevod bude stat 1050,- coz je teda hrozny, ale je to tak...

modli se aby sy potom jeste neplatil dph.

hewlo | pát dub 25, 2008 4:25 pm

Objednal jsem si Macbook v apple storu na adresu shipito (platba kartou)- sledovana zasilka dorazila z ciny do shipita za 1 a 1/2 dne. Zaplatil paypalem postovny a zasilka byla ihned odeslana pres usps do CR. Sledovani zasilky - 17.4. odeslana do CR. Od ty doby je v CR..... po CR to trva nejdyl asi. Ach jo....

No snad to aspon prijde.

Iphone jsem objednaval z ebay primo do CR pred pul rokem - vse v pohode.

Gula | ned kvě 04, 2008 8:11 am

Teda zajimalo by me, jak dlouho budu jeste na svuj iPhone cekat. Uz to bude pomalu 10 dni, co mi potvrdili, ze jim dosli penize a iPhone je stale nekde na ceste do Shipita. :evil: Jak dlouho to trvalo vam ostatnim nez prisel z AppleStore do Shipita? A jak dlouho vam to trvalo potom domu? Dik

s0ny | ned kvě 04, 2008 8:35 am

Problém bude spíš u AppleStore. Nestíhají totiž dostatečně rychle pokrývat objednávky a dodací lhůty se strašně prodlužují. Někteří mají štěstí a shipito jim to hned odesílá, protože měli nějaké zásoby.

slíwa24 | stř kvě 07, 2008 9:42 pm

mam stejný problém jako exist... když si tedy dojdu do kb, zařídí mi to..?? byl jsem v české spořitelně, ale tam se musel vyplňovat formulář a bylo potřeba znát IBAN kód banky.... díky

Uživatelský avatar Dave | čtv kvě 08, 2008 9:24 am

pochybuju že je to vina shipita nebo applestore. zasilky se někde zasekavají nebo co ja sem si neobednal od shipita, a poslední zmínka o mé zasilce je:
* Zásilka dne 24.04.2008 odeslána do České republiky.

a od té doby jako by se po ní slehla zem. možná se to zasekává někde ve francii nebo německu kdo ví.

ale snad se dočkáme
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

Gula | čtv kvě 08, 2008 1:31 pm

No uz me to zacina pekne vytacet... Kdybych vedel, ze s tim bude takovy je**ni tak si to radsi koupim od nekoho v CR, klidne i draz. Muj iPhone uz cestuje pres 14dni z AppleStore do Shipita :(

exist | čtv kvě 08, 2008 3:29 pm

kdyz to tak vidim tak to se asi iphona do 22.kvetna nedockam co?? naposled se mi ozvali pred tydnem, ze prevzali platbu a ze iphone objednali :? to je teda super

WonDra | čtv kvě 08, 2008 7:52 pm

Zdar,tak jsem na tom podobně,18.4 jsem dostal potvrzeni a taky zatím nic,ale včera jsem psal na shipito a Odpověď zněla "Bohuzel telefony byly zpozdeny a mame je dostat behem pristiho tydne.
JOhn"

Tak at tam nemusite psát zbytečne. ALe doufám že to bude rychle vyřešený.

WonDra | čtv kvě 08, 2008 7:53 pm

Chansey píše:pochybuju že je to vina shipita nebo applestore. zasilky se někde zasekavají nebo co ja sem si neobednal od shipita, a poslední zmínka o mé zasilce je:
* Zásilka dne 24.04.2008 odeslána do České republiky.

a od té doby jako by se po ní slehla zem. možná se to zasekává někde ve francii nebo německu kdo ví.

ale snad se dočkáme

Dostal jsi nějaký číslo zásilky podle který by se dal balíček sledovat?

mon4rch | čtv kvě 08, 2008 8:13 pm

prectete si nekdy informace, ktere uvadi na shipito. Uz iphony ktere meli dorazit nekdy koncem dubna tak maji spozdeni a dorazi asi v pulce kvetna...takze pocitejte tak konec kvetna v shipitu...jj je to pech...neni nad ebay a nejakyho powersellera...levny a je to tu "skoro - (blba celnice)" hned. Jinak kdyz je u zasilky status odeslano do cr tak pocitej tak 4-7 dni nez to bude v cr(opet celnice)...chce to klid...a nic proti shipito, ale fakt ty co tam kupuji budou cekat na sveho imilacka vecnost....lepsi nejaky cech nebo ebay!!!

Uživatelský avatar Dave | čtv kvě 08, 2008 8:15 pm

Dostal jsi nějaký číslo zásilky podle který by se dal balíček sledovat?

jj vždyt podle toho to sleduju a poslední zminka je že to bylo odeslaný do ČR
iPhone expert
iPhone expert

WonDra | sob kvě 10, 2008 10:09 am

Tak lidi jsem o kousek blíž k Iphonu,včera 9.5 jsem dostal že telefon byl odeslan ke Me.Ted jen jak dlouho to potrvá než se dosane sem :-(

Uživatelský avatar Dave | sob kvě 10, 2008 10:20 am

no myslim že hodně dlouho. podivej s ena mě stále tam vidím jen že 24. dubna byl odeslán do ČR. vod té doby ani zmínka kde je. někde se ty zasilky musí zasekávat bud ve francii nebo německu.
iPhone expert
iPhone expert

Gula | sob kvě 10, 2008 12:25 pm

Taky mi vcera napsali, ze uz jim prisel do Shipita. Jsem fakt nedockavej. Skoda ze mi pristi tyden zacina svatak. To se toho asi moc nenaucim, kdyz budu mit novyho iPhona :D :twisted:

WonDra | sob kvě 10, 2008 8:21 pm

Nemám ani tušeni kudu všude bude cestovat a přes jaký uzli to může jit,ale až ho uvidím na USPS tak napišu postup,ale myslel jsem že ta pošta je rychlejší. Snad to nevezou dročkou :-) hi
Ale snad ho budu mít dřív než se začne normálně prodávat u nás!

czech_lion | úte kvě 13, 2008 12:44 am

Nekdo tu výše psal, že se mu ta cena pěkně vysoko vyšplhala díky poplatkům za převod peněz do USA. To je právě celkem pruda. Poplatky za převod měny, bankovní poplatky a hlavně poštovné. To je fakt dost drahé :( Takže se vyplatí provozovat nakupování v USA u lehkých, ale drahých věcí.
Narazil jsem na podobnou službu jako shipito a to smazáno. nelinkuj nám tu služby a shopy bez předchozí dohody. S 1 příspěvkem nevěřím že to děláš jen tak.. Julek. Výhodu u nich vidím pravě v tom, že se platí v korunách na český účet. Takže odpadají ony poplatky za převody měn, poslání na zahraniční účet.

Uživatelský avatar Dave | úte kvě 13, 2008 6:50 am

u libijara taky mužeš posílat na český učet. ;)
iPhone expert
iPhone expert

mon4rch | úte kvě 13, 2008 6:58 am

Jak porad rikam, nechapu proc nema shipito paypal. Respektive oni ho maji ale jen na platby do 200USD, coz se mi zda jako pitomost. Ja jsem platil pres paypal a platba je okamzite u prijemce (zadne poplatky), a kurz na paypal jsem mel 15.88 (placeno 23.4.), takze si myslim, ze je to asi nejjednodussi pro nakup ze zahranici.

drol | sob kvě 17, 2008 10:17 am

Zdravím, zajímalo by mě, jestli nemá někdo zkušenosti s vyplněním virtuální adresy na Shipitu do systému ebay. Nevím přesně co mam kam vyplnit:

Shipito:
Moje Jméno
c/o Eastbiz Corporation
2972 Columbia St.
Suite # XXX
Torrance, CA 90503

ebay:
Country or Region
Contact Name
Street Address (2 řádky)
City
State
ZIP Code

Jestli někdo víte, prosím opovězte... díky

Gula | sob kvě 17, 2008 1:10 pm

Na tohle ti odpovedet nedovedu. Rekl bych, ze je mnohem jednodussi kupovat veci z ebay od lidi, kteri posilaji do Cech. Je to jednodussi a rychlejsi...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv