Konečně důkaz, jak silný je signál u iPhonu 4

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 12:06 pm

Re: Konečně důkaz, jak silný je signál u iPhonu 4

možeš mi povedat aký je rozdiel v wifi a GPS oproti 3GS?Je GPS citlivejsie,alebo tam kde už ti 3GS wifi nechytal tak IP4 chytí?Je wifi rychlejšia?Toto ma najviac zaujíma,samozrejme všetko pri normalnom držaní,a tym myslím ak aj skratuješ tie dve anteny
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Drago | čtv črc 01, 2010 1:25 pm

whisky to napisal pekne si myslim .. priznajme si to, kto z nas drzi hentak krcovito telefon .. ci uz pri hovoroch, pri browsovani? Nikto. Kazdy z nas ho drzi z lahka, ani ho silno nemacka .. nic podobne. Ale je jasne, ze nejaky problem tam bude a som zvedavy ako ho Apple bude riesit .. kazdopadne pri normalnom uzivani to podla mna nespozoruje nik
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Arcane | čtv črc 01, 2010 2:16 pm

Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Zahradník | čtv črc 01, 2010 2:23 pm

OT:

Já jsem odborník na televizní antény, ale klidně bych se rekvalifikoval. :mrgreen:

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 2:55 pm

Drago píše:whisky to napisal pekne si myslim .. priznajme si to, kto z nas drzi hentak krcovito telefon .. ci uz pri hovoroch, pri browsovani? Nikto. Kazdy z nas ho drzi z lahka, ani ho silno nemacka .. nic podobne

Aké krčovito,už len pri navigacii v aute ked držím moje 3GS pravou rukou tak som si všimol že pokažde by som na IP4 robil skrat z jednej anteny na druhú,lebo na pravej strane telefonu mam dlan a na lavej prsty ako inak mam ten mobil držat?inak sa ani (pohodlne) nedá,to isté pri telefonovaní,alebo surfovaní,ty sa predsa nemožeš prisposobovat mobilu ale mobil tebe,je natebe ako si ho chytíš,a je aj natebe že nechceš puzdro ako ja npríklad,inak ked už to tak pokašlaly očakaval som od applu že to puzdro bumper čo je vyrobná cena 20sk a predavaju ho za 700sk,budu aspon pribalovat zdarma,ten pristup sa mi nejak prestava pačit.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Marek | čtv črc 01, 2010 3:02 pm

OT: Veď je kríza, každý chce zarobiť :mrgreen:

Příště si ty svoje OT nech pro sebe. TommyS.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Golf | čtv črc 01, 2010 3:08 pm

Přiznejte se, kdo z vás drží mobil v autě při navigaci? :shock: A ještě stačí sledovat pokles signálu...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018
Starý pes fóra :)

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 3:15 pm

No ja ho inak ani nedržím,len v ruke skoro počas celej navigacie,a hlavne v meste na križovatkách a pod,a určite aj dalších milon dalších ludí,tam nejde oto že či sleduješ pokles signalu,ale oto že ti treba vypadne počas navigovania GPS signál!a to je fatlna chyba hlavne ked sa nachadzaš na nejakej velmi rušnej križovatke,alebo sa ti nikto nedovolá len preto že som použival GPS?a zle (pohodlne) držal mobil...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Golf | čtv črc 01, 2010 3:30 pm

Tak to je další věc, která by mě zajímala. Komu se nikdo nedovolá při GPS navigaci? Vždyť to nemá s GSM modulem vůbec nic společného... Leda bys používal GoogleMaps, ale to se nebere jako navigace...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 5:37 pm

Jejda ty si to nepochopil,hovorim ze pri navigacii ked drzim mobil v aute tak automaticky ako kazdy iny skratujem jednou rukou anteny aj gsm a ako sa mi dovola ked mi vypadne signal?by ma este zaujimalo aky vliv to bude mat na GPS to drzanie tomu sa zabranit neda jednoducho
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar tvosi | čtv črc 01, 2010 5:47 pm

2MATRIX: nechapu, proc drzis pri jizde v aute ajfoun v ruce pri navigovani? :shock: to nemas drzak do auta? kazdy normalni clovek si telefon/navigaci da do drzaku
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 7:00 pm

Nie nemam drziak do auta je to nutnost pri navigovani?kupujem si mobil nato aby ma navigoval nie nato aby som dokupoval nieco aby mi to fungovalo to co fungovat malo,jednak si do palubnej dosky auta nedam vrtat dieri na nejaky drzak lebo ju mam potiahnutu kozou,jednak si nechcem tym doskrkat uz aj tak extra citlivi zadny krit,a co su tie drziaky co sa pripevnuju na sklo je u nas zakazane,a mne to tak vyhovuje iphone mam na sedacke spolujazdca a naviguje ma hlasom no ak som v meste drzim mobil v ruke a tym by som IP4 skratoval,ale pockam si na viac recenzii a uvidim lebo nazivo som ho este nedrzal ale uvazujem o jeho kupe
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar daryl | čtv črc 01, 2010 7:41 pm

Matrix: a držet mobil za jízdy zakázané není ? Nicméně ja mám držák, nemam hi na skle a ani díry v palubce. Kvalitni drzaky taky nepoškodí zadní (ani jiný) kryt.

Zajímalo by mne proč si teda kultura tak drahou věc, když nemáš na základní příslušenství ?

Tenhle přístup moc nechápu. Základní fce telefonu je telefonovat. To umožňuje i bez dalšího příslušenství. Pokud ale chceš od telefonu víc a ten to bohudik umožňuje, je dost pravděpodobně, ze bude vyžadovat i další doplňky vyžadována bePec lsti používání.

Doufám ze té nikdy na zadne křižovatce nepotkam :)
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB
Macbook Air 13" i7, 8GB RAM, 256GB SSD
Host
Host

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 8:06 pm

Nie je ani to dovolene len ze ak mi fizel zbada drziak na skle tak sa pokute nevihnem,mobil mi ale nezbada,a mne sa ziadne prislusenstva ani nic nepaci tu nejde ci nato mam,ten mobil ma navigovat pri drzani v ruke ako nokia,htc,ip 3gs ziadne ze ci nemam na prislusenstvo ma fungovat za vsetkych beznich okolnosti ako je treba navigovanie pri drzani v ruke a nie nosit po vreckach kilo prislusenstva.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Golf | čtv črc 01, 2010 8:15 pm

Jen tak mimochodem, kdekoliv jinde (na sedačce spolujezdce, u volantu v ruce...), než pod sklem, bude mít iP vždy o dost horší GPS signál. Měl jsem svého času obyčejný pasivní držák přidělaný u autorádia (pod sklem) a problémy jsem vlastně ani neměl.

Jinak bych tě taky na silnici nechtěl potkat, to jenom tak na okraj...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 9:43 pm

Signál mám dobrý hocikde v aute natom mi nezaleží,len mam teraz jeden kus iPhona 3GS,a ten ma vzadu nalepenu tu original nalepku apple a navigacia vnom dost blbne ale ostatné iphony ok,henten zle naviguje,myslí si že ešte stojím pritom už som preč atd..neviem či to je stou nalepkou už som ju dal preč tak to musím skusit znovu,a len na okraj neviem čo tu naražate stym že mam iphone v ruke na moje jazdné schopnosti,najazdím okolo 2500/3000km mesačne a moje schopnosti su na vysokej znalosti nečudoval by som sa keby na lepšej ako tvoje,zatial bez žiadnej nehody,jadím od 13 rokov,a prešlo mi rukama auta od obyčajnej škody fabia po dvojdverový luxusný mercedes z 300 konmi,alebo Audi Q7 V12 TDI ktorá mala 500koní a stala 5 a pol mega netvrdím samozrejme že všetky auta boli moje,ale neviem čo miešaš do iphonu 4 a jeho antene mna.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

byeen | pát črc 02, 2010 12:27 am

2matrix ked si tak úžasný šofér, tak by si mal dobre vedieť, že držať telefón v ruke v hustej premávke je určite dosť nebezpečné !!! Znižuje sa schopnosť rýchlo reagovať a podobne. Môžeš najazdiť aj tridsať miliónov kilometrov, jedna ruka ti bude vždy chýbať. A po druhé, držiak do auta pod sklo je síce podľa vyhlášky zakázaný, ale ako zdatný a najskúsenejší vodič v celej republike by si mal vedieť, že policajti to tolerujú. Určite mi povieš, že ti dali pokutu alebo nejaký blábol, ja to mám ale od policajtov priamo. Jednoducho je hlúposť, aby niečo také zakazovali a oni si to uvedomujú. Tak si kľudne kúp držiak na čelné sklo a neohrozuj svojim vysoko neprofesionalnym správaním ostatných účastníkov cestnej premávky.
Btw, najprv som si myslel, že ide o vtip a stale si to aj trochu myslím, tak K naozaj vtipkuješ, neber môj post vážne.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Uživatelský avatar Metalgirl | pát črc 02, 2010 12:53 am

Už jste moc OT. Když tak si to jděte vyříkat někam jinam. Zbytečně zaplácáváte téma blbovinami. Další OT budu trestat. sweet 22
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar masklin | pát črc 02, 2010 10:10 am

A já to tady rovnou zamknu, dokud nebudou známé nějaké pořádné informace. Tohle blábolení a hádání je k ničemu.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv