Konverzace mezi Stevem Jobsem a majitelem iPhonu 4 (fake)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Arcane | čtv črc 01, 2010 11:47 pm

Re: Konverzace mezi Stevem Jobsem a majitelem iPhonu 4

jak už bylo řečeno asi milionkrát tak telefon byl v plastovym krytu aby vypadal jak 3GS a tudíž nedošlo ke zkratu mezi 2 anténami.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

mmhardky | pát črc 02, 2010 1:21 am

Takže je to našťastie fake. Fakt som z myšlienky že by to mohla byť skutočná reakcia bol zdesený.

apple-pr-steve-jobs-iphone-4-conversation-is-a-fake

pozn.rony: zvyraznenil som to

Sime | pát črc 02, 2010 1:33 am

kdyz je to fake, tak prosim o lock

Uživatelský avatar bohem | pát črc 02, 2010 6:26 am

.. nevím jestli je to fake nebo jestli je to autentické, nejspíše fake. Lidé s problémem antény, držení IP 4 a výpadky signálu dělají akční kovbojku.. ale i tak popravdě řečeno je mi to docela jedno - iP 4 si tak jako tak koupím, protože je to skvělé zařízení, jak to bude se signálem teprve potom uvidím - když bude se signálem problém ohledně držení IP - dám na něj jednoduše kryt Bumper a je po problému.. nebo to do doby než budou IP4 zde v prodeji apple fixne..

Myslím, že hodně lidí ten razantní úspěch IP4 těžko nese a živí paniku, kdy se potom setkávám s lidmi, kteří nikdy IP neměli a říkají mi:" ty si to koupíš? vždyť se s tím nedá telefonovat.. nechytá to signál..- má to problém" Ok, np. davy čtou jenom titulky z bulváru - aspoň IP4 nebude mít každej jouza, ..celé je to OUt-

Já si ho prostě jak to půjde koupím a při tom nebudu mít s telefonováním žádný problém. Teď mám na IP 3G kryt Slidercase na IP 4 budu mít buďto ten Bumper nebo jiný a jestli je nějaký problém se signálem a antenou ohledně držení IP, tak mě to vadit nebude, protože já žádný problém se signálem mít nebudu a ani o něm díky krytu nebudu vědět. Tahle záležitost mne vážně netíží..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar JackieTran | pát črc 02, 2010 6:30 am

Vidite to.je to fake..klidek ,relaxujte ,uzivejte
si rodinu,vzdyt je to jen telefon :mrgreen:

LOCK
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí