Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Jirkus píše:Představte si, co by stalo, kdyby takovouhle prasárnu (třeba s tachometrem) provedl nějaký výrobce automobilů ...
pistak píše:Mohli aspoň ten automatický jas opraviť...
Jirkus píše:Juaramac, Tea Racer.
Není to nic osobního proti vám, ale opravdu si myslíte, že je správné a normální lhát a podvádět a vymlouvat se na to, že druzí také třeba lžou a podvádí?![]()
Já si naopak myslím, že všichni ti, kdo podvádějí jsou podvodnící a nakonec se ty jejich lži a podvody zákonitě musí obrátit proti nim (aby ti hloupí pochopili a ti chytří si zapamatovali, že lhát a podvádět se nema.
Tea Racer píše:Já si zase myslím že to je uplne jedno, abych koukal kolik mám čárek na signálu mě asi jen tak nikdy nenapadlo, jen když bych byl mimo, nekde ve sklepe a neslo by volat
BTW: Vyrobci automobilů delaji celá leta že tachometr ukazuje viceOdvolavají se na bezpečnost, zkuste si to u radarů co informují...
mrzic píše:Nebudu chodit po zachodech a cvakat vypinaci. Kdyz jdu ven na slunce, iPhone se rozsviti vic, kdyz vejdu do budovy, iPhone jakoby zhasne. To je jak predpokladam spravna funkce automatickeho jasu.
ls8 píše:O jakém rozvázání smlouvy s AT&T je řeč? O ničem takovém jsem neslyšel.
cedavera píše:Nepomohlo
2L8 píše:Joooo tak to si ma McDog teraz velmi potesila dal si si aj MT aj Wallpaper na tomto iOS? ide lepsie?
Jirkus píše:Tea Racer, vidíš a já z tvého příspěvku pochopil, že ti to lhaní Steva Jobse moc nevadí.![]()
libco píše:V takom prípade to sprav ako ja. Stiahni si do PC FW 4.0.1 a potom cez iTunes stlač shift a klikni na Restore. Vyberieš stiahnutý fw a ostatné už ide samo.
Link na fw je v niektorej odpovedi na môj dotaz v tomto vlákne trochu vyššie.
Dúfam, že takáto možnosť je aj na mac.
libco píše:McDog, mohol by si sem niekam pastnúť "Redsn0w 0.9.5b5-5"? Nedá sa z uvedenej stránky stiahnuť, je to tam preplnené, všetci ťahajú.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé