Ano, v macblog.sk ten blb, co to zverejnil nemal trochu rozumu v hlave, ja som to hovoril v tomto vlakne, ze ten clovek, co to urobil to vzda v momente, ako zisti, ze mu to zerie pasmo.
Ludia, taketo veci funguju presne do okamihu, kedy zacne mat prevadzkovatel problemy. Pochopte jednoduchu vec: streamovanie televizii do internetu NIE JE bezproblemova vec a su tu tieto veci, ktore mozu toho, kto to robi poriadne vydusit:
1. legalnost - suhlas danych TV urcite nema na masove sirenie, pochopte to a ked budete poznat nejaky nezavisly stream, tak to NIKDE NEVYTRUBUJTE.
2. prevadzkove naklady - ten internet niekto musi platit, vela ISP zakazuje upload tohto typu. Takze ak snivate ako svoju tv kartu napojite na stream do internetu, tak PREMYSLAJTE. Ak to niekto robi na silnej linke, tak nie je sukromna ale je to kdesi, kde to nie je zrovna oficialna aktivita a mohol by a niekto zaujimat, co v jeho sieti bezi. Takze znovu: poznate nieco take? NETRUBTE DO SVETA.
3. chut taketo nieco robit - iste, mozem si to spravit pre seba a par kamaratov ale ked to uz pouziva kvantum ludi a mna proste nebavi platit kablovku, elektrinu na pocitac, ktory to streamuje, tak proste odrazu stratim chut to robit. Takze nerobte takym ludom zbytocne problemy a NETRUBTE.
A co urobi blbecek? napise clanocek, zverejni to a mate to, o com som pisal

Vydrzalo to kolko? Ani nie mesiac. Zlikvidovat to trvalo par tyzdnov

))) Takze ak budete niektori premyslat ako si vyhonite triko tym, ze napisete nejaky clanok

tak vopred sa zamyslite...
Napr. macblog.sk to zjavne nepochopil, ze pricinou zablokovania sluzby boli oni

)))