[TurboSIM Bladoxx] Zkusenosti, postupy, dotazy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

wipi | čtv pro 13, 2007 10:28 pm

Ahoj všichni!

Letím zítra do CZ a asi si budu muset koupit Turbo Simku. Chci se Vás zeptat jestli je někdo z Vás majitelem a nebo jste na vlastní oči viděli 04.02.13_G iPhon s Turbo sim fungující se všechmi funkcemi.

Jediné co jsem četl nejlepšího o 04.02.13_G je to, že to někdo viděl. Ale nepíše co přesně viděl. Funguje na tom co viděl SMS, EDGE, atd???

Dík za radu a přeji všem majitelům 04.02.13_G iPhonu, atˇ jim běží jako Emil Zátopek.

lukee_cz | čtv pro 13, 2007 10:42 pm

EDGE jsem nezkousel, ale volani a SMS na 10ti telefonech ted bez problemu.
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | čtv pro 13, 2007 10:42 pm

Hele lidi co rikate na toto?
http://www.iphonestealth.ca/
ja premejslim ze jestli to neodbloknou do mesice tak si asi jednu objednam a kdybych jich vzal vic tak by to trebas bylo levnejsi :wink: sel by do toho nekdo?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

wipi | čtv pro 13, 2007 10:54 pm

tvosi myslím si, že bych jich mohl několik objednat a dovezli by mi to 5. nebo 6. ledna ze států. Zjisti jestli to není jenom chyták jak z lidí dostat penízky a já to pošlu dál. Já osobně potřebuji 3 unlocknout.

Apophis.k | čtv pro 13, 2007 10:55 pm

tvosi píše:Hele lidi co rikate na toto?
ja premejslim ze jestli to neodbloknou do mesice tak si asi jednu objednam a kdybych jich vzal vic tak by to trebas bylo levnejsi :wink: sel by do toho nekdo?

Ani tam nevědí, jak se píše Vodafone, natož jak odblokovat iphone :-D

wipi | čtv pro 13, 2007 11:01 pm

Apophis.k píše:
tvosi píše:Hele lidi co rikate na toto?

Ani tam nevědí, jak se píše Vodafone, natož jak odblokovat iphone :-D

zkusím zařítit aby zjistili kluci ve státech jestli to je fake

Uživatelský avatar rony | pát pro 14, 2007 12:47 am

wipi píše:zkusím zařítit aby zjistili kluci ve státech jestli to je fake

neverte takymto strankam. su urcene vyhradne na vytahovanie penazi.

neverte tomu, ze niekto nasiel riesenie na odblokovanie a dokazal to utajit.

celkom urcite to uz niekto "otestoval" a prisiel na to, ze je to ciastocne podfuk.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pát pro 14, 2007 12:48 am

hacin píše:moje snaha končí v bodě 3/15 kdy terminál vrátí hlášku: http://www.volny.cz/hacek/putty.jpg

chmod a chown si nastavil?

bod 9.: označte skopírované súbory v zložke /bin, pravé tlačítko nad nimi, zvoľte "Properties" (alebo pod.) a dajte im práva 0755 (vlastník: RWX / skupina: RX / ostatní: RX)
Naposledy upravil rony dne pát pro 14, 2007 12:51 am, celkově upraveno 1
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pát pro 14, 2007 12:50 am

Preklad

Pre tych co nerozumeju anglictine, tu je moj preklad navodu pre 1.1.2 OOB + TurboSIM.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát pro 14, 2007 12:53 am

Vypada to, ze odblokovani pomoci StealthSim neni fake, je funkcni stejne jako pomoci TurboSIM.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pát pro 14, 2007 12:59 am

spachal_tmp píše:Vypada to, ze odblokovani pomoci StealthSim neni fake, je funkcni stejne jako pomoci TurboSIM.

jasne. v tom pripade je pre nas mozno dostupnejsia TurboSIM.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

wipi | pát pro 14, 2007 2:58 am

Pánové, vy znalí, co říkáte na tohle?

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=19229&goto=nextnewest

Nezaručují se za to, ale jasně píšou, že se tak dá 100 % odblokovat i 04.02.13_G.

Mám chut´ to zkusit, ale musím se zbalit a valím na letiště. Jestli to někdo nezkusí dřív, tak to vyzkouším v sobotu ráno.

Zatím

wipi | pát pro 14, 2007 3:55 am

Tak mám pocit, že jsem napsal odkaz na něco, co jste už zkusili a ono to teprve ted´ bylo přelozeno do španělštiny. Na tu poslední verzi asi tento postup nejde, že? Tak zatím asi nic. Dobrou

iphoneman | pát pro 14, 2007 8:30 am

Zrovna teď jsem položil telefon s jedním borcem, který má 1.1.2 přes Turbo Sim a jede mu to paradně .-) takže potvrzuji funguje to, ale není to vůbec jednoduchá operace .-) ale než mít drahý iPod tak se vyplatí dát pár korun za odblokaci a nákup Turbo Sim. myslím, že verzi 1.1.2. už nikdo neprolomí, spíš se tím lidi už přestanou zaobírat až bude venku verze 1.1.3. ale to si myslím, bude to samý, takze odblokace fakticky v nedohlednu .-) jsem rad, ze toho chlapka znam .-) asi si objednam jeste nejaky iPhonky v USA .-) ta jistota odblokace je pohoda .-)
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pát pro 14, 2007 9:11 am

iphoneman - mna to caka zajtra. na co by si upozornil pri oblokovani - postup ovladam (vid. vyssie, prelozil som ho), nazivo moze byt vsetko kludne inak :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

testxxx | pát pro 14, 2007 10:31 am

iphoneman píše:Zrovna teď jsem položil telefon s jedním borcem, který má 1.1.2 přes Turbo Sim a jede mu to paradně .-) takže potvrzuji funguje to, ale není to vůbec jednoduchá operace .-) ale než mít drahý iPod tak se vyplatí dát pár korun za odblokaci a nákup Turbo Sim. myslím, že verzi 1.1.2. už nikdo neprolomí, spíš se tím lidi už přestanou zaobírat až bude venku verze 1.1.3. ale to si myslím, bude to samý, takze odblokace fakticky v nedohlednu .-) jsem rad, ze toho chlapka znam .-) asi si objednam jeste nejaky iPhonky v USA .-) ta jistota odblokace je pohoda .-)

Urcite se neco najde a odblokovat to pujde, protoze stejne tak se mluvilo ze nepujde odblokovat PSP s novym firmware a jak to dopadlo :lol:
Naposledy upravil testxxx dne pát úno 08, 2008 8:24 pm, celkově upraveno 2

dave42cz | pát pro 14, 2007 10:58 am

Iphone a turbosim

Tak prave jsem se pokusil pomoci TurboSIM rozchodit iPhone. Bohuzel, nejak to nefunguje. Mam iPhone 1.1.2 OOB, odblokovany a znovu updatovany na 1.1.2. Tak, myslel jsem si, ze kdyz budu postupovat podle navodu tak bude vse OK........neni.

Kartu operatora vodafone to akceptovalo, bohuzel nejde volat pomoci vytukani cisla na klavesnici. Tuknu na prvni cislo a hned se mi to vrati do uvodni nabidky (jako kdybych tukal na home button). SMS jsem poslal, snad i dosla. Ale prijimat hovory nelze, kdyz jsem si zkusil zavolat, tak iPhone nezvoni, nezreaguje, jen se chova jako kdyby pracoval....takovy to kolecko "tikajici" se zobrazi pres uvodni obrazovku. Kdyz jsem polozil telefon, ze ktereho jsem volal, tak jsem tak mel na iPhonu zmeskany hovor, bohuzel kdyz jsem se chtel podivat od koho, tak opet kdyz jsem tuknul na "recent" tak znova chovani jako "home button".

Nemate nekdo stejnou zkusenost, pripadne co s tim? Diky

Apophis.k | pát pro 14, 2007 12:08 pm

Tak sem dneska telefonoval s tím týpkem, co odblokovává iP pro Jarka(Libajaro) a tomu se to s největší pravděpodobností odblokovat povedlo(pomocí turbosim), v pondělí si jdu pro svůj odblokovanej iPhoník...

iphoneman | pát pro 14, 2007 1:39 pm

Fóra nejsou ompletní

No není to vůbec jednoduchá věc, bohužel na na fórech nejsou kompletní informace a to je problém .-) ale kdo je šikovný a trpělivý, tak na to přijde. Pokud ne, je možné to za nějakou odměnu odblokovat .-)
Host
Host

Julek | pát pro 14, 2007 1:45 pm

iPhone

Apophis.k píše:Tak sem dneska telefonoval s tím týpkem, co odblokovává iP pro Jarka(Libajaro) a tomu se to s největší pravděpodobností odblokovat povedlo(pomocí turbosim), v pondělí si jdu pro svůj odblokovanej iPhoník...

Vím že to nebude jednoduché, ale pokud se ti povede sem přinést ucelený návod jak na to bude ti spousta uživatelů iPhone vděčná :wink: .

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát pro 14, 2007 5:45 pm

Kdyz mi nekdo doda TurboSIM, napisu navod v cestine ;) ..

Brano007 | pát pro 14, 2007 5:57 pm

Zdravím Vás pánové,
já jsem si byl právě na poště pro svou TurboSim. iP dorazí v pondelí, také bych velice uvítal nějaké rady, čeho se například vyvarovat při odblokování iP a programování Turbosim. Celou operaci budu provádět pod Mac Os X...Počítačově jsem myslím docela zdatný. Existuje ale něco, co bych moh při té operaci podělat, co by už nešlo undo? Myslím spíš při programování TuroSim. Nebo je vždy možnost začít celý proces od začátku. (Samozřejmě nemám na mysli, že bych třeba zlomil simku, nebo tak:) Ps: Je pravda, že například ten návod na Hacintosh není kompletní a tím pádem ani 100procentně funkční (SMS,EDGE) ?
Díky všem za rady a postřehy.

iphoneman | pát pro 14, 2007 6:31 pm

Odblokace s TurboSIM

Prostě tam chybí třeba zmínka o jednom souboru, stačí ho do iPhonu nedat a nerozchodíš to. Informace určitě nejsou kompletní
Host
Host

szoustal | pát pro 14, 2007 8:23 pm

Když koupí iPhone s naprogramovanou TurboSim, můžu pak normálně upgradovat firmware a bude to normálně fungovat, nebo je třeba to vždy zase přeprogramovat?
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host

Apophis.k | pát pro 14, 2007 8:25 pm

Re: iPhone

Julek píše:
Apophis.k píše:Tak sem dneska telefonoval s tím týpkem, co odblokovává iP pro Jarka(Libajaro) a tomu se to s největší pravděpodobností odblokovat povedlo(pomocí turbosim), v pondělí si jdu pro svůj odblokovanej iPhoník...

Vím že to nebude jednoduché, ale pokud se ti povede sem přinést ucelený návod jak na to bude ti spousta uživatelů iPhone vděčná :wink: .

pokusím se to z něj v pondělí dostat, ale dost o tom pochybuju, jelikož si tím ten člověk určitě momentálně dokáže vydělat dost solidní peníze... a vůbec bych se nedivil, kdyby to dělal přes Mac...

Popřípadě jsem ochoten dát k dispozici naprogramovanou Turbosim, pokud by to někomu pomohlo...

Julek | pát pro 14, 2007 8:33 pm

iPhone

Libijaro psal. Tak už to vím, jde to opravdu bohužel zatím jen přes Turbo Sim...
Naposledy upravil Julek dne sob pro 15, 2007 1:04 pm, celkově upraveno 1

Obrázek
Administrator
Administrator

Brano007 | pát pro 14, 2007 10:09 pm

Re: Odblokace s TurboSIM

iphoneman píše:Prostě tam chybí třeba zmínka o jednom souboru, stačí ho do iPhonu nedat a nerozchodíš to. Informace určitě nejsou kompletní

Jestli jsem pochopil spravn, tak je to Tvoje know-how a asi mi ho neprozradis...vid?
Nasel jsem neco o potizich s sms.app a phone.app, a nejakym pathu...jdu alespon spravnym smerem?..neco jako zmena regionu v iP,nutna k tomu, aby nenastal problem s volanim a posilanim sms...
Diky alespon za naznak...

pechino | pát pro 14, 2007 10:21 pm

lidi, ukáže mi někdo někde link, jak turbosim vypadá? na tom hw se mi zdá, že se vkládá jen jedna simka....???? :twisted: :twisted: :twisted:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Apophis.k | pát pro 14, 2007 10:27 pm

pechino píše:lidi, ukáže mi někdo někde link, jak turbosim vypadá? na tom hw se mi zdá, že se vkládá jen jedna simka....???? :twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek

lukee_cz | pát pro 14, 2007 10:32 pm

Pro ty, kdo by mel problemy s volanim a vypinal se mu keypad do home screen v 1.1.2:
Po odblokaci najit v installeru utilitu iWorld a v ni vybrat Czech republic.
Asi to tu dost lidi vi, ale kdyby nahodou ne(uz mi nekdo tady z fora psal).
Host
Host

Brano007 | pát pro 14, 2007 11:26 pm

Lukee: Diky moc, ja jsem procetl ruzny fora myslim dost pozorne, ale tuhle informaci jsem nikde nepostrehl. Ted jenom, jestli Ipohneman myslel taky tenhle soubor (aplikaci), nebo jeste nejakej jinej kterej v navodu na Hacintosh chyby a bez ktereho to nelze rozchodit....

lukee_cz | sob pro 15, 2007 12:11 am

Jak uz jsem psal driv. Podle tohoto navodu jsem jich delal 10. Vse bez problemu(kdyz nepocitam iWorld, ktery se ale dalo najit behem par minut).

edit: myslim teda navod pro WIN, jestli je v poradku pro MAC to nevim
Host
Host

Brano007 | sob pro 15, 2007 1:32 am

Tak jeste jednou diky moc za informace. Snad tam nebude zadny rozdil ve funkcnosti WIN/Mac navodu...kazdopadne v pondeli to poznam na vlastni kuzi...:)

lukec.skatec | sob pro 15, 2007 12:30 pm

...

Ja uz sem to od Libijara dostal. Verze 1.1.2 s turbo sim. - PLNE ODBLOKOVANY :D

wipi | sob pro 15, 2007 12:49 pm

Zdravím všechny! Nedíval jsem se na fórum jeden den a rád čtu kolik z Vás už má plně funkční iPhone. Objednávám si hned 2 turbo simky.

Mám dotaz. Jde odblokovat iPhone na českou sim, třeba T-mobile, a potom pouze přehodit SIM na španělský Vodafone bez dalšího přeprogramování?

Je to pro mě dost důležitá informace. Zkoušeli jste někdo po odblokování vašeho iP vložit také jinou simku než tu Vaší?

Můžu použít jakýkoliv druh simky? A jestli ne tak, jak to poznám? Díky moc všem za jakoukoliv přínosnou radu.

Julek | sob pro 15, 2007 1:02 pm

iPhone

lukee_cz píše:Pro ty, kdo by mel problemy s volanim a vypinal se mu keypad do home screen v 1.1.2:
Po odblokaci najit v installeru utilitu iWorld a v ni vybrat Czech republic.
Asi to tu dost lidi vi, ale kdyby nahodou ne(uz mi nekdo tady z fora psal).

:roll: http://www.iphone.cz/?text=249-unlocked ... sim-1-2-1u

Obrázek
Administrator
Administrator

lukee_cz | sob pro 15, 2007 1:08 pm

nj, ja tu nic nehledam, navody nectu. Slo mi o to, ze mi uz nekdo psal(ctenar tohoto fora) a nevedel to, tak sem to sem napsal. ale neni problem uz neradit:-)
Host
Host

Julek | sob pro 15, 2007 1:16 pm

iPhone

Fórum je od toho aby si tu lidé vyměňovali informace, pokud nic nečteš tedy hlavně návody tak nevím proč tu jsi ? Ale někteří uživatelé si nevědí rady jen proto, že nejsou schopní si pořádně přečíst co tu je napsané a z 90ti% jsou tu postupy napsané tak že problém vyřešit jde, takže rozumím proč jsi ten tvůj postřeh napsal. Už se k tomu víc vyjadřovat nebudu ať z této diskuze neuděláme chat o ničem.

Obrázek
Administrator
Administrator

lukee_cz | sob pro 15, 2007 1:32 pm

Spatne jsem se vyjadril, jen to nakonec uvedu na pravou miru:
Navody nectu tady a nehledam veci co po me nekdo chce tady = nevim, co vsechno tu je obsazeno, takze priste odkazu na http://forum.iphone.cz/search.php a bude:-)
Host
Host

wipi | sob pro 15, 2007 1:52 pm

lukee_cz píše:
dave42cz píše:
spachal píše:Navod v CZ hadam jeste nikdo nenapsal / neprelozil .. Takze pokud neni problem anglictina, navod je zde:

* http://www.hackint0sh.org/forum/showpos ... ostcount=2

Navod je napsanej hezky, ale pro uzivatele Macu. Proto bych se rad zeptal, jestli je mozne program CyberDuck nahradit programem winSCP. Tak je pro me trochu zahadny bod 13. kde se mluvi o "Terminalu". ???

http://www.hackint0sh.org/forum/showpos ... ostcount=3
pro win.
funguje, vcera jsem jeden podle toho delal.

Dobře, chápu, cesta vede asi tudy podle tohoto návodu. lukee_cz ty jsi tak asi viděl funkčních 10 iP, super.

Dále jsem pochopil, že si v installeru v utilitě iworld a nebo tak nějak nastavím Českou republiku a když se budu vracet na Tenerife, tak si tam pouze v installeru nastavím Španělsko? Když bude telefon odblokovaný můžu pak změnit pouze tuto hodnotu v installeru a nebo udělat celý proces znovu?

Někde jsem před pár dny viděl popis jak se pozná SIM, na které to chodí, ale nemůžu to najít - proto jsem se Vás ptal na radu.

Rád si přečtu celé fórum, ale ve čtvrtek jsem se stěhoval na Tenerife do jiného bytu a pak letěl do ČR, takže jsem neměl možnost sedět u netu a pozorně vše číst. Proto mě omluvte, jestli se na něco ptám po druhé.

Díky

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv