i-phone 8GB v UK zlevněn na 169 liber

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Anamorphy | pon dub 21, 2008 8:34 pm

Re: i-phone 8GB v UK zlevněn na 169 liber

Neprespamujte tento dobrý topic postmi ako "myslím si...", je to úplne nepotrebné.

UK Apple má všade napevno uvedených ?269, logicky lacnejšie to zaslať ani priamo kúpiť v Apple Store nepôjde.
O2 uvádza pre 8GB verziu ?169, avšak niekto sem musí napísať osobnú skúsenosť, či vyžaduje O2 pri kúpe osobné informácie (môže sa líšiť pri kúpe priamo/poštou).

Vrelo ďakujem za hocijakú informáciu viažúcu sa k tomu 8GB iPhonu, náhodou ak niekto pozná niekoho v Anglicku a kupoval iPhone tak sa prosím spýtajte.

mandrinka | čtv dub 24, 2008 6:50 am

misto u o2 UK to kupte v carphonu http://www.carphonewarehouse.com/ tam by tu smlouvu nemuseli vyzadovat, proste reknes, ze si to aktivujes primo u o2 UK sam.

papaya | pát dub 25, 2008 6:25 pm

Psal jsem to tu už 2x a napíšu to ještě jednou, pro ty co to pořád nepochopili:

1. podle posledních zpráv co mám, se 8GB zlevněný model u o2 PŘESTAL PRODÁVAT!
Obrázek

2. Zřejmě nevíte, jak to tady v Království VŠECHNO funguje! Konkrétně u O2 si berou Vaše osobní údaje, i když kupujete samotnou SIM kartu Payandgo (obdoba našich dobíjených karet) - anngličani jsou národ vystrašenej terorizmem a myslím, že si údaje o telefonních účastnících pečlivě zakládají! Nevím, jak to funguje v Apple Store (třeba Vás nechají aktivovat iPhone z pohodlí domova), ale PŘI NÁKUPU U O2 SE MUSÍTE ZAVÁZAT 18-TI MĚSÍČNÍ SMLOUVOU ať při nákupu v obchodě o2, tak při nákupu přes internet! Zkuste si schválně cvičně provést nákup iPhone na stránkách http://www.o2.co.uk, uvidíte jak daleko se dostanete bez toho, abyste zadali:

Title *
First name *
Last name *
Date of birth *
Contact phone number *
Email address *
Postcode * (myslím, že Kotěhůrky asi neproskočí... :lol: )
How long have you lived at your home address? *
Choose username *
Password *
Confirm password *
4 digit security code *
Confirm security code *
Security question *
Security answer *
Type of card *
Name on card *
Card number *
Expiry date (mm/yyyy) *
Card security code *

...dál asi pokračovat nemusím, ne?

PS: nákup v Carphone Warehouse bude probíhat velice podobně, ne-li stejně!

Uživatelský avatar terry | pát dub 25, 2008 6:44 pm

iphone z USA pravdepodobne tedy zustava stale nejlepsim resenim.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

Anamorphy | pát dub 25, 2008 8:15 pm

Potvrdené oficiálne, posledné zásoby 8GB iPhonu v UK definitívne skončili.

http://www.engadget.com/2008/04/25/8gb- ... in-the-uk/

Uživatelský avatar terry | pát dub 25, 2008 9:43 pm

Tak podle me docela slusna rychlost, za jakou to stihli vyprodat. Kazdopadne ja to vidim, ze si asi budu muset pockat na novou verzi. Ne ze by mi tahle nestacila, ale ceska posta mi brzdi navraceni penez a vypada to, ze mi to daj az na trh prijde "dvojka" 8) Tak proc ji nevzit ;)

veyron5 | stř dub 30, 2008 3:25 pm

Teraz mi pisala kamaratka z uk ze 8GB iphony pridu do obchodu o ktorom bola zmienka vyssie buduci tyzden a mali by sa tam dat kupit aj pre ludi z cz a sk
Host
Host

papaya | stř dub 30, 2008 5:44 pm

veyron5 píše:Teraz mi pisala kamaratka z uk ze 8GB iphony pridu do obchodu o ktorom bola zmienka vyssie buduci tyzden a mali by sa tam dat kupit aj pre ludi z cz a sk

...jedna paní povídala, že přijdou i banány...

:!: PIŠTE PROSÍM POUZE OVĚŘENÉ INFORMACE! USNADNÍTE TAK SKUTEČNÝM ZÁJEMCŮM HLEDÁNÍ! Děkuji
Naposledy upravil papaya dne čtv kvě 01, 2008 6:23 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar terry | stř dub 30, 2008 10:28 pm

Spravne. Zbytecne to pak tady zahlcujete zpravama s nulovou informacni hodnotou.

@ papaya: :arrow: citace

gazik | čtv kvě 01, 2008 12:25 pm

Je to tady jeden pochybovac vedle druheho :) Jednou vam postnu link kde se jasne pise ze se da koupit a aktivuje se az doma, nacez dalsi strana postu je o tom ze to lidi zpochybnuji.

Tak pro neverici - overena informace: Iphone ze 169 liber se stale da koupit, vyzaduje to ovsem i trochu stesti. dodavku telefonu do obchodu stale jsou, nicmene male a nepokryvaji poptavku. Platit se da jen kartou a zrejme jen UK kartou. Me byl telefon zakoupen predevcirem.

Nedostatky zbozi jsou zejmena kvuli tomu, protoze pro radu anglanu je koupe toho telefonu a nasledny prodej na ebay slusna sance jak prijit k cca 50 libram ;)

Kozak Lukas | pát kvě 02, 2008 7:07 pm

caute lidi

takze abych vam to priblizil ziji v anglii uz nekolik let a tu akci jsem si hlidal stihl jsem nakoupit 12 iphonu za 169 v O2 obchode nic sloziteho... ale nyni je vse vyprodano a O2 meni pravidla ze vam chcou aktivovat telefon uz primo v obchode ale zalezi na managerovi prodejny.., ale to se mi zda ze nehraje roli, protoze pokud vim tak iphony jsou vyprodane.... a uz vybec si je nemuzete koupit na ceskou kartu.... to jen pro info ja jich par mam tak jsem :P

yankee | pát kvě 02, 2008 8:04 pm

pytal som sa kamosa z UK a ten mi napisal:

no bol som sa nato pytat v shope ale meju ten iphone len na pausal, no asi by bol peken drahy lebo na pausal GB stoji 399 sa mi zda

tak aby ti potom neprisli faktury :)

Kozak Lukas | sob kvě 03, 2008 3:09 pm

yankee píše:pytal som sa kamosa z UK a ten mi napisal:

no bol som sa nato pytat v shope ale meju ten iphone len na pausal, no asi by bol peken drahy lebo na pausal GB stoji 399 sa mi zda

tak aby ti potom neprisli faktury :)

jen pro tvoji informaci nemuzeti prijit faktura za neco co nemas... pokud si simkartu neaktivujes pomoci iphonu pres itunes tak nemas zadny contract....
to by ti museli aktivovat v prodejne ale pokud si ho vezmes domu zabaleny nehrozi nic......

papaya | sob kvě 03, 2008 10:37 pm

Kozak Lukas píše:caute lidi

takze abych vam to priblizil ziji v anglii uz nekolik let a tu akci jsem si hlidal stihl jsem nakoupit 12 iphonu za 169 v O2 obchode nic sloziteho... ale nyni je vse vyprodano a O2 meni pravidla ze vam chcou aktivovat telefon uz primo v obchode ale zalezi na managerovi prodejny.., ale to se mi zda ze nehraje roli, protoze pokud vim tak iphony jsou vyprodane.... a uz vybec si je nemuzete koupit na ceskou kartu.... to jen pro info ja jich par mam tak jsem :P

:| Už celkem chápu, proč nás tu v Anglii mají tak rádi!

watterman | ned kvě 04, 2008 7:51 am

No to víš, Češi...
Kdykoliv se něco dostane do slevy, tak platí heslo:"No, nekup to!" :evil:

Kozak Lukas | ned kvě 04, 2008 12:35 pm

papaya píše:
Kozak Lukas píše:caute lidi

:| Už celkem chápu, proč nás tu v Anglii mají tak rádi!

Divejse pokud bych to neudelal ja tak by to udelal nekdo jinny, snad si nemyslis ze kdyz je takova sleva tak ze si ho lidi koupi na kontrakt.... :roll:
ja si myslim ze minimalne 90% jich slo odblokovat.... takze kdo zavaha nez...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv