Apache23 | stř kvě 21, 2008 8:40 am
No ste ma teraz dostali......Mam iPHONE z MIAMI a bol kupovany mesiac tomu online cez apple store a uz vtedy volali ze dodacia lehota bude namiesto tyzdna az dva a ze ci je to ok! Ja som v Irsku a po dlhom cakani sa kumne konecne moja 16Gb verzia dostala! (No len nakolko bol poisteny na plnu hodnotu tak okrem postovneho mi tu vyrubili 75Eur dan s ktorou som nepocital a telefon to predrazilo) 20Juna ide znamy z Miami na slovensko a potom sem zamnou do irska co ma priviedlo na myslienku nechat si doviezt este nejaky a skusit ho tu strelit nakolko aj tu je problem ho bez zmluvy ziskat a cena sa tu pohybuje okolo 500Eur za odblokovany! (pricom naklad v apple store je asi tak 530usd=320eur) Matematika jasna! No a 25ho maja teraz som chcel expresne posielat peniaze pricom som ratal ze pri dvojtyzdnovej dodacej lehote od applu mu to stihne prist akurat do 20 juna kedy leti domov. No lenze kedze nik tu neudal ziaden konkretny zdroj kde sa objavy info o release noveho iphone 3G (datum, cena a moznost kupy) tak som pekne vprdely...bo teraz uz vobec neviem co.........16Gb nieje a novy nik netusi co,kedy a ako....ach
No ak sa to niekomu chcelo citat tak klobuk dolu! ;o)) Asi som nic nove nepriniesol ale niekto hadam prinesie. Tak budem sledovat a postujte hned ako nieco nove zviete!
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda