WinPwn 1.0 RC1 Released

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fajnman | pon kvě 26, 2008 9:03 am

Re: WinPwn 1.0 RC1 Released

s tim respringem je to velmi zajimave, i kdyz instaluji porad stejne aplikace, tak nastaveni jazyku se mi zobrazuje az nyni po 4 mesicich co iPhone mam

swirly mi sla tusim jeste v patek, ale v sobotu ne. :-(

JaRda | pon kvě 26, 2008 9:34 am

presny, koupil sem tak pred mesicem iPHona, z Cr, odbloklej, a vubec nevim cim:D a podobne.. No nicmene tam bylo mimojine cestina , slovenstina.. Pred par dny se mu nechtelo synchronizovat fotky, tak jsem ho resetoval, a koukam, vsude cestina:) ( fakt nechutny:) ceska t9 a co vic si prat) i kdyz koukam ze ted se ta t9 moc nechyta.

ps: ( vim ze to neni k tematu, ale lepsi nez zakladat)
nedavno jsem zkousel naky tema do kalkulacky, a kdyz se pokazila, nahral jsem zalohovanou a ta zamrzala.. Hledal jsem a nejsem 1. Nastesti jsem nasel balicek se stejnou.
ale ten dotaz: myslite ze to ma naky special registry ktery se aktualizujou proti ptenositelnosti programu, nebo nahoda a se nemusim bat poradne se pustit do ostaznich programku? ;)
treba o takovyho ipoda bych nerad zasek..
dik

xslide | úte kvě 27, 2008 7:47 pm

Ahoj.Když vyšla první verze winpwn tak jsem ji hned nahral do iPhonu, boužel ale nefungovala změna ikonek (změnu jsem dělal přes winSCP, ale ikony byly furt původní), tak jsem vrátil znovu ziphone.

Ted když je nová verze winpwn tak se chci zeptat jestly někdo měnil nějaké ikony v iPhonu, popř. jestly by to mohl skusit jestly to už funguje jak má.

Díky moc
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

scorpi | úte kvě 27, 2008 8:29 pm

jasan že jde..tady je důkaz

Obrázek

edit: @alanisko obarvil bys mi ty zbylé 3 ikonky v docku? :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

xslide | úte kvě 27, 2008 8:31 pm

Díky...právě v původní verzi mě to nějak nešlo a to jsem to zkoušel víckrát.
Takže asi taky přejdu na winpwn....jde mě hlavně o tu možnost neinstalovat pokaždé všechny aplikace znovu
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

alanisko | stř kvě 28, 2008 7:38 pm

@scorpi

tady to mas :wink:
ikony

Johnyz | pát kvě 30, 2008 9:00 am

fajnman píše:s tim respringem je to velmi zajimave

P.S.: v customize2 lze nastavit jestli se tlacitkem "Exit & Resart Springboard" ma udelat soft nebo hard respring. je to v Customize Preferences -> SB Restart Method

fajnman | pát kvě 30, 2008 9:07 am

to je mozne, ale customize 2 nepouzivam, a stale mi nejde do hlavy, ze jsem se s tim nesetkal drive, kdyz mam porad ty same aplikace, to neres, neni to podstatne, telefon jede. tak co.. :-)

eskimo | sob kvě 31, 2008 8:02 pm

4Fajnman:
jestlí furt řešíte ten respring (setting language). tak jsem někde čet, že to má na svědomí nová verze installeru, která nedávno vyšla
Host
Host

fajnman | sob kvě 31, 2008 8:06 pm

ot: myslel jsem, si ze to muze byt uz jedine tim, kdyz ne winpwn.

Johnyz | pon čer 02, 2008 7:54 pm

njn to je tim novym instalerem

Uživatelský avatar sasaj | pát čer 06, 2008 2:49 pm

no konecne to vyslo :) rad bych to vyzkousel ale zachvilu prijde 2.0 a pripada mi zbytecny to zatim delat :( ale sem fakt rad ze konecne vysla po dlouhy dobe nejaka ulitka s kterou se da aspon neco udelat... ne jako ziphone (ano ziphone nemam rad.... a vazne ho rad nemam....) pujdete to odbloknout i na 2.0 pres WINpWN nebo myslite ze budou muset udelat update winpWN? (a nebo to fakt pujde udelat prres tenhle winPwn abychom si udelali vlastni fw?)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JaRda | pát čer 06, 2008 3:00 pm

Pwn tools by podle mne meli po vydani 2.0 uvest nejdriv pro macky a nasledne ( az se trochu prospej:) pro pc. Tak tomu bylo mam pocit i u 1.1.4 nebo beta 2.0. Takze myslim bez problemu. Podle mne je to taky nejlepsi nastroj, az vydaj 2.0 a bude to spolehlive cracknutelny tak do toho taky jdu.
JInak podle mne je spis otazka jestli se apple bude sr*t se zeptnou kompatibilitou na iphone 1.0, abysme pak vsichni necekali zbytecne :) co myslite?

Uživatelský avatar sasaj | pát čer 06, 2008 3:07 pm

dyk 2.0 beta uz bylo testovany na starym iphonu takze myslim ze apple by se na to vysrat nemel a pokud se na to vysere tak si apple napisu do notysku kde uz mam par bajecnich firem ktere mam rad (jako treba mikroSSSOft,infinity war atd ) no snad na to nevyserou :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Almi | pát čer 06, 2008 3:55 pm

JaRda píše:JInak podle mne je spis otazka jestli se apple bude sr*t se zeptnou kompatibilitou na iphone 1.0, abysme pak vsichni necekali zbytecne :) co myslite?

toho sa báť nemusíme...apple touto cestou určite nepôjde.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

petrcifka | pon čer 09, 2008 1:23 pm

Zdravim, vyzkousel to nekdo? Je ten program plne funkcni? Nerad bych po tech nekolika dnech instalovani dodatecneho softwaru pres neustale padajici wifi o vse diky tomuhle programu prisel! Wifi mi pada pri delsim nez 10 min serfovani nekdy se sekne i po prvni strance! Jedine stranky ktere to zvlada sou google a seznam u jinych se mozna stranka nacte ale tim to konci, jakoby to zamrzne! Spustena chybova konzole v Safari vyhazuje "localized strings not found", ale nevim estli je to tim, protoze se to sekne i pri instalacich z Instaleru, kdy prvni instalace je OK ale dalsi uz nejde a musim resetovat sit. Wifi symbol pritom ukazuje ze je pripojeny. Nevim cim to je nastesti se to da opravit resetem sitoveho nastaveni v obecne/resetovat/resetovat nastaveni site. Za 2 dny sem resetoval asi 50x!!! Hruza po kazde instalaci. Je tu nekdo kdo poradi jinak nez restorem? Nic jineho mi asi nezbyde nez restore a estli tak pouziju tenhle program. Diky za jakoukoliv radu.

Iphone FW 1.1.2
Host
Host

Diablo | pon čer 09, 2008 4:35 pm

Pises ze mas na Iphonu FirmWare 1.1.2 tak toho bych se hned zbavil -> restore a dal tam 1.1.4 , pote nainstalovat jen nejnutnejsi aplikace jako BSD Subsystem Terminal SSH apod. zkus to a jestli problemy pretrvaji tak napis.

fiori | pon čer 09, 2008 4:38 pm

winpwn mi bere stejne jen 1.1.4, ja uz bych pockal na dvojku.. :-)

petrcifka | úte čer 10, 2008 9:21 pm

NO tak sem zkusil ten WinWpn, dal sem restore se svym FW ktery sem vyrobil presne podle navodu, a kdyz iTunes pripravoval Iphone pro restore tak mi to vyhodilo hlasku "nelze provest restore (error 1604)!!!! Co vy na to? :shock: :cry: Zkusil sem to teda znova ale stejnej problem! Muzete mi nekdo poradit co stim ted? :x
Host
Host

fiori | úte čer 10, 2008 9:29 pm

iPwner jsi dal? asi ne co?

Diablo | stř čer 11, 2008 6:36 am

zkus jeste tohle .. Click..

Popr jeste nejaky jiny navod na WinPWN ktery je zde na Foru pokud to ani potom nepujde vykasli se na WinPWN a odblokuj to opres Ziphone to je o odts jednodussi.

petrcifka | čtv čer 12, 2008 1:38 pm

Lidičky tady je mnohem lepsi navod!!! viz:
http://iphonefreakz.com/beginners-guide ... tutorials/
Pokud vam to skonci hlaskou Error 1604 domnivam se co sem tak nasel ze to muze byt tim ze provadite restore pres USB verze 1, takze zkuste pouzit pc s USB2, este sem to nezkusil ale dneska se k tomu mozna dostanu tak mi drzte palce! A estli mi muzete neco doporucit tak to udelejte driv nez se do toho pustim.
PS: mobil z recovery modu lze vylecit pomoci programu iBrickr, cemuz strasne dekuji jinak bych mel zase nekolik dni briketu!
Host
Host

petrcifka | ned čer 15, 2008 8:06 am

Rad bych pro nektere z bezradnych uzivatelu sepsal nektery poznatky.
Pred pouzitim WinPwn sem musel udelat tyto operace:
1) pouzit Ziphone nebo jiny program ktery ma funkci ktera dokaze uvest telefon do tzv. DFU modu(nejni navratu), jinak neprobehl restore v itunes s jakymkoliv FW dokonce tedy byl neproveditelny!!!
2) provest restore do oficialniho 1.1.4., tzn. znova sem si zamknul telefon, teto operace sem se bal a nechtel sem to provest az mi nic jineho (zhruba po tejdnu srani s IP) nezbylo protoze z DFU modu nejni bez dokonceneho restoru navratu!
3) nyni sem trochu experimentoval a pro odblok sem zkusil program iLibertySetup_1.3.0.113 ktery byl velmi luxusni a zhruba za 4-5 min byl telefon odblokovan, vyborny presne jak psali na strankach! Nyni sem si byl jist ze se muzu kdykoliv vratit kdyby se neco podelalo. Tento krok 3 lze urcite preskocit a pristoupit rovnou k WinPwn.
4) nyni jiz WInpwn provedl operaci iPwner zcela korekne, pred tim na jiz oblokovanem telefonu to neslo, coz mi ted prijde jasny jak slunce na nebi, ale driv sem se s tim nechtel smirit. Chyby s kterymi sem se pred tim setkal: Error (1604) pak (-10).
Zaver: nebat se restoru, nebat se odblokovani (v rijnu sem marne bojoval s unlockem pomoci vsech v ty dobe dostupnych programu ale neuspesne!)
Host
Host

patok3 | ned čer 15, 2008 5:39 pm

ja sem ejak nebyl schopnej najit na ty strance bootloadery, ale našel jsem je tady: http://www.enkrypted.com/bootloaders.rar

tak kdyby mel nekdo stejnej problem..

usakc | ned čer 15, 2008 6:13 pm

z dfu modu se dostanes v poho kdyz ti itunes nedokonci restore a vyhodi hlasku tak se telefon da automaticky do restore modu tak nevim co tady kecas
Host
Host

dirt.bike | čtv čer 19, 2008 7:12 pm

Zdravim všechny,
Mam takovej problém stáhnul jsem tento program a v pohodě nainstaloval ale bohužel nejde spustit když se o to pokusím tak se zobrazí hláška "Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit." Nevíte někdo co stím?
Děkuji a přeji příjemný den.

scorpi | čtv čer 19, 2008 9:51 pm

Víme. Musíš mít nainstalovanej Net.framework :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

nene | pát čer 20, 2008 5:25 am

Tak jsem od včerejška taky Winpwn a jsem nadšena - iPhon mi zatuhl do černé obrazovky a tak bylo jasné, že mě čeká první restore. Po vytažení a opětovném zasunutí kabelu mě nechal udělat DFU a restore na 1.1.4. No a pak jsem vzala návod na iClarified a jela poctivě krok za krokem. Kousla jsem se až na úplném konci při posledním restore - itunes mě odmítly nabídnout obrazovku s Restore, protože se jim nelíbila moje simka - mám ještě Paegas :). Nakomec pomohla AT&T simka, pak se to pohlo a dokončilo. Úplně nejdřív jsem si uvědomila, že mám signál na plných a příjem wifi i tam, kde předtím ne. Dneska nestčím zírat nad výdrží baterky - po osmi hodinách neustále na wifi 20%. Předtím stačily na vybití tak dvě hodiny. A telefon se NEHŘEJE, předtím to bylo až o strach, býval po chvilce hraní nebo serfování doslova horký. Takže spokojenost.

dirt.bike | pát čer 20, 2008 9:08 am

scorpi píše:Víme. Musíš mít nainstalovanej Net.framework :wink:

Díky zabralo to :)

Uživatelský avatar pojik | úte črc 15, 2008 10:48 am

m´ě nejde stahnout bootloader 3.9 4.6 neupnul by ste mě to někdo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar S474N | úte črc 15, 2008 10:50 am

Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Gounes | pon črc 21, 2008 10:04 pm

Tak a kterej navod je spravnej ???

Ten zde od DIABLA
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f= ... &sk=t&sd=a
kde ale nema zaskrtnutej update bootlader a nebo ten na Iclarified kde je zaskrtnutej ale zas neni unlock baseband??

Obrázek

Pravda je nekde tam venku :oops: a kterej obrazek je spravnej??? :P
Naposledy upravil Gounes dne pon črc 21, 2008 10:21 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dodo_mt | úte črc 22, 2008 5:32 am

Ja som isiel podla Diabla (asi 2-3x) a bez najmensieho problemu :) neviem asi mam stastie...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

NoizZz | stř črc 23, 2008 3:56 pm

Ahoj, nechcete nekdo uploadnout svuj pripraveny pro winPwn firmware? + k tomu seznam vlozenych aplikaci. Nebo poradte, jaky zakladni programy pro ip potrebuju abych to pak nemusel doinstalovavat pres cydia/installer

Uživatelský avatar dodo_mt | stř črc 23, 2008 6:41 pm

Ja mam v iP toto drsny plus nejake hry a nejaky slovnik...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

NoizZz | čtv črc 24, 2008 6:46 pm

Tak sem to Pwnul, ale po restore sem to musel zas odblokovavat pomoci Ziphone, je tohle normalni?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv