iOS 5 Beta7 je vonku...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar jirka2908 | čtv zář 01, 2011 5:29 pm

Re: iOS 5 Beta7 je vonku...

Tak abych to shrnul..nebudu psát že systém se mi zdá systém rychlejší :) To píši pokaždé a spíš je to jen tím že si to chci myslet
Aktualizace přes OTA 10 min pak nefungovala hudba ale po sync s iTunes je vše v pořádku..
Nemám problémy s iTunes beta 7 jak zde někteří píší...
Prostě iPhone a iTunes jako při předchozích betách jen s mírnými opravami chyb jako je třeba česká lokalizace atd...
Jinak jsem maximálně spokojen s aktualizacemi OTA až 10x rychlejší než klasické 850mb-ové updaty přes iTunes...
Žádné větší chyby jsem zatím v beta 7 nenašel..Vše šlape jak po másle :)
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Arcane | čtv zář 01, 2011 6:41 pm

zdá se mi to, nebo má apple problémy s tim iOS5. Nevím jak probíhal beta testing předchozích iOS, ale toto je něco strašného. Když opraví něco v jedné betě, tak zas něco jiného, nového nefunguje v nové. A překvapuje mě, že se to děje i u věcí, nastavení, či appek, které víceméně nesouvisejí s novinkami tohoto iOS, viz Voice control, problémy s HB apod.
Nebo jestli je tenhle můj pocit špatnej, tak mi to prosím vysvětlete, nechci se nikoho dotkonout :D :)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv zář 01, 2011 6:50 pm

Petrt píše:Pro ty co vám padá iTunes Beta7 na Macu...
...přepněte si jazyk systému z češtiny na angličtinu.

Diky moc, pomohlo to :) po prepnuti do anglictiny, po synch se bez problemu dostanu v itunes do iphonu :)

a po znovu synch hudby, funguje i bez problemu ipod v iphonu

edit: po prepnuti zpatky do eng, itunes zase spadl, takze pockat az vydaji dalsi betu, snad to v ni uz bude ok ... cestinu mam hlavne proto ze macbook pouzivaji i jinaci clenove rodiny a je to pro ne lepsi :)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

mefistos | čtv zář 01, 2011 6:58 pm

jirka2908 píše:Jinak jsem maximálně spokojen s aktualizacemi OTA až 10x rychlejší než klasické 850mb-ové updaty přes iTunes...

OT: klasicky update ma 780mb a ne 850...

Uživatelský avatar Petrt | čtv zář 01, 2011 7:01 pm

barberry.pha píše:edit: po prepnuti zpatky do cze, itunes zase spadl, takze pockat az vydaji dalsi betu, snad to v ni uz bude ok ... cestinu mam hlavne proto ze macbook pouzivaji i jinaci clenove rodiny a je to pro ne lepsi :)

pro synchronizaci to nevadí, ta se dá udělat i bez "klikání" na Device. Stačí Soubor-Synchronizovat.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

smoldik | čtv zář 01, 2011 7:14 pm

mefistos píše:
jirka2908 píše:Jinak jsem maximálně spokojen s aktualizacemi OTA až 10x rychlejší než klasické 850mb-ové updaty přes iTunes...

OT: ty na tom srazu asi fakt dostaneš přesdržku, delat tady tlaky kvuli 70MB :D :lol:
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar jirka2908 | čtv zář 01, 2011 7:22 pm

mefistos píše:

OT : Příspěvek pro rejpala Beta 2 - 820mb
Beta 3 - 825 mb
Prostě několikrát delší doba stahovaní a přes OTA chvilinka :pardon:
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv zář 01, 2011 7:25 pm

OT: Mefisto my te na srazu tak ozerem, ze ti bude druhy den tak blbe, pokud budes porad zlobit :D

Petr1: synch mi probehl i predtim, ale bez prepnuti jazyku se do iphonu nepodivam ... Ale je to alepson vyreseno a snad v dalsi verzi to bude ok ;) diky za radu.
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar dalco | čtv zář 01, 2011 8:35 pm

to carlooser: Mne sa od 6-ky zacal zahrievat iP, co by este bolo v poho ... ale baterka pada stale rovnako rychlo, ako v 6-ke :twisted: !!! Takze moj postreh - nic sa v tomto smere u mna nezlepsilo, dufam ze v ostrej verzii tento problem bude minulost. 8)
iPhone 16GB 2G 2.0.2 black, iPhone 16GB 3G white 2.2., iPhone 32GB 3GS black, iPhone4 32GB black, PowerBook 2GB RAM. 1,67 GHz PowerPC G4, MacBook Pro 4GB RAM 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, MacOS X LEOš 10.7.1., iPod 3 gen. limited edition
Host
Host

Uživatelský avatar dungeon | čtv zář 01, 2011 8:56 pm

U mne taky padala baterka v šestce jako o život, potom jsem udělal ještě jednou restore, ne v DFU, ale jenom restore, nechal telefon vybít až do vypnutí. Potom jsem ho nabil na 100% a najednou problém s vybíjení přestal. Přez noc spadnul tak o 1 až 2% a při normálním používání vydržel v pohodě 3 dny. A přestalo i poměrně vyské zahřívání. :good:
Obrázek
Obrázek
Host
Host

Uživatelský avatar dalco | čtv zář 01, 2011 9:04 pm

to dungeon: DAKUJEM za info ... vyskusam!!! 8)
iPhone 16GB 2G 2.0.2 black, iPhone 16GB 3G white 2.2., iPhone 32GB 3GS black, iPhone4 32GB black, PowerBook 2GB RAM. 1,67 GHz PowerPC G4, MacBook Pro 4GB RAM 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, MacOS X LEOš 10.7.1., iPod 3 gen. limited edition
Host
Host

Uživatelský avatar alias | čtv zář 01, 2011 9:09 pm

OT: chudak mefistos nechcel by som byt v jeho kozi na tom zraze:D:D

Hmm, som zvedavy ako to bude s tym iOS5, fakt ze nieco fachci v jednej bete a v dalsej to nejde.. wtf to hadam nebolo ani na iOS4
[iPhone 7 - 32GB - iOS 11]
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

mefistos | čtv zář 01, 2011 10:52 pm

OT: jeste nevim zda pojedu:D nechci brat rodicum auto a vypada to ze jedinej kdo jede ze severnich cech je Julek:D a ten me nevezme a i kdyby asi by me zabil a vyhodil nekde v lese:D
Barber. Ja nepiju:D budu si hlidat zada:D

Edit: ted ctu jirkuse nevim co tahas za soubor ale moje beta 6 na iphone 4 GSM ma ~780mb.... Reakce a petra: je tam jasne u ITUNES recenej postup pro update neni to rozdelenyna OTA nebo normalni... Nemuzu za to ze ste hloupy a nectete jak vam apple radi nepokakat si zarizeni... Pak tu bulite ze vam to nejde...

Uživatelský avatar ScorpionSX | pát zář 02, 2011 6:26 am

Takže zistil som jeden bug, rád by som keby mi to niekto mohol potvrdiť...
Ak mám operátora, ktorý nemá vlastné carrier settings, tj. údaje pre prístup na net automaticky predvyplnené po vložení SIM karty, typicky O2 SK, tak sa mi tieto údaje nejajú zmeniť manuálne, prístup do tejto ponuky chýba v nastaveniach. (normálne je to tam kde sa zapína 3G, mobilné dáta, atď.)
Skúsil som obnoviť nastavenia siete, ale nepomohlo to, restore zatial nechcem skúšať, iPhone teraz potrebujem stále, takže nemám čas hrať sa znova s nastavením, jediné čo mi pomohlo je iPhone Configuration Utility, kde som si nastavil APN pre internet, ale napr. MMS a tethering nenastavím ani tam.
Z nejakého dôvodu mi aj iTunes pri "Check for update" vyhlási, že je niečo zlé s mojim pripojením na net a nevie načítať tieto nastavenia z internetu. Pritom samozrejme net funguje, aj iTunes store ide bez problémov.

Má niekto podobný problém? Najlepšie asi ak by to bol niekto s O2 SK SIM kartou...
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Petrt | pát zář 02, 2011 8:03 am

mefistos píše:Reakce na petra: je tam jasne u ITUNES recenej postup pro update neni to rozdelenyna OTA nebo normalni... Nemuzu za to ze ste hloupy a nectete jak vam apple radi nepokakat si zarizeni... Pak tu bulite ze vam to nejde...

Já s tebou nesouhlasím. Prošel jsem si celý changelog a nikde není uvedeno, že se musí upgradovat přes iTunes. Dokonce je v changelogu kapitola s instrukcemi pro OTA při přechodu (tuším) z bety3 na betu6 (a poté na betu7).
Až budu upgradovat přes iTunes beta6 a nepůjde mi to, pak dám na tvou radu a budu si sypat popel na hlavu ;-)

PS: tak jako tak bych byl s celým iTunes v háji, protože na Macu iTunes padal, takže tvá rada byla k ničemu ;-)
iPhone expert
iPhone expert

mefistos | pát zář 02, 2011 9:28 am

ScorpionSX píše:Takže zistil som jeden bug, rád by som keby mi to niekto mohol potvrdiť...
Ak mám operátora, ktorý nemá vlastné carrier settings, tj. údaje pre prístup na net automaticky predvyplnené po vložení SIM karty, typicky O2 SK, tak sa mi tieto údaje nejajú zmeniť manuálne, prístup do tejto ponuky chýba v nastaveniach. (normálne je to tam kde sa zapína 3G, mobilné dáta, atď.)
Skúsil som obnoviť nastavenia siete, ale nepomohlo to, restore zatial nechcem skúšať, iPhone teraz potrebujem stále, takže nemám čas hrať sa znova s nastavením, jediné čo mi pomohlo je iPhone Configuration Utility, kde som si nastavil APN pre internet, ale napr. MMS a tethering nenastavím ani tam.
Z nejakého dôvodu mi aj iTunes pri "Check for update" vyhlási, že je niečo zlé s mojim pripojením na net a nevie načítať tieto nastavenia z internetu. Pritom samozrejme net funguje, aj iTunes store ide bez problémov.

Má niekto podobný problém? Najlepšie asi ak by to bol niekto s O2 SK SIM kartou...

jak si se dostal na tu betu? me to zmeneni slape v pohode....

Ted sem udelal presne podle postupu zalohu na beta 6 itunes.. pak update itunes a na beta 7 itunes sem sel na novou betu s restore from backup.. zadny problemy.. vsechno hraje vsechno funguje... bugy nepozoruju zatim zadny... uzasna prace:))

pckiller | pát zář 02, 2011 9:38 am

to ScorpionSX

Mne to na kolegovom ip tiež má O2 sk robilo to isté čo tebe. Musel som urobiť restore zo zálohy, tak ako to písal aj mefistos, potom v nastaveniach už budeš mať "kolonku" mobilná dátová sieť..., a všetko šlape ako má.
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 12.4 Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ScorpionSX | pát zář 02, 2011 12:52 pm

No ja som robil OTA update a potom rovno len sync s iTunes beta 7, tak ako aj predtým. Ale asi sa cez víkend teda vrhnem na DFU restore a nejako to tam snáď dostanem späť.
    ObrázekObrázekObrázek

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mefistos | pát zář 02, 2011 12:56 pm

ScorpionSX ty nemas zalohu v iTunes? stacilo by prece jen dat restore from backup a dat tu posledni a pojede to ne?

Uživatelský avatar ScorpionSX | pát zář 02, 2011 1:09 pm

Robím zálohy na iCloud, takže ešte skúsim prinajhoršom to, ale dneska som trochu intenzívnejšie iPhonoval a telefón sa mi zdá akýsi spomalený...Takže ten restore ani nebude na škodu...
    ObrázekObrázekObrázek

Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mefistos | pát zář 02, 2011 1:12 pm

tak udelej obnoveni telefonu a pri nastavovani na zacatku dej obnovit z iCloudu melo by to bejt to samy... za zkousku nic nedas...

Julek | pát zář 02, 2011 3:02 pm

u me vse bez problemu :)!

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar ScorpionSX | pát zář 02, 2011 6:59 pm

Takže restore z trojdňovej zálohy na iCloude nepriniesol žiadny úspech :( Nastavenie pre mobilné dáta stále chýba, skúsil som Vodafone kartu, tam je to ok, ale to preto, že Vodafone má vlastné carrier settings a netreba si ich nastavovať ručne. Zase velká sláva pre O2 SK...

Nechám to teraz tak, znova si tam nahodím ten konfiguračný profil, nech mi aspoň internet ide, ale musím povedať, že som zase po x betách sklamaný. Cca nejaká beta 3 bola subjektívne asi najlepšia (iOS a rovnako aj iTunes), potom to akosi ide dolu vodou...dúfam že sa Apple vyšvihne s GM, lebo neviem neviem...

//EDIT: aj keď viním z tohto problému viac iTunes ako iOS, tam totiž nejde skontrolovať update pre carrier settings, myslím si že ak by toto prešlo, tak si iPhone uvedomí, že môj operátor žiadne nemá a nechá ma si ich nastaviť.
    ObrázekObrázekObrázek

Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar dalco | sob zář 03, 2011 5:17 am

...mam problem so skladbami v iP. Prehravac sa spusti v pohode, Playlisty, interpreti, skladby a albumy su v aplikacii. Ked vsak chcem spustit nejaku skladbu ... nic sa nedeje. Ono sa to akoze spusti, no po sekunde sa to vrati tam, kde som bol na zaciatku, ako keby bol problem s prehravacom??! Mate niekto podobnu skusenost? ... v Bete6 to bolo O.K.
Host
Host

Uživatelský avatar Petrt | sob zář 03, 2011 5:59 am

dalco: přečti si minulou stranu této diskuse.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar dalco | sob zář 03, 2011 7:00 am

to Petrt: ... viem, viem cital som predchadzajucu stranku, len som dufal, ze niekto z fora nasiel fintu, ako to spojazdnit... Asi som nie moc stastne napisal text prispevku. Ospravedlnujem sa. Musim si pockat bud na dalsiu Betu, alebo FV. Zatial ma viac trapi miznuca "stava" a teda vydrz baterie. :-(
Host
Host

mefistos | sob zář 03, 2011 7:17 am

iOS 5 Beta7 je vonku...

Ne nemuzes to udelat jak sem psal a jak je v navodu pockas si radsi na dalsi betu... Lidska hloupost je nekonecna

Sent via iPhone

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob zář 03, 2011 7:19 am

Takze ti smazani hudby s iphonu a znovu synchronizace pres itunes nepomohla?
Ja odskrtl synch v itunes u hudby, udelal synchronizai, pak ji znova zaskrtl a po znovu nahrani ipod prehrava dal.

Ti kterym pada rychle baterie, zkouseli jste udelat hard reset? Pri nahravani ios5 bety, jste ho nahravali nacisto nebo pak backup?

Ja s vydrzi problem nemam, a kdyz mi nekdy baterka rychle padala pomohl hard reset, vesmes to byl problem nejaky app na pozadi nez fw.
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar caesar | sob zář 03, 2011 9:10 am

Funguje beta 7 uz s bluetooth handsfree Parrot? 6ka mi s nim nejde sparovat.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Petrt | sob zář 03, 2011 11:20 am

Dalco: over si, ze ty skladby co mas pridanev iTunes jdou prehrat primo v nem (mne to neslo a proto i sync do iPhonu byl k nicemu). Pote si zaskrtni alba pro sync a zkus to. U me byl prave problem s iTunes a chovalo se to presne jako popisujes.

caesar: mne sla s Parotem sparovat beta5 i beta6 (nevim model, je to ve firemnim aute). Betu7 jsem nezkousel.
iPhone expert
iPhone expert

tomkulitom | sob zář 03, 2011 1:05 pm

2 caeser: A nemáš v Parotu plnou paměť? Parot si pamatuje asi posledních 5 telefonů. Zkus je vymazat.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ScorpionSX | sob zář 03, 2011 8:56 pm

Takže nakoniec som spravil downgrade na beta 6 a pravdepodobne na nejaké dva týždne budem mať badge na ikonke nastavení, signalizujúci update na beta 7. Nejaký extra benefit som na bete 7 nenašiel, zato internet a tethering používam, takže počkám si na betu 8/GM...
    ObrázekObrázekObrázek

Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar caesar | ned zář 04, 2011 9:15 am

tomkulitom píše:2 caeser: A nemáš v Parotu plnou paměť? Parot si pamatuje asi posledních 5 telefonů. Zkus je vymazat.

Tak to by mohlo byt tim. Mam novy sluzebak a tech cisel tam par bude. Diky
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar _tomik | ned zář 04, 2011 10:46 am

OT:
Kolik bylo bet v předcházejících iOS (2, 3, 4)? Jestli se už třeba blíží alespoň iOS 5 GM, díky a sry za OT.
Obrázek iPhone 3G; iPhone 4; iPhone 5s;iPhone 6s;iPad 2
Obrázek MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
Obrázek R.I.P. SJ
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

MaxT | ned zář 04, 2011 3:47 pm

Dobrý den, chci se zeptat zda li někdo na betě 7 používáte whatsapp.
Pokud ano, fungují vám správně push notifikace? Nevím jestli jsem to u předchozích beta verzí nezaznamenal , ale mě jednou chodí O.K. a jindy se zpráva ukáže až otevřu aplikaci.
Součástí whatsapp jsou i emodži. Ty od prvních beta verzí chodí na iOS v pořádku, ale pošlu li je na android, příjemci na místo smajlíku dojde čtvereček.
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
Host
Host

Renik | ned zář 04, 2011 3:51 pm

iOS 5 Beta7 je vonku...

Pouzivam WhatsApp a notifikacie idu bez problemov.. Vacsie starosti mi eobia tie double kontakty..

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

smoldik | ned zář 04, 2011 6:29 pm

Men se stal takovy bug. Kdyz mam locknuty telefon a dvakrat zmacknu home button a nasledne vyberu fotak, tak fotky vyfocene timto postupem se mi neukazuji v galerii, ani kdyz pripojim iPhone k Macu. Najdu je jedine, kdyz si dam fotky podle mista porizeni fotografie.

Divny, co? :-D
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

tomcop | ned zář 04, 2011 6:52 pm

no men pomohlo vzdy ukoncit galeriu a fotak a po opatovnom spusteni galerie uz tam tie foto boli...ale toto mi robila b5, potom uz nie...

mefistos | ned zář 04, 2011 6:52 pm

iOS 5 Beta7 je vonku...

Me se ukazujou normalne

Sent via iPhone

Uživatelský avatar Barberry.pha | ned zář 04, 2011 7:08 pm

smoldik píše:Men se stal takovy bug. Kdyz mam locknuty telefon a dvakrat zmacknu home button a nasledne vyberu fotak, tak fotky vyfocene timto postupem se mi neukazuji v galerii, ani kdyz pripojim iPhone k Macu. Najdu je jedine, kdyz si dam fotky podle mista porizeni fotografie.

Divny, co? :-D

A tobe se nezobrazil ten text, "iphone je uzamceny, chcete-li si prohlednout vsechny svoje fotky a videa v galerii, odemknete iphone"

Jinak mi pridjde ze kdyz zapnu fotak se zamcene obrazovky, tak nabehne rychleji, nez kdyz mam odemceny iphone a kliknu na fotoaparat.
Jinak kdyz fotim s uzamcene obrazovky, tak se mi vzdy ukaze pouze posledni vyfocene fotka. Nemam s tim problem a im ze fotak nabiha rychleji, jsem jenom rad ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv