Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

cheers 

ja mam na iP 4 zadny kryt biely a odvtedy, co som ho nasadil (1-2 mesiace dozadu) tak este nikdy nebol spinavy. 

na iPT som si dal dierkovany kryt taky zeleny z ebayu, a po mesiaci použivania som zistil že cez tie dierky sa mi tam dostal prach,a ten prach je tam trochu ako keby prischnuty
ked dam dole ten kryt tak moj ipod vyzera ako dalmatinec
neemate nejaky napad ako to vyčistiť aby sa mi nespravili škrabance v zadu ? Lebo keď som si kupil iPT tak som si povedal že keď ja budem predavať ipod tak budem jeden z mala čo maju minimum škrabancov v zadu
.. preto ho stale nosim v kryte 

... na cele somnou

vbruno píše:Já si myslím, že to je opravdu "One more thing" a bude se jednat o funkci Assistant, kterou v preview iOS5 na jaře neukázali.

tak proč ne toto. A Assistent není jen obyčejné Voice Control co bylo doposud. Čekám že to má být vlajková loď nového iPhonu a podpora co nejvíce jazyků znamená víc prodaných telefonů.

:D ale pri lahsich nazvoch to funguje, samozrejme by som ocenil ak by spravili aj toho asistenta ci co, trochu to pomoze uzivatelom si myslim

dongkong píše:Jooo, ještě zapracovat na "revolučním" Voice Control... To je teda zatím fail dost.. Řeknu název písničky a dá to jinou...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé