ale to nie je ono, chcem live video stream, pri 4ke bol, tak cakam ze i teraz daju, no skoda ze nie je o tom ziadne info, malo by to vacsiu sledovanost ako novorocny prihovor gasparovica, ehm, hocico by malo vasiu sledovannost, no proste, dufam ze bude
Ani mne to nešlo a myslím si že ani teraz by to nešlo lepšie. Ja si to stiahnem v HD a vychutnám si to bez sekania.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
takych uz bolo, co chceli streamovat a nakoniec bola iba tma pripadne tri minuty pred zaciatkom sme videli do rozkroku nejakemu cinanovi a lebo sa bal kameru vystrcit
Nicméně pokud přeci jen bude v provozu některý z těchto neautorizovaných zdrojů, tak bude tak přetížen, že se to nebude dát sledovat... takže nezbude než sledovat přepisy a zítra originál od Apple...
Naposledy upravil korwin dne stř zář 12, 2012 10:45 am, celkově upraveno 2
ja a moje mila slecna dnes zustaneme doma, za nejakyck par hodin zacneme pripravovat jidlo a piti - osobne se chystam upect pizzu, takze by to melo byt hezky
vsem preji krasny vecer!
iPhone 3GS iPad 2 iPhone 4S Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9. iPhone 5