Nemluvím o vesničce ze které pochází moje přítelkyně, ta je pod mrakem celá a nejde vidět vůbec nic

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
milford píše:Jinak neví někdo jak se v Notifikačním centru zbavit Místního počasí? ...
neilz píše:http://img.fileup.cz/?di=413475533870
WTF
RadekD píše:neilz píše:http://img.fileup.cz/?di=413475533870
WTF
Co to tam máš místo toho signálu?
Vytočte telefonní číslo: *3001#12345#*
Zmáčkněte Sleep Button (horní tlačítko) do chvíle než se na obrazovce neobjeví informace o vypnutí telefonu.
Podržte Home Button do chvíle, dokud informace o vypnutí telefonu nezmizí.
Nyní vidíte místo signálu číslo, které označuje přesnou sílu signálu. Síla signálu se měří v rozmezí od -40 do -120. S tím, že číslo -40 se vám zobrazí tehdy, když budete stát pár metrů od vysílače operátora, zatím co číslo -120 znamená, že nemáte dostatečný signál pro telefonní hovor. Pokud máte signál pod 80 jedná se všeobecně o velmi kvalitní signál, jakmile je však číslo nad 80, již se signál zhoršuje. Dotykem na číslo zobrazující aktuální stav signálu, zobrazíte opět ikonku signálu, opětovným dotykem pak znovu číslo.
mikej561 píše:Tak mám ios 6 na iphonu 4 a hrůza. Appstore se mi pri prejizdeni mezi app seka. To same psani na klavesnici seka se. Je to horší a horší. Nez najede hudba tak to trvá dvě hodiny a nedostanu se ani na passbook. Rozhodne na ip4 nestahujte. Ted bych svuj iphone mohl priradit k sekajicim se androidum za 5000..
barberry.pha píše:mikej561 píše:Tak mám ios 6 na iphonu 4 a hrůza. Appstore se mi pri prejizdeni mezi app seka. To same psani na klavesnici seka se. Je to horší a horší. Nez najede hudba tak to trvá dvě hodiny a nedostanu se ani na passbook. Rozhodne na ip4 nestahujte. Ted bych svuj iphone mohl priradit k sekajicim se androidum za 5000..
Docela odvazne tvrzeni, jak si tu GM nahraval? Nacisto? Nebo jsi to obnovoval ze zalohy ktera byla delana na na iphonu s JB?
Zajimave ze lidi co to maji na ip4, vcetne me, s tim nemaji problem. Nemyslis ze problem je teda asi hlavne u tveho iphonu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé