Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Dejv píše:nová animace při vypínání telefonu
elka píše:Co ještě nikdo nezmiňoval a já to objevil náhodou: když vyskočí horní notifikace, netřeba čekat, až sama zmizí. Jde ji odsunout swipem nahoru pryč.

LaaN93 píše:ludia, ukazuje Vám niečo o počasí na ipade s iOS 7 ? a našli ste tam aplikáciu počasie ? lebo ja som nenašiel, dokonca ani v iOS 6,5,4 neboli vôbec... a na notifikačnom lište mi to chýbalo... iba vo všetkých iPhonov a iPodov existuje počasie
"
Midnight píše:na prvej bete nefungoval Find my iPhone a nefunguje ani teraz... vzdy spadne...
Barberry.pha píše:LaaN93 píše:ludia, ukazuje Vám niečo o počasí na ipade s iOS 7 ? a našli ste tam aplikáciu počasie ? lebo ja som nenašiel, dokonca ani v iOS 6,5,4 neboli vôbec... a na notifikačnom lište mi to chýbalo... iba vo všetkých iPhonov a iPodov existuje počasie
Na ipadě nikdy počasí nebylo. A pokud ho tam nepřidali teďka, tak ani nebude.

ghost_dragon píše:
Otázka mimo: proč by měl být někdo idiot, když instaluje betu bez dev účtu? Funguje to úplně stejně, ať už s účtem nebo bez...
"
honziš píše:Možná mi uniklo, ale v beta 2 pozoruju možnost vypnout potlačení šumu pomocí druhého mikrofonu.

elka píše:Tak jsem asi skončil s testováním. Při práci s foťákem se mi několikrát samočinně restartnul a následně se dostal do stavu, kdy byl jakoby tuhý. Tak jsem použil dvojhmat a po znovuzapnutí sice najede, ale nereaguje displej.

nechci to omlouvat betou, domnival jsem se, ze dvojka uz bude stabilnejsi, ale je to spis horsi..

Ale to je beta.
(panorama na pozadi je asi nejvic 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé