Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

crusader píše:Pouziva nekdo z vas IM+ nebo Skype? Jen jestli uz tyto aplikace funguji. V bete 1 se Skype vubec nenacetl a ICQ v IM+ se neustale restartovalo.
Barberry.pha píše:Ronaldok píše:Na IP5 pozoruji pri vypnuti a zapnuti displeje jako by pomalejsi rozviceni i pomalejsi zhasinani (plynulejsi). Ze se ihned nevypne a nezapne.
Tak tohle už je od Bety 1

xslide píše:Pozadí mám průhledné, top charts taky nefunguje.
Máte někdo problém i s tím Power tlačítkem? Někdy prostě reaguje až na třetí pokus apod. Dělá to od první bety

Nalar píše:xslide píše:Pozadí mám průhledné, top charts taky nefunguje.
Máte někdo problém i s tím Power tlačítkem? Někdy prostě reaguje až na třetí pokus apod. Dělá to od první bety
Power tlacitko nema nic spolocne s betou, mne zacalo blbnut asi 2 mesiace dozadu a len sa to zhorsuje a zhorsuje. Dnes ide iPhone na reklamaciu. Je to iste ako problemy s home buttonom na iP4.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

ale stalo se mi to jen jednou 

niekto písal že notifikačné centrum je úplne čierne, potom že je tam priehľadnosť alebo že sa to dá vypnúť/ zapnúť pomocou nastavenia vysokého kontrastu ... ako to teda je? ak je tam priehľadnosť napríklad v notifikačnom centre alebo všeobecne je tam aspoň nejaká alebo dá sa vypnúť / zapnúť? ďakujem 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé