Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
gulii píše:U mě pozoruji stále špatnou baterku. Telefon vydrží maximálně těch 18h a to je využití tak 4-5h. S iOS 6 mi vydržel klidně i den a něco.
Myslíte, že by pomohla obnova?
iphonik4 píše:Mám dotaz. Možná to není bug a nebo to ti již bylo. V tom připadě se omouvám. Nicméně mám problém s příchozími hovory. Přestože mám číslo uložené v seznamu, tak se mi u příchozích hovorů zobrazí číslo namísto jména, pod kterým je uložené.
miquel píše:ja som mal stejny problem, mam pocit, ze sa to objavilo paradoxne po obnove a nastaveni telefonu ako novy (co sa odporuca pri problemoch s baterkou a navyse to vycisti bordel). Bolo to strasne, tak som to skusil zas, stale obnova na 6.1.4. Stale to iste dookola. Stvalo ma to skusil som aktualizaciu na iOS 7 betu 5 (ted mam uz 6) a ver ci never (sam som neveril) pomohlo! vydrz mam teraz 2krat taku!
Keď si dám v NC zobraziť všetko lebo zmeškané, tak tam to ukazuje celodenné udalosti, ale na prvej stránke nie, to mi vadí.
Tomáš14 píše:jak je mozne IOS 7 nainstalovat ve verzi beta a vyzkouset ji ? jde to nejak udelat ?
dekuji za info
Počkat, vám všem to v notifikačním centru pořád ukazuje kalendář jak na iOS6? Já ho mam jenom na té první záložce kde nejsou celodenní události, a to zobrazení kalendáře taky není žádná výhra
PS: Taky i když jsem přestal používat celodenní události, tak se to pořád týká toho sdíleného kalendáře
RazR08 píše:Obcas sa mi stava, ked prechadzam fotkami v galerii, tak pri posune fotky, fotka na konci animacii "poskoci" spat. Robi to aj mojej priatelke na iPhone, takze chyba nebude len umna. Prechadzanie fotiek v galerii tak vyzera trhano. Snad to odstrania
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé