Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Rossik píše: Co ma mrzi je, ze panoramaticke pozadia nefunguju. Asi bola tato funkcia vypustena (mozno sa to prilis podobalo na android).
bugsy píše:smejky píše:Dal jsem aktualizaci s vyberem pres "Shift" , to zachova vsechna data v telefonu jako pri instalaci OTA a ikdych nemel Mac tak tech par dni do vydani verze pro Windows to kazdej vydrzi ne.
mozem to potvrdit, prave som to sem siel napisat, ze to funguje bez problemov aj takto, ale vidim ze si ma predbehol... akurat uz dalsia synchronizacia s itunes na windowse nieje mozna.
Hned prva vec co som si vsimol je ze zvuk pri zamknuti je trochu pozmeneny, vyznie tak nejak "priestorovo", no pri odomykani je ten zvuk uz asi nenavratne prec
Max87 píše:...na tej keynote vraveli, ze iWork bude free pre vsetky zariadenia kompatibilne s iOS7 a aktivovane po 1.9...
Prochaine píše:Na iPad 2 +3G se iOS7 GM resetuje (spadne do loga a probíhá načítání - asi 10 vteřin) po odklopení Smart Cover.
elka píše:Na pětce ne.
Bodl99 píše:Prochaine píše:Na iPad 2 +3G se iOS7 GM resetuje (spadne do loga a probíhá načítání - asi 10 vteřin) po odklopení Smart Cover.
A instalace byla cista bez obnovy dat a nebo aktualizace?
http://allthingsd.com/20130910/apple-to-offer-iwork-apps-for-free-with-new-ios-devices/ píše:According to Cook, when you first turn on and use a new iOS device, which includes the just-announced iPhone 5c and 5s, plus iPads and fifth-generation iPod touch, you’ll be greeted with a screen to download the iWork suite.
Mně ty pomalé animace docela vadí. Za ten čas, než se ikonky doskládají na svoje místo, jsem už mohl dávno ťapat po displeji a mít spuštěnou aplikaci.xslide píše:Myslíš jako těch několik milisekund jo? Tak to mě opravdu v ničem neomezuje.
Saddako píše:Nějak v nastavení chybí klíčenka. Že by to bylo nasazeno až ve verzi 7.x po vydání Maverick?...
Prochaine píše:Prochaine píše:Na iPad 2 +3G se iOS7 GM resetuje (spadne do loga a probíhá načítání - asi 10 vteřin) po odklopení Smart Cover.
Zkoušel jsem aktualizaci. Ta se povedla bez problému, až na tento bug.
Čistou instalaci chci zkusit provést později.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé