[!!] iPhone 3G odblokován pro všechny operátory

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

palka | pon srp 11, 2008 2:20 pm

Re: [!!] iPhone 3G odblokován pro všechny operátory

kasha píše:Muzu se zeptat, kde si yessim koupil? (kashalama@email.cz) a ještě koukam, že máš na 3G slovenštinu, kdepak se to dá sehnat???

Já jsem objednal zde u oficiálního prodejce ze stránek yessim.com
http://bestgsm.sk/

Uživatelský avatar minaka | pon srp 11, 2008 3:11 pm

Atype, jasne, chapu, ode mne to byl je dotaz, jestli mas neco novyho. Ty problemy s dorucenim znam, drzim palce, at se to vyresi, me zase poslali tu turbosimku misto do CR do San Jose, Costa Rica :?
iPhone5 64GB
iPad 4.generace 32GB 3G
Host
Host

Uživatelský avatar atyp | pon srp 11, 2008 3:36 pm

No ja mam Turbosimku na stole uz tyden, jen ten telefon je v Praze...... teda uz asi neni, volal jsem odpoledne na postu - zitra bude tady, takze pokud me zitra vyjde cas, vecer zprovoznim! Teda doufam. Jinak pokud se týka obchodu s Jardou (Libijaro) - obchodník super, jednání velmi dobré, opravdu doporučuji všem - vyjde Vám vstříc, pokud to jen trochu půjde. Jen ti celnici, tam je to trosku horsi! Jsem s Jardou v kontaktu každe rano i vecer, beru ho jako dobrýho kamose, ale reknu Vám -uz je z tech celniku opravdu na mrtvici!! Držte palce, at se povede odblok! Jo, a prodám původního 16Gb iPhone 2,5 měsíce v provozu - jak zprovoznim 3G, je k mání!! atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
Senior uživatel
Senior uživatel

xslide | pon srp 11, 2008 3:48 pm

Vidím že jsme na tom podobně.Mě už drží iPhona na celnici 14 dní a když se tam dovolám, tak nikdo nic neví kdy bude.Prej že podklady k vyřízení už dávno dostali a ted je to v jednání nebo co.

Mám tady na stole TurboSIM a jiná(funkční, která se nemusí programovat) už je také na cestě.Tak až mě vydají iPhona(jestly vůbec), tak dám vědět jak unlock dopadl.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar atyp | pon srp 11, 2008 4:03 pm

Musis tam denne aspon 2x volat, me uz meli mozna i na nastence jako osobu hledanou nebou "nechtenou", ja kdyz tam posilal doklady e-mailem, nemohli pry otevřít soubory .pdf a ani me nikdo neinformoval, ze je neotevreli. Az jsem poslal originaly z banky potvrzené a na originálním papíře - vse doporucene a expres, pak to bylo v poradku a pustili - takze panove - 3 tydny!!! atyp Pozn. uz se ani na nej tak netesim, jak pred 3 tydny, uz jsem rezignoval a je mi to docela volný!! Jsem optimista ale toto mě se....!! atyp
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Senior uživatel
Senior uživatel

Bartsin | pon srp 11, 2008 4:07 pm

To: xslide

Můžu se zeptat jaká to je ta předem naprogramovaná a fungující?

Dík.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

xslide | pon srp 11, 2008 4:25 pm

No je to nějaká bezejména a zatím to nechci zveřejnovat dokud to nevyzkouším...aby si ji všichni neobjednali a pak nefungovala.

Ale měla by.Mám to potvrzené od pár lidí i od Libijara.

to atyp: Taky se už na něj tolik netěším jako když sem ho před 3ma týdnama objednával :D.Ted mám nokii a jsem taky spokojenej, ale samozřejmě bych nikdy nevyměnil iPhona za Nokii na trvalo:D
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar atyp | pon srp 11, 2008 5:39 pm

Odpověd od Libijara mate v této záložce hned v prvním příspěvku!! atyp
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Senior uživatel
Senior uživatel

palka | pon srp 11, 2008 7:04 pm

Můžete někdo upřesnit výrobce karty o které mluví Libijaro v nově upraveném příspěvku na začátku? Případně odkaz. Nenašel jsem nic seriózního.

xslide | pon srp 11, 2008 7:24 pm

Tak vám to teda řeknu...jedná se o kartu z eshopu na adrese http://www.shop.brando.com.hk .... mam ji objednanou ale píšou že dodání trvá do Evropy 10-20 dní :?
Moderator fóra
Moderator fóra

mika | pon srp 11, 2008 9:16 pm

Citace smazana. Precti si FAQ jak spravne psat prispevky! ilijusin

tak ked nahodou nebude fungovat na iphone, kupim ju od teba a odblokujem si aspon svoju nokiu 6280 :wink:
Host
Host

xslide | pon srp 11, 2008 9:21 pm

já doufám že fungovat bude
Moderator fóra
Moderator fóra

Clark | pon srp 11, 2008 9:57 pm

Mel sem iPhone od Jardy na celnici 1den zastavil sem se tam osobne zaplatil 2500 litraku dan a sel :-D Kdybych nebyl klidas tak sem je tam musel zabit do jednoho! Dnes jsem s Jarou mluvil po tel. asi pul hodky tak rikal neco ze to ted bude posilat z jiny adresy a jinyho jmena popr. pres UK pak je to v pohode taky. Protoze jak celnici vidi jeho jmeno tak to je konecna :-))
Život se musí žít, né prožít!
Host
Host

rodier | úte srp 12, 2008 1:54 am

vcem je vlastne konkretne problem s unlockem? neslo by proste vzit odemcenej fw z francouskejch iphonu? treba? (je mi jasny ze asi ne..ze by to udelali..) ale tak kdyz je to SW problem tak kde jinde nez v fw?

Uživatelský avatar tvosi | úte srp 12, 2008 11:37 am

achjo to je zas otazka :roll: neslo a neni to jednoduchy...kdyby jo tak uz to odemkly nemyslis?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

ilijusin | úte srp 12, 2008 12:00 pm

@rodier:
myslim ze to funguje tak, ze operator posle tvoje seriove cislo primo Applu a ten ho da do seznamu odblokovanych telefonu a pak kdyz to pripojis k iTunes nevyzaduje to po tobe registraci apod. ale proste te to pusti (mozna jen par odklikani I AGREE)
takze to neni v SW telefonu skoro vubec, je to spis v SW pocitacu a systemu v Applu :)
takze hura a di nahackovat Apple, pak muzes za 50kc prodavat ofiko odblok...

stZ | úte srp 12, 2008 1:50 pm

Tak jsem ji z "branda" objednal taky... 23.50$ za pokus a pripadnou funkcnost je legrace :)
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

palka | úte srp 12, 2008 2:19 pm

Takže jestli to dobře sleduji, tak rekapitulace je:
Koldaci mi osobně potvrdil funkčnost Yessim
Whisky potvrdil taky Yessim
Libijaro potvrdil funkčnost 3G-SIM karty

Má někdo další OSOBNÍ zkušenost? Mně zítra dovezou Yessim, tak uvidím.

Uživatelský avatar minaka | úte srp 12, 2008 2:52 pm

s tou yesim bych nebyl az tak optimistickej, neco jinyho je chvilkovy nabehnuti signalu a neco jinyho je bezchybnej dlouhodobej provoz bez vypadku signalu, se spravnym prepinanim mezi Edge a 3g dle dostupnosti, prijmem hovoru v 3g oblastech atd.

Tohle asi u yesimu jeste nikdo nepotvrdil, nebo se mylim? Naopak, znam majitele iphona 3g, kterej udelal uplne presne stejnou spatnou zkusenost s yesim jakou popisuje jarda v separatnim prispevku, tj. po zasunuti yesim zadny signal, ale pak uz simka nejde vyndat a vse konci zlomenym simtray... :shock:
iPhone5 64GB
iPad 4.generace 32GB 3G
Host
Host

palka | úte srp 12, 2008 3:03 pm

A nemohli by se Koldaci nebo Whisky doplnit jak je to s dlouhodobým používáním Yessim?

Uživatelský avatar whisky96 | úte srp 12, 2008 3:42 pm

mozem za seba ...

Yessim s FW 2.4.4,

- volania prichadzajuce/odchadzajuce v poriadku
- SMS prichadzajuce/odchadzajuce v poriadku
- data aj EDGE aj 3g ako kedy ... niekedy funguju, vacsinou casu vsak nie
- co je zaujimave, v zozname sieti iPhone vidi siet dvojmo - raz ako 2G a raz ako 3G (aj preto je nutne mat povoleny datovy roaming, aby vedel medzi sietami behat)

Obrázek

celkovy vysledok> zatial stale radsej pouzivam svoj stary 1G iPhone, ten funguje spolahlivo ... 3G iPhone pouzivam doma ako dialkovy ovladac k Apple TV (s applikaciou Remote)
Starý pes fóra :)

ls8 | úte srp 12, 2008 3:47 pm

to je docela drahy dalkovy ovladac :D
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar terry | úte srp 12, 2008 3:52 pm

Jo, to jo. Ale zase na druhou stranu, když na to má :)) A navíc, kdo má takovej ovladač.

Btw @whisky96: jak funguje Apple TV? jdou na tom sledovat normální programy nebo jak to fugnuje ( :roll: ) nějak se mi to nechce studovat .. kdyžtak napiš PM, dík :wink:
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Uživatelský avatar Drago | úte srp 12, 2008 3:58 pm

nn PM nie, aj mna by to zaujimalo, vobec nerozumiem co to je :D
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar whisky96 | úte srp 12, 2008 4:18 pm

Apple TV je v podstate harddisk, ktory je synchronizovany (bud kablom alebo cez wifi) s iTunes a pripojeny k TV...

priamo cez Apple TV si mozes kupovat vsetko co je v iTunes Store a nasledne to pozerat na TV, pripadne si do nej nechat zosynchronizovat hudbu/filmy/serialy/fotky z pocitaca ...

taktiez priamo z Apple TV mozes pozerat YouTube ...

pekne demo je tu

Uživatelský avatar terry | úte srp 12, 2008 9:30 pm

Tak nějak sem si to představoval. Takže to vlastně funguje na podobém principu jako NAS. Akorát trošku jinak - přes iTunes, zatímco na NAS server to musíš myslím nahrát (a nebo vlastně možná taky ne :))

A ty whisky stahuješ filmy? a nebo to prostě jen jako "dvd" přehrávač..

Uživatelský avatar whisky96 | úte srp 12, 2008 10:06 pm

za filmy, TV serialy aj hudbu som si navykol platit ... a vacsinou to ludi prekvapuje..

ja zastavam nazor, ze ak si nieco nemozem dovolit, neospravedlnuje ma to kradnut .. jednoducho to nemam ...

Uživatelský avatar terry | úte srp 12, 2008 10:41 pm

Jasně, tomu rozumím. Akorát v mém věku je to složité platit za každý seriál, takže není jiná možnost než, podle tvého slovníku, "krást", repsektive stahovat.

Ale pochopil jsem to dobře, že se to dá použít jako NAS?

rodier | úte srp 12, 2008 11:13 pm

ilijusin píše:@rodier:
myslim ze to funguje tak, ze operator posle tvoje seriove cislo primo Applu a ten ho da do seznamu odblokovanych telefonu a pak kdyz to pripojis k iTunes nevyzaduje to po tobe registraci apod. ale proste te to pusti (mozna jen par odklikani I AGREE)
takze to neni v SW telefonu skoro vubec, je to spis v SW pocitacu a systemu v Applu :)
takze hura a di nahackovat Apple, pak muzes za 50kc prodavat ofiko odblok...

tohle jsem nejak nepochopil.. itunes chce registraci vzdycky, i kdyz si ji nainstalujes na PC jen tak (a nejsi majitel iphone). A na druhou stranu myslim, ze iphone neni vubec nijak spojen s itunes. Zas tak idioti to nejsou [moooooc lidi ma s itunes problemy, viz jejich support fora].

Vubec nejaky posilani cisel do Apple je blbost. Apple uz ti na telefon sahnout nemuze. na netu jsem cetl ze je to v boot loaderu [check na simkartu at&t.. konkretne prej snad kazda ta simka je original vazana na ten foun.. nebo co]

ilijusin | stř srp 13, 2008 1:40 am

Nevim jestli si nekdy v minulosti zkousel telefon neodblokovany pripojit k iTunes, neni to klasicka registrace kde napises falesne jmeno a adresu. Vyhodi ti to stranku kde se zaregistrujes u AT&T (v pripade ze jsi koupil v Apple store = tak to bylo driv, ted uz to nejde protoze se musis zaregistrovat uz v obchode) a nevim co to dela kdyz spojis registrovanej mobil nebo ofiko odbloklej

A jeste k tomu ze ti Apple nemuze sahat na telefon. On ti na nej nesaha. Jenom zada tvoje seriove cislo do databaze.

Ale to je jenom to co si myslim ja, nerikam ze to tak je.

rodier | stř srp 13, 2008 1:47 am

to, ze zada seriovy cislo do nejake jejich db prece nemuze mit nic spolecneho s tim, jestli ti ten telefon sezere cizi SIM - pokud ti na nej ta jejich db nebude sahat.

ohledne te registrace. Proste jsem koupil Iphona v USA kramku, zadna registrace se nekonala, privez sem ho domu, spustil, nainstaloval, vytvoril si ucet na itunes a provozuju. (jo samozrejme jsem ho jailbreaknul).. respektive znamej. Nevim co snim vtom kramku kde jsem ho koupil delali.. proste ho prodavali bez smlouvy (tzn pokud by ho registrovali na AT&T.. jak by ten kram vysvetloval, ze jim neplynou penize z me smlouvy? jak by vysvetlili, ze moje cislo zadnou nema? proto to tak nemuze fungovat).

ilijusin | stř srp 13, 2008 2:11 am

zadaj tvoje seriove cislo do DB, aby tvoje iTunes doma po pripojeni iPhonu vedelo ze te muze odbloknout pro vsechny SIM, on na tebe Apple nesaha, saha na tebe tvoje iTunes...

nevim kde si to koupil ty, ale vim s jistotou, ze je to z sedeho trhu, jelikoz v USA momentale neexistuje oficialni zpusob jak zakoupit telefon bez smlouvy - jsou tam jen 2 mista kde se ofiko prodavaji a to Apple store a AT&T store a v obou musis podepsat smlouvu

a existuje zpusob jak koupit telefon v USA, koupis se smlouvou a pak ji zrusis, nekde se to tu resilo, dostanes ruzne pokuty apod a celkova cena je pak skoro vzdycky jina. Muze se povest koupit iPhone "bez smlouvy" za 300$ ale take za 800$. Najdi si to, je to tu nekde ve spekulacich...
timhle zpusobem to pravdepodobne udelal ten prodejce od ktereho si iPhone koupil

Nechci se hadat, jen rikam svoje domenky a nikomu lidove receno "necpu" svoje nazory, jestli mas lepsi teorii tak prosim...

EDIT:
tak jsem si jinde precet za kolik si koupil svuj iPhone
ta cena bez smlouvy se v tehle obchodech pohybuje kolem 900-1000$ protoze kdyz zrusi smlouvu pri nejhorsim je ten telefon vyjde asi na tech 800$ a verim ze to se stava jen obcas a ze stejne maji kontakty s pracovniku Applu, aby prisel na smenu kdy je tam on a s nim to usmlouva na tu cenu nizsi...

EDIT2:
tady je jeden ze starsich topicu na tema ofiko odblokovanych tel. tohle bylo jeste s prvnim iPhonem, kdy to slo pouze ve Francii
viewtopic.php?f=2&t=469&hilit=z+francie
necetl jsem ho (uz je pozde) zejtra se na to kouknu...

aa007 | stř srp 13, 2008 11:55 am

Hmm .. tak ted me napadlo, ze kdyz vlastne se itunes spoji s db u Applu a podle toho co vyrkne db, tak bud odblokuje telefon, nebo ne, tak me napada, proc se jeste neudelalo neco podobnyho jako s Vistama - nafakovat server, kterej overuje seriove cislo a zpet vrati prikaz pro odblok a byl by pokoj.

palka | stř srp 13, 2008 12:21 pm

Takže doplňuji statistiky. Jak jsem včera psal, dnes dorazila Yessim ze Slovenska.

Yessim jsem nalepil na SIM, SIM jsem zkosil horní hranu, aby se při vytahování nekousla. Vyndavat a zandavat to jde opakovaně a v pohodě.

Telefon funguje, volá, SMSkuje, WIFI běží. (EDIT: testováno zatím 3 hodiny)

Rekap:
3G 8GB Black
Pwnage 2.0.2 Firm 2.0.1
Yessim (nastavil mi ji prodejce)

mkaspy | stř srp 13, 2008 4:21 pm

Moc se omlouvam za to ze to je tady, ale potrebuju aby to videli lide co vlastni FUNKCNI SIM ADAPTER NA 3G, velmi, velmi, velmi nutne potrebuji funkcni sim adapter na 3G iPhone, dam 2500,- volejte, piste, 731157390, prosim moderatory o chvili trpelivosti a hned jeste nemazali a alespon malou chvili ponechali aby si nekdo vsimnul, velice dekuji.

Julek | stř srp 13, 2008 8:01 pm

podej si inzerát nepostuj to sem ježiš

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

caspi | čtv srp 14, 2008 9:09 pm

To palka: AHoj prosimte taky jsem si obednal ze slovenka YESSIM a dnes mi dorazila na postu. Chci se zeptat co je obsahem balicku, zaplatim cca 1000kc a vsude jsem cetl ze obsahje SB ctecku a simku. Jenze se nejedna o balicek ale o dopis tak z toho mam trochu vitr. A jeste dotaz, to ze ti ji prodejce nastavil jsi pozadoval nebo to delal automaticky. Dik za odpoved.

Caspi

Diablo | čtv srp 14, 2008 9:23 pm

Takove ty vetsi obalky ktere maji i tu vzduchovou ochranu ( takove ty male vzduchove bublinky ) jsou stale povazovany za obalky a do toho by se to melo bez problemu vejit cele to baleni , sam pres tyto obalky posilam obcas nejake veci protoze postovne vyjde levneji nez za balik . To jen k tem obalkam , Yessim jsem si neobjednaval takze nevim jak presne to je u ni ale myslim ze do te obalky by se to melo vejit.

palka | čtv srp 14, 2008 10:03 pm

Ze Slovenska, tedy z link snazaný. Julek, posílají jen kartu. Kabel mají jen k balení 10 karet. Kartu ale nastaví u sebe pro iPhone a mně funguje jak má. Nemám ani problémy, které popisuje whiskey96, tak možná znají nějaké triky.

Požadoval jsem výslovně nastavení pro iPhone 3G.

Gervase | ned srp 17, 2008 9:04 pm

Zdravím všechny dnes s Jardou Libijaro prehrali FW u Iphone 3G na 2.0.1 a po zasunutí Turbo Sim vsechno funguje jak ma :D takže všem doporučuji bez porblému objednávat.

by Gervase

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv