No co jsem si ja nyni pocital sve moznosti, vyhody a nevyhody, tak mi jednoznacne nejlepe vysel O2 prakticky ve vsech ohledech. Lepsi ceny iP, sirsi vyber a moznost volby i 16GB verze, tarify za lepsi ceny a poskytuji i vice. Vzhledem k memu uzivani telefonu by mi i jejich tarify sedli na miru mnohem lepe nezli me soucasne u T-M. Mesicne provolavam tak 70-130 minut prumerne a tam ten jejich tarif iPhone L za 800,- Kc/mesic s 120 volnyma minutama a vikendovym a mimospickovym volanim zdarma urcite prislo jako idealni volba pro me. Jenze tak trochu lenost vitezi a navic mam komplet celou rodinu u T-M a tak asi i zvolim u nich nejaky ten tarif. Libi se mi vcelku zakladni nabidka T80+Surf&Mail (80 volnych minut - to mam uz nyni - a 100MB FUB na data). Sice tech 120 minut a 150MB na data se mi zda byt mnohem lepsich a vhodneji navolenych, ale to se uz holt neda nic delat....

((( Platit zbytecne mesicne o spousty penez navic jen kvuli tomu, ze dalsi tarif je T160 a Internet+ s 2GP FUP se mi teda moc nechce....

(((