Zpravy z Prahy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar koldaci | čtv srp 21, 2008 11:31 pm

Re: Zpravy z Prahy

Tak jsem taky zklamanej,čekal jsem něco víc :( Uvidíme co zítra WF jestli bude nějaký promo nebo to vemou,jako normální otvíračku
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

socka | čtv srp 21, 2008 11:32 pm

misto iphone se tam prezentovala hanychova.. masakralni

Yreg | čtv srp 21, 2008 11:36 pm

Jj súhlasím, väčšinu času tam bola nejaká neznáma ženská, čo sa škerila do kamery. V chate pod videom popisovalo zopár výrastkou, čo by s ňou najradšej robilo.

Honzik.. | čtv srp 21, 2008 11:37 pm

Já myslel že tam prodvávaj Hanychovou když sem to v pulce zapnul :roll:

Wexter | čtv srp 21, 2008 11:37 pm

fire-boy > jsi z frýdku místku jo ? :-D hehe :) já taky

thera | čtv srp 21, 2008 11:42 pm

nemam nic proti tomu, kdyby nejaka kocka napochodovala a stylove 3G odprezentovala... tohle ale nebyl tento pripad.... je videt, ze privlect do obchodu kdejakou "kůl" zoufalku ještě nemusí vést k uspechu... tak jsem prave koupil white pres VF samosku a muzu si jit lehnout... zdravim
Host
Host

socka | čtv srp 21, 2008 11:45 pm

Wexter -- ja jsem takyz FM takze tu bude iphone komunity :-)
Pisu ti do SZ

derain | čtv srp 21, 2008 11:52 pm

Je to jen otazka vkusu. Dovedl bych si predstavit lepsi zahajeni prodeje, nez olizovani iPhone nejakou letmou devou. Jak se zda nebude to jen me puritanstvi ... ale ten iP co mela temer v rozkroku bych bral pouze s vyraznou slevou :)
Naposledy upravil derain dne čtv srp 21, 2008 11:54 pm, celkově upraveno 1

ilijusin | čtv srp 21, 2008 11:53 pm

btw některé ty komenty v chatu byli opravdu povedene. Celkem jsem se nasmal, jako ze tam tedka nakraci a rekne ze chce salam nebo kredit pro matku

vim ze jsou to ubohe vtipky ale me se libi :D

Myslim ze to nejvic zazdila ta modelka, udelala z toho hrozny cirkus...

Razer | čtv srp 21, 2008 11:57 pm

jj todle mi taky prislo vtipny:) kdyby ten prvni typek treba nakracel s tim ze chce nokii:)
Zajimalo by me teda, jestli to nakonec ma nejakou tu cestinu, nebo s jakym fw to prodavaj? tipoval bych 2.0.1 :) i kdyz treba nas prekvapej s tim ze uz to ma 2.1 . Ja jakozto uzivatel iPodu Touche taky nedockave cekam na novej fw s vypnutim autokorekci:)

mudt | pát srp 22, 2008 12:01 am

Takhle to bylo u T-mobile....

Uživatelský avatar admin | pát srp 22, 2008 12:21 am

tak jeste par fotek, zitra poslu link kde budou vsechny...

jdu spat jsem unavenej ale bylo to docela super... nikdy by me nenapadlo ze po revoluci se na neco bude stat fronta :)

tak dobrou noc

jo a pokud budete mit nekdo dalsi fotky z dnesni akce tak mi je poslete, prilozim je do galerie.
Administrator
Administrator

iphoneman | pát srp 22, 2008 12:54 am

Tak ho mám! Pecka, všechno jede, update software, iTunes, pohoda... konečně mám pocit úplné podpory .-) a za 1Kč .-))))) hahahahaha, tarif 2300 u T-mobile, měsíčně platím kolem 4.000 .-) takže jsem ale velmi, velmi v pohodě, fakt krása... Apple je BEST!
Host
Host

Safadi | pát srp 22, 2008 1:04 am

Prní ajfouňák :)
Naposledy upravil Safadi dne pát srp 22, 2008 1:16 am, celkově upraveno 1

ilijusin | pát srp 22, 2008 1:09 am

byl tam hrozne dlouho, hrozne me zajima co tam resil (na chatu na nej byly opravdu zajimave pripominky, radsi ale nebudu psat, kdo videl vi :D )

treba je taky clenem fora a vysvetli mi to :)

fire-boy | pát srp 22, 2008 1:14 am

Používání ženské krásy chce cit ... opravdu to radši chtělo nějakou stylovou prezentaci ... s různými triky a kouzly .... a opravdu si myslím, že máme spoustu i hezčích holek než je Hanychová. Kdybych byl ten první zákazník ... tak bych se s ní fakt nepusinkoval. Vyfuckoval bych ji ... Neměla tam co dělat. O2 se tím trochu zhodilo. I když iPhone nabídku mají bezkonkurenčně nejlepší. Třeba to ale v Brně s Hadašovou bylo v pohode a bez humbuku.

Uživatelský avatar japezz | pát srp 22, 2008 1:24 am

TO:iphoneman jakej tam mas firmwer a co cestina? me dorazi rano od VF tak se uz nemuzu dockat.
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DDX | pát srp 22, 2008 1:40 am

Tak jsem se odtamtud vrátil. Rezervaci jsem nestihl, tak jsem se přišel aspoň podívat. No ještě že jsem Agátu neviděl, to, co předváděla na tom záznamu nepatří k uvedení tak krásného telefonu. :( . Zato jsme viděli postávat u fronty lidi ze Streamu, konkrétně tu byli Noisebrothers a ten druhej z Nekecej!.

Uživatelský avatar indigo | pát srp 22, 2008 5:49 am

Naposledy upravil indigo dne pát srp 22, 2008 7:48 am, celkově upraveno 1
iPhone 4 8GB a iPad air 16GB
Host
Host

VSLRA | pát srp 22, 2008 5:51 am

Fakt to bylo desny po 10minutach prenosu jsem to raci vypnul a sel spat protoze mi fakt pripadalo jak kdyby to byl bordel a nabizeli tam uplne jiny sluzby... Treba bych daleko vice uvital nejakej ohnostroj s nejakou velkoplnosnou projekci kde by se to prezentovalo. Atp. njn clovek nenadela nic... jeste ze jsem tam nejel! :-D
Macbook Pro Retina 15,4" 2,6Ghz, 16GB RAM, 512GB SSD - čekám na dodání do konce července :-/
Time Capsule 1TB

iPhone 4S 16Gb Black
iPad 3 64Gb 4G white
Host
Host

N3o21 | pát srp 22, 2008 7:06 am

Neni někde záznam? :-D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ert | pát srp 22, 2008 7:12 am

bylo tam hezky,ale nikdy mě nevyfotili

na mobilu a něco bude mí čt

N3o21 | pát srp 22, 2008 7:19 am

Na O'chutney je jen asi 20 minut :-( A je to dost trapný.
Cíc by se mi hodil celej :mrgreen:

Jinak... Na slovensku to bylo očividně zábavnější :-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iphoneman | pát srp 22, 2008 7:20 am

Firmware jsem ještě v noci updatoval na 2.0.2 (5C1), takze posledni verze, vse probehlo korektne, jen to trochu dyl trvalo... telefon je dodavany bez cestiny a co me trochu vadi i bez Installeru. Musim popremyslet jak jinak tam dostanu ceskou klavesnici a radu dalsich dulezitych utilitek. Perfektni je komunikace v ramci iTunes, vsechno jede, jsem legalni zakaznik a muzu vyuzivat co chci .-) Jinak, byla to vcera sranda. Byl jsem u T-mobile na Narodni, dostal jsem se jako jeden z prvnich, teklo tam sampanske proudem, takze mlada nakupovala a ja jsem se tam docela fajn upravil :-) 4 sampansky v 1 rano, docela jsem ji mel a navic telefon za 1Kč .-) Ted to jdu studovat, ale je jasny, ze zmeny nejsou zasadni, zajima me test GPS, chytrejsi je samozrejme vyhledavani v kontaktech, celkove novy iPhone vypada elegantneji, ale urcite bude nachylnejsi, takze mu jdu dat nejaky folie .-) tak hodne stesti Vam vsem co se na nej teprve chystate.... jo jinak jedna vec, v T-mobile neprodavali vubec verzi 16 GB, netouzim po ni, ale jen me to prekvapilo, tak takovy maly poznatek .-) IPHONEMAN
Host
Host

Uživatelský avatar S474N | pát srp 22, 2008 8:17 am

Tak jsem se byl podivat u operatoru, par fotecek jsem na miste udelal:
:arrow: http://foto.s474n.com/iphonemanie/index.htm

BTW hele Iljusin, nebyl si nahodou ctvrtej v rade u O2? Byl tam nejakej takovej vlasatec :mrgreen:

BTW2 co me opravdu dostalo byla "ochranka" u O2, dva tam stali u dveri a dalsi tri nenapadni jak petimetrove lejno na dalnici korzovali davem. Ale nejvic me opravdu "rozsekal" ten nejstarsi (a samozrejme nejdulezitejsi) z nich, vypadal jak Kojak a na sobe jeste tricko z URN - no trapnost sama :roll:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Yreg | pát srp 22, 2008 9:09 am

ilijusin: tiež som sa divil, bol tam prvých 12 minút od polnoci, ale dosť veľkú časť toho času zobrala tá ženská s tým, že ho nútila fotiť sa s ňou pri tom ako ona jedla jablko a stádo reportérov vykrikovalo "jako ejpl!". Potom ten chlapík priamo na mieste riešil interviews s viacerými reportérmi, na tom zázname ale absolútne nebolo počuť, čo hovorí... A áno, na tom chate boli vskutku zaujímavé veci.

edit:

iphoneman a čo si čakal, jailbreaknutý telefón!? ^^"
Keď chceš, buď si počkaj na oficiálnu lokalizáciu, ktorá bude určite obsahovať aj slovenskú klávesnicu, alebo si ho jailbreakni a strať záruku aj všetky dôvody, kôli ktorým si čakal kedy príjde na slovensko a nekúpil ho lacnejšie v zahraničí. Neboj sa, že by niekedy vyšla slovenská klávesnica, alebo podobná modifikácia v App Store, je to hrubé porušenie licencie k SDK a nič také sa tam nedostane. (to je napríklad dôvod prečo furt nemáme copy&paste)
Naposledy upravil Yreg dne pát srp 22, 2008 9:14 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar admin | pát srp 22, 2008 9:12 am

Administrator
Administrator

stZ | pát srp 22, 2008 9:26 am

iphoneman: bez Installeru..... tak jsem se fakt dlouho nepobavil :D :D
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

atomion | pát srp 22, 2008 10:07 am

Zdravím všechny,
nebyl jsem si sice pro iPhone 3G, ale zato jsem tam byl fotit. Tady je reportáž + velká fotogalerie od O2 i T-Mobilu :wink:

Užívejte nové iPhony. BTW už někdo u operátora narazil na odpověď, že na skladě už není?

ilijusin | pát srp 22, 2008 11:17 am

@S474N

ja tam nebyl, ale toho vlasatce jsem si vsiml :D

no dneska se du kouknout do O2, snad ho budou mit :)

Uživatelský avatar whisky96 | pát srp 22, 2008 11:28 am

Yreg píše:Neboj sa, že by niekedy vyšla slovenská klávesnica, alebo podobná modifikácia v App Store, je to hrubé porušenie licencie k SDK a nič také sa tam nedostane.

no ta lokalizacia sa cez SDK neda spravit z prozaickejsieho dovodu: potrebuje zapisovat do systemovych adresarov/suborov, pricom aplikacie tretich stran mozu bezat len v tzv. Application Sandboxe, t.z. ze do systemovych adresarov nic nezapisuju ...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

aa007 | pát srp 22, 2008 12:40 pm

Ja sem tam prisel, ze chci iPhona na predplacenku .. kdyz mi rekl ze me prej bude stat skoro o 1000kc vic (14995 :D ) tak sem se s nim chvilku hadal, ale pak prisel vedouci a vse mu vysvetlil, takze to mam za spravnou cenu ... by me zajimalo kolika lidem to mezitim prodal za tu cenu 14995 :D

Fenomen | pát srp 22, 2008 3:59 pm

Naposledy upravil Fenomen dne pát srp 22, 2008 5:14 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar S474N | pát srp 22, 2008 4:18 pm

Fenomen: ulovek by to byl v tom pripade, kdybys ten rozevlatej Nick Slaughter byl ty :mrgreen:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

scorpi | pát srp 22, 2008 4:25 pm

To si děláš srandu s tím rozlišením???? To nevidíš jak si rozhodil layout fora? Buď té dobroty a zmenši ten tvůj úlovek dle pravidel fora!

edit: OK..opraveno. Dík :wink:
Naposledy upravil scorpi dne pát srp 22, 2008 7:32 pm, celkově upraveno 1
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

rodier | pát srp 22, 2008 7:15 pm

Almi: citát zmazaný. prečítaj si FAQ,ako správne používať citát.

nechci ti kazit radost (chci) .. ale vsichni majitele Iphone jsou legalni zakaznici a mohou vyuzivat vsech funkcni itunes.

ten problem je v tom, ze Apple rasove segreguje. Stejne jako to dela Microsoft s Live. Tedy pokud mas CZ ucet na itunes, nikdy tam nebudes mit takovej vyber aplikaci a her, jako maji americani.

Uživatelský avatar djha53k | sob srp 23, 2008 12:58 am

tak sem videl zaznam a fotky z Praglu i Brna 8)
Hanychovka proste des bes :roll: :? jak tam volYzovala dvere a fotografove furt, agatko jeste usmev do tohodle objektivu, a jeste do tohodle.... :evil: hnus velebnosti....

Dybych nekam sel, tak radsi do Brna :idea: :!: Hadasova je daleko hezky a hlavne ze sebe tam nedelala kdo vi co.

Jo :!: Abych nezapomnel: Neeeeeeeeejtrapnejsi bylo, dyz prisel ten prvni a prodavac u kysliku: "Co pro Vas muzu udelat?" :shock:
To sem malem spadl ze zidle pod stul :roll: :roll: :roll:
Bejt tim prvnim borcem tak bych mu rekl, ze bych rad nejakou Nokii. Takova tupa otazka :roll: :shock: :oops:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Apple_User | sob srp 23, 2008 9:48 am

Mno tak, zase tak trapny to nebylo. Hanychova nepatri mezi moje favoritky, ale hezka je. A to, ze byla na zahajeni celebrita, mi nepripada nijak hloupe. Chces rict, ze se radsi budes divat na nejakyho vysokopostavenyho saska z T-Mobile?
A k tomu prodavaci, co by jako mel rict? "Tak jakej iPhone?". Proste se normalne zeptal, nikde nebylo napsano, ze si nemuzes koupit nic jineho nez iPhone.
A do Brna urcite bez...prihlas se tam na kurz psani slov "Kdyz, Kdybych". :roll:

mikro | sob srp 23, 2008 3:38 pm

Vim, že to sem nějak moc nepatří, ale když se tu celkem rozebírají téměř všechny první dojmy o iPhone, tak se tady na to zeptám. V některym příspěvku hore sem zahlíd info o tom, že je v iPhone neni česká lokalizace a co je na to pravdy?
Dále bych se chtěl zeptat za předpokladu, že je v něm nahraná lokalizace, byl by v něm FW 2.0.1 a já bych ho připojl k iTunes a dal upgrade na 2.0.2, tak jestli už je i přes iTunes dostupný český FW nebo když bych dal upgrade, tak by mě to z českýho 2.0.1 aktualizovalo na anglický 2.0.2?
Naposledy upravil mikro dne sob srp 23, 2008 4:10 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 23, 2008 3:42 pm

Na iTunes není česká lokalizace. iTunes jsou americký produkt, česká lokalizace je prozatím tvořená nadšenci a fandy (mají mou poklonu) a jako taková se dá použít pouze přes JB telefon. Ostatní tvoje otázky jsou tudíž bezpředmětné.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv