Firmware jsem ještě v noci updatoval na 2.0.2 (5C1), takze posledni verze, vse probehlo korektne, jen to trochu dyl trvalo... telefon je dodavany bez cestiny a co me trochu vadi i bez Installeru. Musim popremyslet jak jinak tam dostanu ceskou klavesnici a radu dalsich dulezitych utilitek. Perfektni je komunikace v ramci iTunes, vsechno jede, jsem legalni zakaznik a muzu vyuzivat co chci .-) Jinak, byla to vcera sranda. Byl jsem u T-mobile na Narodni, dostal jsem se jako jeden z prvnich, teklo tam sampanske proudem, takze mlada nakupovala a ja jsem se tam docela fajn upravil

4 sampansky v 1 rano, docela jsem ji mel a navic telefon za 1Kč .-) Ted to jdu studovat, ale je jasny, ze zmeny nejsou zasadni, zajima me test GPS, chytrejsi je samozrejme vyhledavani v kontaktech, celkove novy iPhone vypada elegantneji, ale urcite bude nachylnejsi, takze mu jdu dat nejaky folie .-) tak hodne stesti Vam vsem co se na nej teprve chystate.... jo jinak jedna vec, v T-mobile neprodavali vubec verzi 16 GB, netouzim po ni, ale jen me to prekvapilo, tak takovy maly poznatek .-) IPHONEMAN