WinPWN 2.5 - JE TADY !!!!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar minaka | ned srp 31, 2008 4:38 pm

Re: WinPWN 2.5 - JE TADY !!!!

Jenom se chci ujistit - tento postup pres winpwn 2.5 se tyka pouze firmware, s basebandem nic neudela, ze ? To znamena, pokud mam z Ameriky 3G, mam ho jailbreaknuty pres predchozi verzi winpwn a mam verzi firmware 2.0, tak me pripadny prechod na verzi 2.0.2 timto postupem pres winpwn 2.5 nepripravi o moznost pripadneho softwaroveho unlocku, na kterem pracuje dev team?

Diky
iPhone5 64GB
iPad 4.generace 32GB 3G
Host
Host

ryder4159 | ned srp 31, 2008 4:58 pm

sange píše:mam podobny problem(MEL jsem iPhone 2G 1.1.4 odblok)

Kdyz jsem dal v bode 5 palec nahoru (zeleny) a postupoval dale pres iTunes tak po dokonceni restore mam povoleny jen tisnovy volani

Kdyz jsem v bode 5 dal palec dolu(cerveny) tak mi pri vytvareni ipsw program spadne....

takze ted mam 2.0.2 zablokovany a iTunes vyzaduje restore.... uz fakt nevim co dal jak mam ted postupovat? downgrade z 2.0.2 jsem nikde nenasel...

mám úplně stejný problém, do iPhonu se mi nahraje oficiální fw 2.0.2
ale naštěstí se mi ho podařilo downgradovat pomocí tohodle návodu:
http://www.youtube.com/watch?v=ooanOQ7qBfM

Iphone | ned srp 31, 2008 8:57 pm

Prave vysla BETA 2

- building ipsw crash bug fix

no konecne....
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

serum | ned srp 31, 2008 10:37 pm

Slava, sem z toho bugu nestastnej celej vikend.
Nebylo by mozny to uploadnout nekam jinam nez na rapid?
Prosim...!!! Dekuji...

tak ono staci update... hmmm.. sikovny kluci...

Edit:tak nakonec po update to vytvorilo custom restore, ale pro zmenu se to seklo tesne po prechodu do DFU, takze sem se nedockal loga na i Phonu. 3 hodiny pokusu..nic.. Nova instalace winXP.. 20min a vse ok.
Zaver: cisty windows, pulka uspechu.
Naposledy upravil serum dne pon zář 01, 2008 4:37 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

jirka.sima | pon zář 01, 2008 2:40 pm

akze ted mam 2.0.2 zablokovany a iTunes vyzaduje restore.... uz fakt nevim co dal jak mam ted postupovat? downgrade z 2.0.2 jsem nikde nenasel...

Stačí se v tomto případě vrátit ku Quickpwn a udelat si unlock pres nej. Mel jsem ten samý problém a Quick mi ho vyřešil :-) Winpwn je halt betaverze

jsemtady | úte zář 02, 2008 3:21 pm

No tak to není tak jednoduchý jak to vypadá... tejden si tu čtu co a jak a tenhle Winpwn2.5beta2 vypadal snadně... mně se teda stalo to, že mi to při postupu podle návodu nešlo do duf modu... (2x) telefon prostě přestane reagovat a když winpwn vypnu a zpustím ho znovu tak v tý fázi kde by to mělo chtít mačkat home a sleep mi to napíše že jsem v duf modu... a ostane to ve fázi kdy je jako telefon připravenej pro accept custom ipsws mělo by tam najíždět lišta průběhu ale ta je hned plná jakoby to bylo hotový přičemž displej má černou obrazovku a na nic nereaguje ani obrázek tam nejni... a dál jak to má ukazovat at zapnu itunes se to nedostane... když dám restore ten novej hodí to err 1601. no a normální restore je na docela dlouho... takže po dvou pokusech... nevím čím to je ale přijde mi to jako nefunkční program. Nevim jestli je to tím beta2.

Uživatelský avatar Antabelus | úte zář 02, 2008 5:17 pm

Kromě toho že je (v tvém případě) nejspíš nefunkční, tak je také naprost zbytečný. Dělá naprosto totéž co QuickPWN, jen trochu déle, s tím že narozdíl od QuickPWN restore z iPhone vše smaže.
iPhone guru
iPhone guru

jsemtady | úte zář 02, 2008 6:25 pm

a co teda mám dělat abychsezbavil erroru 1601 a dostal tam alespon základní oficialní soft? no pomohlo total reinstal veci od applu itunes quick time a apple mobile... chvili to nechtelo iphonaani najit ale po opakovanych pokusech pro dfu mod se nakonec chytil a restornul ... akorat tam musim nahazet vsechno znova... hm

siana | stř zář 03, 2008 7:50 pm

Včera jsem přešla po dlouhém váhání z FW 1.1.4 na 2.0.2 pomocí WinPWN 2.5, celý proces byl bez potíží asi za půl hoďky hotový.
Dneska jsem narazila na problém - ačkoli mám automatický zámek nastavený na 1 minutu, displej pořád svítí. Vypínám ručně, ale ptám se zkušenějších, jak tohle napravit? Díky za reakce.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jsemtady | stř zář 03, 2008 10:52 pm

A jak dlouho má trvat ta poslední fáze?... může to někdy vypadat jako že se nic neděje?

strobl112 | sob zář 06, 2008 10:26 am

jede to na ipod touch?

Uživatelský avatar Apache23 | sob zář 06, 2008 12:24 pm

Mam problem s winpwn 2.5 Beta 2. Vsetko je ok az na to ze mam vnutro wipwn posunute. (proste to nieje zacentrovane) Cize nevidim moznost thumb up or down! (zelene a cervene tlacitko) Skusal som reinstal, reinstal z ineho zdroja ale stale to mam nejak utecene! Nechapem... :(
Kazdopadne som dnes aj na takomto winpwn pomocou sipky a enter sa nejak naslepo doklikal a uspesne kolegovy iphone upgradol. Zo Ziphone 1.4 na pwned 2.0.2 whiskyho fw! (samozrejme zase raz dakujem tvorcom)

Nevie niekto co stym? :?:

Vecer by som chcel dat aj svoju quickpwn 2.0.1 na 2.0.2! I ked vlastne mna teraz napada ze ja nakolo uz som pwned predsa mozem len Shift+restore a custom fw od whiskyho nahodit! (ani DFU nemusim ze?) No a som to aj vyriesil prave toto myslim! :mrgreen: Ale aj tak ma zaujima stale preco mi ta Beta 2 nejde a mimochodom nesla ani Beta prva! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

jsemtady | čtv zář 11, 2008 1:33 pm

tady by mne zajimalo - ta posledni faze - succes enter to dfu - ma to bejt Černá obrazovka nebo tam ma bejt jabko? A jak dlouho cca trva ta posl. Faze?

NoizZz | čtv zář 11, 2008 1:59 pm

Ahoj, tak ja sem se sekl uz na zacatku, stahnul sem winpwn 2.5 a pri spusteni se mi to otevre v Opere, nevim jak to mam nainstaovat

HFX9 | ned zář 14, 2008 7:59 pm

to jsemtady: cele winpwn netrva dele jak par minut (cca 5 minut)
Take jsem zjistoval jak dlouho ma trvat ta posledni faze ( od DFU do uspesne hlasky ze mas udelat restore v itunes) a tato faze kdyz probehne spravne trva max 1min ani to ne. Je to temer okamzite.

Mel jsem presne stejne problemy jako ty (error 1601 a zaseknuti winpwn v posledni fazi po DFU), jak s firmware 2.0.2 tak 2.0.1 a vyresila to instalace na druhem pc, kde jsem nainstaloval itunes 7.7, pak jsem nahral winpwn 2.5 beta, nakopiroval original fw 2.0.1, spustil winpwn, ridil se pokyny, po uspesnem ukonceni winpwn jsem dal v itunes restore se shiftem a nahral upraveny firmware 2.0.1 a vse jede ok. Jen jeste dodam ze jsem to delal na iPhone 1g (2g) z USA.

Beryck | pát lis 28, 2008 12:32 am

zdravim pri odblok. ve winpwn beta to ma vyhledat stazeny soft. a nic to nevidi a jeste to chce k tomu nejaky Bin. nevite co stim mam delat?? diky!! :roll:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv