iTunes 8

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Sedrik | pát zář 12, 2008 9:23 am

Re: iTunes 8

Zdravim,
jsem cerstvy "uzivatel" iTunes 8 a mam problem s tim, ze mi ty potvory nenajdou iPhone. Zajimal by me vas nazor, zda se pustit do odinstlace, nebo zda staci pockat a "oni" to fixnou :p Nenahravam od telefonu hudbu obden, tak mi nevadi pockat i 2-3 dny.

N3o21 | pát zář 12, 2008 9:34 am

Najdou iPhone... Kdyžtak zkus dát Repair. Ale když iPhone připojíš, Windows budou chvíli inetalovat nový HW. Až potom se ti najde iPhone v iTunes.

Problém může být v tom, že máš 64bit systém, a stáhl sis 32 bitové iTunes. Pak nejde použít 32bit driver.
Navíc jsi neuvedl jestli máš PC nebo Mac. Ale předpokládám PC...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

free_pavel | pát zář 12, 2008 9:52 am

Úplně se bojím skočit na tu osmičku, ptž pár dní zpátky jsme strávil 3 dny v kuse řešením problému, že mi ipod v telefonu ukazoval no kontent a nic nepomohlo. Několik restoru atd, vždy po syncu,hudba zmizela. Vyřešil sem to downgradem ze 7.7.1 na 7.7.0,.chyba byla kombinace,instalací crack ipa, novej fw 2.1. a pár věcí dohromady, prostě v 7.7.1. byl nějakej bug,ktere j to způsoboval. Bojím se, že když si dám osmičku,tak že se mi stane to samý a já ase strávím moc hodin spravováním telefonu,abyh moh poslouchat hudbu. někdo podobnej problém?

Sedrik | pát zář 12, 2008 10:02 am

Tak to trosku doplnim :
Mam win XP 32bit. iTunes jsem sosl po jejich upozorneni na novejsi verz primo z nich => asi to bude na spravny/stejny system :p

Zkousel jsem to 2x...kdyz pripojim Iphone k PC, tak se mi zobrazi v My Computer, ale v iTunes ne....v predchozi versi bezproblemu chodil (mam i iPod, ale ten ma pritelkyne v praci, takze nemuzu vyzkouset).

Ten zminovany Repair...to je prosim co ? Jsem iTunes amater

free_pavel | pát zář 12, 2008 10:12 am

Myslím, že autor měl na mysli dát znovu instalaci Itunes a přit om vyskočí nabídka, uninstall nebo repair. jestli se nemýlím?

Sedrik | pát zář 12, 2008 10:26 am

necituj předchozí příspěvek, pokud reaguješ hned pod ním .. terry

Aha...diky. No zkusil jsem to a stejny vysledek. Windows o nem vi, iTunes nikoliv.

free_pavel | pát zář 12, 2008 11:00 am

Tak už mě napadá jneom jestli fakt nemáš verzi 64bit itunes pro 32bit okna.Nebo obráceně.
A nebo ještě vyzkoušej restartovat Iphone, ptž i v něm se ukládá info z itunes. Restartuj a připoj. snad to pomůže

N3o21 | pát zář 12, 2008 11:07 am

To mi nějak nesedí...
iTunes dává driver Windows. Takže o něm vědět musí :/

Exportuj si teda knihovnu (File, Library, Export Library), idinstaluj iTunes, smaž po nich všechny data (ve Vistě jsou v osobní složce/AppData, v XP asi v Docs&Settings?), a pak je znovu zkus nainstalovat (a importuj si knihovnu samozřejmě).
Nikdy sem se s tímhle nesetkal :/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pacholek | pát zář 12, 2008 11:08 am

odinstalovat vse od applu jsi zkousel ? itunes quicktime a kdovi co jeste... a zamest stopy v registrech... pak udelat znovu instalaci...dosti lidem to takhle pomohlo

manys | pát zář 12, 2008 11:58 am

mám problém v pondělí mi příde iphone ale nejde mi aktualizovat itunes na 8smičku hned při začátku instalace mi to napíše něco o tom že blabla balíček a že se mám obrátit na mého package vendora co s tím mám dělat ??
díky za odpověď

free_pavel | pát zář 12, 2008 12:14 pm

Tak když napíšeš blabla balíček,tak z toho ti neřeknu co s tím je. Zkus si itunes stáhnout z jinýho zdroje,(asi něco bude s tímhle špatně)než přes aktualizace v itunes,zkus stahuj.cz bo takový jiný servery. Nebo to zkus udělat viz návod výše,smazat starý itunes i s registrama.. a pak instalace...

van-blackman | pát zář 12, 2008 1:59 pm

8mička mi vyhovuje a to nové zobrazení je dobré a přehlednější... :-) Zatím žádný problém...

Sedrik | pát zář 12, 2008 5:52 pm

Tak uz vse funguje ukazkove. Vse od Apple jsem odinstaloval a pak nainstaloval znova.
Diky vsem za rady :p

stas17 | pát říj 31, 2008 2:26 pm

[Zdravím pánové,já mám problém na který jsem tady nikde ať čtu jak čtu, nenarazil.Zničeho nic mě přestalo fungovat itunes na W XP.Jeden den v pohodě a za 2 dny při spuštění napíše,že nejde spustit kvůli bleleble..a nic.Zkoušel jsem opravit iTunes,odinstalovat (klasicky přes přidat/odebrat programy)a znovu nainstalovat..Pořád to hlasí to samý,ani to nenaběhne.Uplně stejný je to i s tím jejich Quick time přehravačem kterej se s tím instaluje-taky nejede..Nevíte čím to může být??Nebo co mám ještě kde smazat A JAK, aby to šlo a kde najdu ty složky, který mám zazálohovat, aby se mě potom až se to po přeinstalaci rozjede vše z iphona nevym,azalo...ufff..Předem díííík

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv