Čo sa týka unlocku priamo od operátora, tak môj prípad bol taký, že iPhone je z UK, od O2 a keďže pôvodný majitel pravdepodobne platí paušál, alebo už mu skončila viazanosť, tak sa telefón dá odblokovať bez problémov, keďže ho on už aj tak nevlastní a preto je blbosť aby bol nutne blokovaný na O2. Čiže šanca na úspech pri odblokovaní je vysoká.
Samotný postup je velmi jednoduchý, nedá sa tam toho moc navymýšlať, proste mailový dotaz na operátora s tým že mám telefón blokovaný na ich sieť, nie som ich zákazník a z istých geografických dôvodov ani byť nemôžem, tak či je možné telefón odblokovať. Je potrebné im poslať IMEI a typ telefónu, no a potom počkať. Mne povedali že ten proces bude do týždňa hotový, ale po dvoch dňoch som už iPhone v pohode aktivoval a používam ho.
Nič som neplatil, ale je možné že u iných operátorov ako O2 UK je potrebné uhradiť nejaký poplatok, s tým už neviem poradiť, ale predpokladám že sa dá dohodnúť na niečom, predsa len, pre nich to nie je žiadna strata keď ten telefón odblokujú, vy nieste tí čo platia ten paušál a iPhone predali.
Ja osobne som toto skúšal ako jednu z možností a popravde som do toho vkladal najmenšie nádeje, ale nakoniec sa to podarilo a dokonca vo velmi krátkom čase (pekný darček k dnešným meninám

), takže spokojnosť.
A mimochodom aj tech. podpora O2 UK je na velmi dobrej úrovni, mail mi prišiel dokonca aj včera okolo desiatej večer, kedy som už vôbec odpoveď nečakal.