Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
malac123 píše:t- mobile už říka červenec ale den nevím . Tají termín asi pulka měsíce .Nevím přesně tak mě neodsuzujte
pesulap píše:No1zZz- mno u mš je na tom super jde všechno .. návod str.13
xzitm07 - link na winscp je zde : http://www.iphone.cz/blog/pristup-k-souborovemu-systemu-iphone--winscp!-256
S474N píše:adriko píše:Chlapci a dievcata. Dnes som sa pustil aj ja do FW 3.0 aj s JB.Zatial vsetko fachci ako ma, ale ma trapilo to, ze nefunguje Enable Numeric Battery. Tak som trochu patral a podarilo sa mi to vyriesit. Takze tieto kroky som podnikol.
Treba sa SSH na iPhone (ja pouzivm T-POT+ Total Commander).
Navigujte do: private/var/mobile/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist
Tento fajl si skopirujte na disk na 2 rozne miesta (jeden na backup, jeden na edit)
Ten co je na edit si otvorte (ja pouzivam PSPad - zachovava formatovanie). A doplnte tieto riadky:
<key>SBReorderCount</key>
<integer>2</integer>
<key>SBShowBatteryLevel</key>
<true/>
..asi je jedno,ze kde, ja som to dal pod
<key>SBDidShowReorderText</key>
<true/>
Potom uz len respring a voilla. (aspon u mna bolo voilla, dufam, ze aj vam vsetkym to pojde)
PS: ak som nedodrzal pravidla fora, tak sa ospravedlnujem, som skor citatel ako pisatel.
A zobrazuji se ti procenta misto puvodni baterie jako v 2.2.1 nebo vedle stavajici baterie jakoze navic?
Pavuk píše:Aj vám nebeží alebo beží len chvílu to animované kolečko keď mobil niečo spracováva, ukončuje apllikáciu alebo načitávanie atď? Ide asi 3 sekundy niekedy vobec len ostane svietiť podsvietenie displeja a tmavý podklad a potom hneď hodí napr. plochu.
Pavuk píše:Pavuk píše:Aj vám nebeží alebo beží len chvílu to animované kolečko keď mobil niečo spracováva, ukončuje apllikáciu alebo načitávanie atď? Ide asi 3 sekundy niekedy vobec len ostane svietiť podsvietenie displeja a tmavý podklad a potom hneď hodí napr. plochu.
nikto nič? však mi to kuknite či je to štandard pri fw 3.0 alebo to mám nejaký bug. dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé