Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Deraspoth píše:Také by mě zajímala přesnost klávesnice-to mi na betě 1 vadilo snad nejvíc...už funguje jak má??

je spôsob ako to opraviť? (iný jazyk alebo pod.)
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

zrychlilo se také vyhledávání na springboardu, které mi u první bety přišlo oproti iOS 4.3.3 pomalejší. Jak už tady někdo psal, v Exchange lze konečně nastavit dobu synchronizace (je tam i položka vše, takže paráda). Celkově jsem zatím spokojený a rozhodně druhou betu nechávám. Jen škoda, že ještě na lockscreenu neopravili ten přetékající text "Odemknout", ale do finální verze času dost.

scorpi píše:Funguje vám UIsettings widget v betě2?

Ja chci vedět o probíhajícím synchu pořád! 

nesyncgronizuji se fotky! U iPadu mi to na bete 1 blblo s některými events v iPhoto, ale teďka už to nejde ani s finderem :/ jdou vám synchronizovat fotky?

Almi píše:u mňa obnova s iCloud prebehla v poriadku. mal som v iphone naštastie všetko čo predtým okrem kontaktov, tie som ale syncol s iTunes takže super.
Fakt netuším prečo to tebe zblblo :/

honziš píše:Musím říct, že pracovat s iTunes 10.5 beta 2 je doslova porod

Saddako píše:Lze uz na Woknech udelat obycejny update a nebo je potreba udelat restore jako u beta1 a obnovu ze zalohy?

iphonik4 píše:Uz vim, co to jenesyncgronizuji se fotky! U iPadu mi to na bete 1 blblo s některými events v iPhoto, ale teďka už to nejde ani s finderem :/ jdou vám synchronizovat fotky?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé