Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
scorpi píše:Samozřejmě stačí JB, není potřeba dělat znovu restore. Osobně jsem dělal vždy JB přes redsn0w, teď jsem použil RedPwn a maximální spokojenost. Žádné rychlé vybíjení baterky, žádné zahřívání iPhonu, Sygic naběhne do 5 vteřin, mám spuštěné PUSH u tří aplikací a momentálně mám od včerejších 20:30, kdy šel IP z nabíječky 96% baterie a to jsem večer ještě koukal asi 30 minut na film.
Udělal jsem si restore a JB přes RedPwn3.0-3 na všech 4 iPhonech a všechny 4 se chovají stejně
rocco191 píše:Ano aj ja ma redsn0w ...ficalo setko O.K..len sa mi zdalo ze sa strasne vybija baterka rychlo a dost sa spomalil iP . ...cize preto som chcel vyskusat RedPwn
scorpi píše:Předpokladam, ze si po restoru neudelal přes iTunes carrier update. iTunes by ho měli automaticky nabídnout. Potom vlastně defaultní aplikace sms umí i MMS.
simir77 píše:2L8...to máš možna pravdu.
Mobil mám teď bez JB a tyto hodnoty: Pohotovost 5:25. Doba použití 2:05 byl jsem dost na netu pres edge stáhnul asi 11 mg dat a mám baterii na 72% Tak nevím co ty na to?!
Teď jsem ještě našel tento návod možna někomu pomůže
Problém s vybíjaním batérie
Ak ste vypli Push v hlavnom menu a aj v e-mailoch a stále máte nulovú výdrž batérie, vyskúšajte ísť do Nastavenia ? Mail? a tu pre každý účet, ktorý máte nakonfigurovaný prejdite na koniec, vyberte z menu Rozšírené a dvakrát prepnite prepínač Použiť SSL
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé