Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

jen videa, i po smazání cache. Dokonce je pravidelně mažu i pomocí "CleanMyMac"

iphonik4 píše:EDIT: tak teď jsem Photo Cache promazal pomocí metody, že jsem žel to pictures folder, tam iPhoto Library -> Show Package Contents a smazal celou složku s photo caches, takže s iPhoto to již funguje, ale co s finderem? S tím mi fotky nefungují pořád

(kliknutím zvětšíte)The iTunes side, though, has a few issues. Right now, regardless of the status of the sync, iTunes will throw up an error stating a connection could not be established. If this is ignored, the sync still completes. I have tested this with both an iPad and iPhone, with each throwing up the same error.

.

juslik píše:Tak ja si spravim zalohu na iphone .. Vypise ze zaloha je uloze a a bla bla .. Ale ja potrebujem vedet ako si ju mozem preziet.. Ze ci je na to nejaka aplikacia na mac os x alebo nieco take..

), iPhone to nestíhal instalovat (dělal to po jedné, iPad jich podle náročnosti zvládal i několik souběžně). iPad ráno mi to stahoval naprosto kulturně, postupně, pěkně po stránkách a po složkách
Takže snad to není finální řešení, protože při větším počtu aplikací to je opravdu vopruz...

V betě 1 se sms zobrazila částečně v řádku, teď se zobrazí celá v bublině. Pokud přijde ještě další zpráva, zobrazí se v bublině ta a ta první není vidět. Pokud pod časem zatáhnu za táhlo směrem dolů, zobrazí se mi všechny zprávy.

). Promiň, nic proti Tobě nemám! Jen tentokrát má honziš pravdu.
a líbí se mi! Jinak konečně opravili ten bug z bety jedna k vypnutí budíku pomocí slideru, byl tam špatný text (nejspíše systémový), teď už je tam "vypnout budík" (viz, screen).

hehe 

cicolably píše::D hehe
kto ma arabské číslice,ako ja a nevie sa ich zbaviť?
Je to beta, dalo se to čekat, někdy se nevyplatí být mezi prvními 

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]