Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
RUMPELiNO píše:inak blikajuce jablcko by som celkom privital....mozno aj blikajuci home....
couplu píše:...hned do prodeje, z důvodu, že konkurence hodně šlape na paty, takže se nebude čekat měsíc...
couplu píše:Zdravím všechny, dneska jsem byl v kamené prodejně APPLE v Brně na Náměstí Svobody a celkem hodně si popovídal s borcem z Apple. Potvrdil mi informaci, že .....
iphonik4 píše:Jackie: to urcite nepotrebuji, i kdyby mel chip na 8MP, tak ten objektiv by to stejne neutahnul.
BlazingUFO píše:a 64GB je realna moznost?
fony.sk píše:Micro SIM karty s jednoduchým adaptérom majú samozrejme spätnú kompatibilitu s čítačkami klasických SIM kariet, no prinášajú viaceré vylepšenia. Bežných používateľov poteší najmä väčšia pamäť a rozšírenie telefónneho zoznamu o možnosť uložiť si ku kontaktu aj priezvisko, e-mail a priradenie ho do skupiny. V Európe začne 3FF SIM karty predávať nemecký operátor už tento mesiac, aktuálne ich používa len americký AT&T. AJ v USA, aj v Nemecku sa nebudú nové malé SIM karty predávať spolu s mobilnými telefónmi, ale práve s novým Apple iPadom.
iphonik4 píše:lehčí tedy opravdu není, doma jsem si je potěžkal (iP3GS a iTouch 3G) a iTouch je sice 2x tenčí, ale možna je i o něco těžší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé