OT: Pozor, pozor! cena bude 16 450 565,99 vietnamskych dongov
inak aby som nebol az tak OT tak napisem daco k cene noveho iPhonu, Steve trosku prekvapil cenou iPadu, samozrejme sa iPad predava nedotovany, ja osobne ocakavam podobnu cenovu revoluciu aj v pripade iPhonu, no nechajme sa prekvapkat
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Nekteri rikali,ze kdyz je to hranaty tak se to spatne drzi,jenze jak jsem se podival na to video,tak rikali ze se to jeste lepe drzi nez 2G/3G/3Gs ,mate lepsi pocit,pry ze je to tvrdy,ma to 2vrstvy skla(displej a zadni kryt je taky ze skla..) ..
Dole u repraku uz nejsou sroubky,nejspis je to novy prototyp
Tak to vyzerá, že zostali verní TFT displeju... Taký Super AMOLED od Samsungu to by bola pastva pre oči... (mal som možnosť sa chvíľu hrať so Samsungom Wave, ktorý používa Super AMOLED a bola to jednoducho nádhera - krásne sýte farby, čierna skutočne čierna, výborná viditeľnosť na Slnku - keď som to porovnal s diplejom môjho iPodu Touch, tak iPod čo sa tyka displeja bol oproti Samsungu chudobny pribuzny...
Joj na tom videu ako s tym IP neohrabane zaobchadzal ... Ale vyzera velmi dobre novy IP. Hlavne sa mi paci otvor na konektor, teraz by sa uz dufam, nemali robit praskliny.
mňa by zaujímalo čo je to na tom displeji? dokonca sa tam akoby niečo načítalo. inak sa mi dizajn celkom páči až na tie tlačítka hlasitosti, ale aj na tie si už pomaly zvykám
-> Apple iPhone 11PRO, 256GB, MG -> Apple iPad 2018, 32GB, White -> Apple iPod nano 6.g, 8GB -> Apple Mac mini 09 -> Apple Tv 3.g -> Apple Airpods -> Apple watch 1.st gen, SG -> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7 iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
On tam rika,ze podle neho je to login,ten clovek ktery mel dostat tenhle pristroj mel za urcity cas odemknout,pokud to neodemkne tak se samo vypnout,odhlasi.
tie tlačidá sú tam kvôli foťáku , iank tento iphone presne zapadá k macbookom, zhora oblí ale hrany ostré akurát som si nie až tak celkom istý tím zadným sklom lebo ja už mám s iphonom skúsennosť že mi padol na roh displaya a vitvoril sa pavúk . Teraz ten keď telefón spadne tak nemá inú možnosť ako spadnúť na sklo .... aj keď si stále myslím že sa bude apple snažiť ten design čo najviac zmeniť aby vytvoril vau efekt a aby sa poznažil aspoň trochu zakamuflovať že mu unikajú dvôverihodné informácie z firmi...
podla mna je to fake od vietnamcov. A ten co mal gizmodo bol vyrobok od apple aby nas vsetkych zmiatol ( predsa len by ich taká reklama ako im spravil tento prototyp stála 0,5 miliardy dolárov a zostrojit takýto prototyp vyjde lacnejšie ), lebo zatial sa mi ten iphone nepáči a to u mna u apple produktoch nieje zvykom
je to fakt od apple ... keby nie tak ako vysvetlíš že všetky súčiastky sú dvôverne známe od apple a je na nich dokonca apple logo ? vzhlad okopíruješ ale ale vnútro nikdy
Opravdu se mi už začíná líbít, ale ten od apple se šroubkama je hezčí, protože, ten co má vitnamec mi připadá jako kdyby mu něco chybělo . Trošičku mi pořád vadí ty čudlíky hlasitosti, ale jinak ujde. Podle mě je sklo dobrý nápad (lepší než kermika či plast), já iPhone tahám všude možně a jedíný iPhone co mi za celou dobu spadl byl ještě před 3 rokama iPhone 2G, který spadl z 30 cm výšky na koberec. iPhone 3G a 3GS mi ještě nespadl a proto se sklu nebráním.
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
musí byť aj 16 gb aby udržali nízku cenu , lebo ceny pamaťových modulov zatial stále neklasli ale nemusíš sa báť o pamať lebo ten prototyp od gizmoda mal 80 gb pamať
Podle me je ten druhy kravina...mozna i ten prvni.Treba je to jen reklama,ze by ztratili behem mesice 2 prototypy?Trochu divne.No,za 3 tydny bude WWDC,tak uvidime.
jinak s tim sklem bych se toho asi moc nebal na tech fotkach to vypada ze ma kolem skla este gumu nebo nejakej plast takze by to neco vydrzet mohlo pri dopadu na roh
hm,tak diky za to video,ted se mi ten prototyp libi cim dal tim vice,ale zajimalo by me,co udela Apple,jestli mu unikly uz 2 prototypy.Bud jsou to schvalne planovane uniky nebo bude muset honem rychle predelat design,jinak to nebude zadna super novinka v cervnu.