Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
citrixman píše:Chlapi , konečne som dostal ios 5 beta2 do svojho iphonu,ale aj keď mám nastavený slovenský jazyk tak čísla hodín,počty správ mi dáva v nejakých divných(arbské alebo izraelské) znakoch.
Máte s tým skúsenosti?
barberry.pha píše:Muzete mi nekdo vyzkouset jestli v bete 2 funguje app week calendar? Na bete 1 nebezeladiky
barberry.pha píše:Muzete mi nekdo vyzkouset jestli v bete 2 funguje app week calendar? Na bete 1 nebezeladiky
mefistos píše:me to prijde docela jako bug kdyz se ti telefon restartuje sam od sebe (I KDYZ NEMAS JB!!!)
PS: staci to napsat normalne nepotrebuju tu mit barevny pruhy abych tomu jakoze rozumnel...
caesar píše:mefistos píše:hele ty resety mate z JB.. ja jedu ciste bez JB a jeste sem nemel za 3 dny ani jeden reset... osobne nevim na co jb potrebujete kdyz stejne vetsina tweaku (aspon pro me bitesms etc etc) nejede... jinak sem velmi spokojenej s tou betou 2.. sice se mi to obcas zasekne na par vterin ale je to ok.. predtim sem mel i bug pri stahovani emailu ze serveru.. to uz je taky opravene
Hele ty resete, precti si muj popis. Vidis tam zminku o JB?
Slimák píše:........Jinak iCab Mobile Browser, který na b1 neběžel, na b2 běží.
dalco píše:Chalani mam dve otazky:
1) Funguje Vam Face Time? ... mne zazvoni raz a potom okamzite hovor spadne!
2) Funguje Vam Viber?
Vdaka
Maki píše:Tak jediné co mě zatím vadí na ios 5 je, že při nabíjení iphonu v autě, pokud klesne stav baterie pod 90% mě to napíše toto.
Dělá to někomu také?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé