Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mmhardky píše:Aktivacia bude v lepsom pripade tak ako doteraz, v horsom je ta nova cena dotovana vzdy zmluvnym operatorom a inak ako na zmluvu uz iphone nedostanete, jedine nejakym podvodom.
Cena u nas sa da lahko predpovedat. Zoberte si hociaky ipod co stoji v US 299usd a pozrite kolko stoji u nas. Tusim Ipod touch 8GB stoji 299$, cize tolko bude stat u nas Iphone (na pausal). Neviem kolko je to presne.
A Efkooo, skadial si ty zobral ze to bude u nas u tmobile?
Cajkowski píše:to: eFkoOo jj. u t-mobile to bude u vas taky. odpovidal jsem mmhardkymu o neco vyse.
Cajkowski píše:to eFkoOo: no snad v tom ma apple jasno.ze cesi s slovaci uz nejsou spolu. na webu ma ale apple dobre odkaz na t-mobile.sk. ovsem jestli jste se dobre divali na fotky z konference tak me se tedy alespon osobne zdalo, ze na ty mape jak bylo cervene vyznaceno v jakych statech se bude iphone prodavat tak cervene byla jen CR. slovensko bylo nevybarveny. nebo spatne koukam? ta kvalita fotek nic moc.
Cajkowski píše:to MooGy : no preci SOON.
MooGy píše:Spokojni budem vtedy ak budem vedet cenu bez dakeho sprosteho tarifu.. a da sa to urobit tak ze sa da poslat na slovensko s tym ze si to doma aktivujes a pritom to niak obides??
eFkoOo píše:Cajkowski píše:to MooGy : no preci SOON.
ja sa drzim toho ze 11.7. v usa a dalsich 22 eu krajinach takze verim tomu ze aj u nas...tak ci tak,jebem ja slovensko...kupujem v usa
mmhardky píše:eFkoOo píše:Cajkowski píše:to MooGy : no preci SOON.
ja sa drzim toho ze 11.7. v usa a dalsich 22 eu krajinach takze verim tomu ze aj u nas...tak ci tak,jebem ja slovensko...kupujem v usa
Efkoo, v tom usa by som ti to kludne kupil aj ja (aj sebe), ide ale o to, ze k tomu bude treba zakazdym niekoho kto sa upise na 2 roky na novy pausal v USACize to nepojde. Tie ceny su proste dotovane zo strany operatora a ten ti ten telefon neda pokial sa mu to nema vratit z toho co za tie dva roky pretelefonujes.
eFkoOo píše:Cajkowski píše:to MooGy : no preci SOON.
mmhardky píše:eFkoOo píše:Cajkowski píše:to MooGy : no preci SOON.
Efkoo, medzi tymi 22 krajinami nie smehttp://www.apple.com/iphone/countries/
To nie je 22 krajin v EU, ale 22 krajin na celom svete. V eu len zopar.
eFkoOo píše:..zatial vsak mozes len konstatovat ako to bude s tym upisom...ak je steve jobs fakt taky dobrodinec ako vravel na konfere,ze chce priblizit iphone viacerym ludom a teda bude znizovat ceny na 199 a 299,tak snad nemyslel dotovane...ako bolo 100 krat z povedane,jedine dufat nam ostava...a hadat
MooGy píše:som zvedavi kolko ludi si v Uruguaji kupi iPhone
mmhardky píše:eFkoOo píše:..zatial vsak mozes len konstatovat ako to bude s tym upisom...ak je steve jobs fakt taky dobrodinec ako vravel na konfere,ze chce priblizit iphone viacerym ludom a teda bude znizovat ceny na 199 a 299,tak snad nemyslel dotovane...ako bolo 100 krat z povedane,jedine dufat nam ostava...a hadat
Nechcem ti brat iluzie (sam by som bol rad keby to tak bolo), ale ono to tak bolo aj doteraz. Iphone si podla pravidiel bral automaticky s 2 rocnym kontraktom od operatora. Inac ti nemal fungovat. To ze to ludia ilegalne hackli, nemusi apple vobec zaujmat. Pravidla hry su v podstate rovnake, cena sa znizila, akurat zmluvu nepodpises hned potom co si iphone doneses domov, ale chvilku pred tym, konkretne nez ti ho daju do ruky.
eFkoOo píše:MooGy píše:som zvedavi kolko ludi si v Uruguaji kupi iPhone
ja som stale zarazeny tym uruguajom...doteraz som si myslel ze tam nepoznaju ani telegrafne stlpy,nie to este hsdpa vysielace...
Phill píše:eFkoOo píše:MooGy píše:som zvedavi kolko ludi si v Uruguaji kupi iPhone
ja som stale zarazeny tym uruguajom...doteraz som si myslel ze tam nepoznaju ani telegrafne stlpy,nie to este hsdpa vysielace...
ja jsem vic zarazen Botswanou a Madagaskarem, dyt na Madagaskaru jsou jen samy domorodci, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé