Už jsem to tady několikrát zmiňoval... To, že něco na betě nefunguje někomu, se nedá obecně paušalizovat a je to individuální. Jednomu ano, druhému ne, jindy je to obráceně.
Mě například AirPrint funguje bez problému. Ale je i pár aplikací, které mi nejdou a nebo sem tam padají (nebo mám někdy místo "y" na klávesnici nápis "odvolat akci") a nepíšu to sem
Jinak se tu z toho stalo opravdu "pohřebiště", nefunguje mi tohle nebo támhleto, proč mi nejde wifi sync (to je opravdu tak těžké si to tady trochu pročíst? asi jo, a buď si to neumím zapnout pouhým zaškrtnutím anebo mám PC).
Takže platí pouze jedno - JE TO BETA A KAŽDÝ Z NÁS DO TOHO ŠEL DOBROVOLNĚ I S TÍMTO RIZIKEM. Nikdo nás do toho nenutil a nadávat na Apple (jak jse to tu už i zaznamenal) je ubohost. A jinde (WM, Android) je plná vypuštěná verze sw vlastně beta a to už nikdo neporovnává. Howg...
Edit: už cca týden je tu jedno vedle druhého "nejde mi, nefunguje mi, mám problém, co s tím…" V mnoha případech jenom stačilo si to pročíst zpět. A nebylo to myšleno jenom konkrétně na předchozí příspěvek, ale všeobecně.