scorpi píše:Ano přesně tak! Jsem na 3.0 taky. Problém byl v tom, že jsem dával ze 2.0.2 Shift+restore a ono to mělo být shift+update na 3.0.
@beky zkus to, takhle to jde![]()
jdu si užívat
a ta aktivacia potom nie je treba? alebo ako to mam xapat
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
scorpi píše:Ano přesně tak! Jsem na 3.0 taky. Problém byl v tom, že jsem dával ze 2.0.2 Shift+restore a ono to mělo být shift+update na 3.0.
@beky zkus to, takhle to jde![]()
jdu si užívat
Chaosrx píše:Na 3G to musi jit taky, kamos prisel do skoly s OS 3.0 na 3G. Rikal, ze udelal z 2.2.1 shift+update a bez komplikaci tam nahral novej FW. No osobne to ale doporucit nemuzu, protoze mi to neslo.
Spis by to chtelo sehnat non-develop verzi pro 3G, nevite nekdo odkud to stahnout? Je to na torrentech, ale tem uz neverim, spousta z toho je jen fake.
cheer píše:A nebojíte se, že platnost této beta/developer verze vyexpiruje, jak varuje BigBoss na svých stránkách? Prostě to jeden den shasne nebo hodí chybovou hlášku...
zeby som to mal v podpise?jjsan.. jde to jen na 2G .. nevim co mas za iphona
Hatikn píše:chlapi ja som taky blb, stiahol som si os 3.0 a nainstaloval, pri aktivacii sim mi itunes pytal activation code.Tak som stiahol sdk a prihlasil sa, oni mi poslali kod ktory mi ale nefunguje,co stym,?
djlucas píše:iTunes s OS3 komunikuje ale jen verze 8.1..
jinak hosi nevite kam zmizel ten vycerpavajici navod na ten tethering ?
LOSTman píše:kde seženu ten firmware 3.0? Dejte někdo odkaz prosím.
Dík
LOSTman píše:A ten dev program za 99dolaru je potreba?
Me kamos porad tvrdi ze ano
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé