Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
PALY píše:No som myslel, ze ci pouzivas WinSCP alebo iny program. Lebo ja pouzivam Mac a tu su ine programiky.
Prehliadol som, ze uz si pisal, ze si stiahol WinSCP.
Skus vypnut SSH, restartovat tel (vypnut zapnut) a potom spust zas SSH. Pockaj aspon minutku, a skus zase. IP adresu poriadne odpis a nepomyl sa v hesle.
Co vypisuje WinSCP ked sa chces spojit s iPhone?
spachal_tmp píše:Ano, je nova verze, odstranuje nektere problemy, doporucuji vsem durazne provest aktualizaci.
Clanek na webu jsem prave aktualizoval, je trochu jiny postup stahovani, je jiny postup pro DFU mod a podobne, vse je popsano a doplneno v clanku.
Jen pro moji informaci, prosim hlasujte a pripiste strucne provadeny postup v tomto tematu, pouziji to jako zpetny feedback autorovi ZiPhone, predem diky!
* http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=15588#15588
Pulmetr píše:Tak asi po desate se mi to povedlo a iPhone sem odblokoval. Aspon sem si to myslel. Uz funguje, ale volat z nej nemuzu. Pres iWorld sem to zkousel, ale ten mi pise: "Size mismatch - Your AppSupport framework is not supported. iWorld will now exit." Installer zase neni schopny nic stahnout: "Package download failed!". Hraju si s tim od rana a samy problemy. Zkousel sem i restore a znova ZiPhone, ale vysledek je stejny. Nevite nekdo, co s tim
ilijusin píše:On to sundal, pac uz udelal NOUVOU VERZI ZIPHONE 2.0 a ted uz se da stahnout ta
napsal tam ze "very soon" bude verze 2.0 ale ze to bude takhle soon sem necekal :) enjoy
gez píše:ahoj, uz se s tim ziphone drbu asi tri hodiny. stahl jsem uz nejnovejsi verzi 2.0, ale pokazde kdyz to pustim, tak mi v okne vyskoci "Searching for iPhone" a visi to. Pekne to delam z restore modu, na iphonu vyskoci jablicko, ale visi to na tehle hlasce a pres tu se nehnu:( takze musim opet divoce downgrade na 1.1.1 a pomalu na 1.1.2. 1.1.3 mi asi neni souzena nebo co:(
Nejaka rada?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé