jen si vyber

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
miiila píše:hele jak to teda je vysel uz ten ultrasn0w pro windowsy nebo ne? Jestli ano, tak mohli byste sem rovnou hodit link... pls
iglovcan píše:Ultrasn0w nie je SW pre windowsy, je to odblokovaci SW pre Iphone a k tomu aby si ho nainstaloval ani windowsy nepotrebujes
mishal píše:no hej písal som to aj ja a je to aj pravda ale zase to môžme brať aj tak že redsn0w je sw pre win alebo mac a pre iP 2g je tam rovno aj odblokovanie a teda je to sw určený pre win aj na odblokovanie a nie len na JB, ale samozrejme bude to ultrasn0w a v cydii asi
mishal píše:Hej viem čo tým myslíš akurát neviem začali všetko pomenovávať že sn0w, a prečo nevydali novú verziu quickpwn na JB ale spravili si nový program redsn0w, a aj kôli tomu že vyšiel nový fw 3.0 tak už nerozšíria yelowsn0w ale spriavia ultrasn0w. Samozrejme je mi to jedno ako a čo robia ked to robia a teším sa tomu že JB funguje a že bude aj odblok, je to len také polemizovanie z mojej strany, a tak trochu aj zabytie času pri čakaní na ultrasn0w
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé