chemster | úte črc 28, 2009 4:28 am
Prosim Vas vsetkych o radu. Som v USA. Kamarat si chcel kupit iPhone, tak som mu povedal, ze mu pomozem s JB a s unlockom.
Prebiehalo to nasledovne. Prisiel chlapik od ktoreho chcel iPhone kupit (iPhone samozrejme z AT&T USA), bol na nom FW 3.0 s JB (bez unlocku). Tak som mu povedal, ze ci mozem vyskysat svoju SIM, ze si ho najprv unlockem, v Cydiu som si nasiel YellowSn0w (moja chyba, nevedel som ze pre FW 3.0 je uz UltraSn0w). Vlozil som tam moju SIM a chvilku aj fungovala. Siel som potom na net pozriet navod na iclarified a tam som zbadal ze treba dat ultrasn0w. Tak som pridal repozitar,nainstaloval ultrasn0w (0.91-1) ale uz mi potom nesla ani moja karta TM ani jeho Orange na ktorej to potrebujem aby to bezalo.
Tak som vcera skusil ze restornem, nahodim JB a potom unlock ale nepomohlo. Robi to nasledovne: Ked vlozim povodnu AT&T kartu (pausal je uz zruseny, cize je uz nefunkcna, nejde mi ani oficialne aktivovat), moju TM alebo O2 tak napise ziadny signal. Ked vlozim hocijaku Orange kartu tak napise ziadna SIM.
Ked som cital blog.ipohne-dev.org tak vela ludi ma problem s tou verziou Ultrasn0wu (0.91-1).
Tu je moja otazka, vedeli by ste mi nejako pomoct. Mam ist zatial na FW 2.2.1 alebo mam skusit zohnat funkcnu AT&T kartu s nou aktivovat a potom az JB a unlock, alebo co mam spravit, som uz zufaly. Resp. neda sa dat nejako nejaka starsia verzia ultrasn0wu?
Dakujem za kazdu pomoc. Dufam, ze som moj problem opisal detailne a dal som ho do spravnej temy.