Nastroj na unlock fw 3.0 Ultrasn0w

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Kusi | pát črc 03, 2009 9:39 pm

Re: Nastroj na unlock fw 3.0 Ultrasn0w

Ahoj, mam taky problem, na iPhone som nainstaloval ten novy OS 3.0. Avsak stale odo mna pyta SIM bez PIN kodu, avsak ako to na SIM karte vypnem? Pripadne co mam spravit? Prave som ho kupil z 2. ruky a som dost zufaly.
Dakujem za rady.
Kusi

Nedávej svůj příspěvek do více témat. Co tím sleduješ? Rychlejší odpověď? Podívej se, co říkají pravidla. Beavers.

Pavuk | ned črc 05, 2009 3:31 pm

Nainštaloval som šlapalo to len som musel 2x zadávať PIN aby odomklo kartu a taktiež mi to nejak blokovalo WeatherIcon a Transparent Weather Icon+weatheriscon v staus bare-nechcelo to načítať tak to šlo preč.

CHICHIO | pon črc 06, 2009 5:20 pm

diky moc uz sem byl z toho na nervy :D

mishal | pon črc 06, 2009 10:14 pm

zdravím ludia mám iphone 3g od t-mobile sk použil som ultrasnow a všetko ide ako má ale ked zapnem alebo vypnem 3g alebo edge cez sbseting alebo aj normálne tak mi vypadne signál, napíše vyhladávam sieť, potom vyskočí žiadna sim, zmyzne a naskočí signál. Síce mi to moc nevadí, hlavne že to nabehne ale som sa chcel spýtať či to tak má alebo to robí len mne?

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 06, 2009 10:28 pm

myslim ze je to normalni :wink: mam ofiko unlock u otcova 3G a kdyz zapnu nebo vypnu 3G tak mu to taky vypadne signal a pak naskoci
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Pavuk | úte črc 07, 2009 7:02 am

Tiež mi to robí...

mishal | úte črc 07, 2009 10:55 am

tak dík za reakcie som si myslel že to len neako blbne lebo na predchádzajucom ip ešte s yellowsn0w mi to takto nerobilo teda nevypadával ten signál ale moc ma to neštve, hlavne že nabehne ten signál naspäť.

Uživatelský avatar RazR08 | úte črc 07, 2009 12:43 pm

dnes som stiahol z cydie nejaku aktualizaciu na ultrasnow..neviete cim je nova?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mishal | úte črc 07, 2009 1:10 pm

väčšinou ked je aktualitácia tak je tam aj popísané čo je v tom nové alebo teda čo sa fixlo alebo pridalo, momentálne nemám prístup k internetu tak to ani nepozrem.

mcelroy | úte črc 07, 2009 10:07 pm

mam otazocku... ked mam 3.0 a urobim najprv JB a potom unlock cez ultrasnow, tak je to odblokovane na vsetky siete... a ked urobim potom restore na original FW bez JB, tak unlock ostane(teda pokial sa nezmeni baseband)? teda da sa iphone pouzivat legalne bez JB a len s unlockom(teda bude mozny aj legalny update na 3.1-teda ak bude zachovany baseband)?
dik za odpoved :)

Uživatelský avatar Harrison | úte črc 07, 2009 10:32 pm

mishal píše:zdravím ludia mám iphone 3g od t-mobile sk použil som ultrasnow a všetko ide ako má ale ked zapnem alebo vypnem 3g alebo edge cez sbseting alebo aj normálne tak mi vypadne signál, napíše vyhladávam sieť, potom vyskočí žiadna sim, zmyzne a naskočí signál. Síce mi to moc nevadí, hlavne že to nabehne ale som sa chcel spýtať či to tak má alebo to robí len mne?

Presne to iste robi aj mne, raz za cas, potom zas dlho drzi. Neviem ci to nebude aj problem operatora, 3G pokrytie u tmobilu nie je bohvieake.
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mishal | úte črc 07, 2009 11:01 pm

mcelroy píše:mam otazocku... ked mam 3.0 a urobim najprv JB a potom unlock cez ultrasnow, tak je to odblokovane na vsetky siete... a ked urobim potom restore na original FW bez JB, tak unlock ostane(teda pokial sa nezmeni baseband)? teda da sa iphone pouzivat legalne bez JB a len s unlockom(teda bude mozny aj legalny update na 3.1-teda ak bude zachovany baseband)?
dik za odpoved :)

ked dáš rstore tak unlok zmizne tak isto ako JB. Unlok varzie 3.1 bude možný iba ak dev team zase nájde neaký spôsob ako na to :).

Harrison píše:Presne to iste robi aj mne, raz za cas, potom zas dlho drzi. Neviem ci to nebude aj problem operatora, 3G pokrytie u tmobilu nie je bohvieake.

No mne to robí iba ked vypínam a zapínam edge a 3G inak ide v poriadku, mám iP od t-mobilu ale používam ho s kartou od orange-u. to že nenájde sieť ked je slabý signál to je normálne ale ja som na mieste kde je pokritie vynikajúce a aj dostupnosť 3G. (už sa nesťažujem len objasnujem :o )

scorpi | stř črc 08, 2009 6:20 am

Up

Dev-team vydal redsn0w 0.8 a ultrasn0w 0.8 pro 3GS.

Redsnow 0.8 will jailbreak & Activate iphone 3G/3GS and
Ultrasnow 0.8 will unlock current baseband 04.26.08.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

rihot | sob črc 11, 2009 6:40 pm

Funguje někomu ultrasn0w a Jailbrake na iPhone 3G O2 - CZ ?? A běží i internet 3G apod .. Díky

Uživatelský avatar dungeon | úte črc 14, 2009 6:19 pm

Hlásím úspěšný Jailbreak a odblok iPhone 3G z USA zakoupený u AT&A přes redsn0w 0.8 a ultrasn0w 0.8 používám na něm T-mobile CZ
scorpi píše:Up

Dev-team vydal redsn0w 0.8 a ultrasn0w 0.8 pro 3GS.

Redsnow 0.8 will jailbreak & Activate iphone 3G/3GS and
Ultrasnow 0.8 will unlock current baseband 04.26.08.
Obrázek
Obrázek
Host
Host

martan1981 | úte črc 14, 2009 6:59 pm

Chcel by som sa spytat ci niekomu kto ma urobeny unlock cez ultrasnow a pouziva v nom kartu ineho operatora funguje PUSH notifikacia?
Hacktivovane iphony vraj apple blokuje a PUSH nefunguje. Tak chcem vediet ci je to pravda.
Vdaka.
Host
Host

Searison | čtv črc 16, 2009 5:03 pm

Ahoj, všichni prosím o radu,

postupoval jsem dle návodu udělal restore přes iTunes, přes redsn0w nahrál cydia a icy když jsem zapl iPhone všechno v pohodě, najedu na cydii a háže mi to tam furt hlášku s updatem cydia, když vyberu aktualizovat napíše mi to

Error
Internal Error, Could not perform immediate configuration (2) on essential.

Vůbec netuším jak dál, nemohu stáhnout ani nainstalovat ultrasnOw na unlock, kdykoliv ho dám stahovat a instalovat, tak mi to spadne na plochu iPhone.

Nevíte prosím někdo co jsem udělal špatně? ( restore a znova jailbreak jsem dělal asi už 3x pokaždý stejný výsledek )

Předem díky za každou pomoc
iPhone 4S 16GB White iOS 5.1 prozatím lock...
Host
Host

Uživatelský avatar RazR08 | sob črc 18, 2009 12:05 pm

v cydii sa objavila aktualizacia ultrasnow...a na moje velke potesenie mi ide podpora PIN kodu aj na mojej starej ORANGE karte na ktorej PIN vypnut nesiel... :D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

chemster | úte črc 28, 2009 4:28 am

Prosim Vas vsetkych o radu. Som v USA. Kamarat si chcel kupit iPhone, tak som mu povedal, ze mu pomozem s JB a s unlockom.

Prebiehalo to nasledovne. Prisiel chlapik od ktoreho chcel iPhone kupit (iPhone samozrejme z AT&T USA), bol na nom FW 3.0 s JB (bez unlocku). Tak som mu povedal, ze ci mozem vyskysat svoju SIM, ze si ho najprv unlockem, v Cydiu som si nasiel YellowSn0w (moja chyba, nevedel som ze pre FW 3.0 je uz UltraSn0w). Vlozil som tam moju SIM a chvilku aj fungovala. Siel som potom na net pozriet navod na iclarified a tam som zbadal ze treba dat ultrasn0w. Tak som pridal repozitar,nainstaloval ultrasn0w (0.91-1) ale uz mi potom nesla ani moja karta TM ani jeho Orange na ktorej to potrebujem aby to bezalo.

Tak som vcera skusil ze restornem, nahodim JB a potom unlock ale nepomohlo. Robi to nasledovne: Ked vlozim povodnu AT&T kartu (pausal je uz zruseny, cize je uz nefunkcna, nejde mi ani oficialne aktivovat), moju TM alebo O2 tak napise ziadny signal. Ked vlozim hocijaku Orange kartu tak napise ziadna SIM.

Ked som cital blog.ipohne-dev.org tak vela ludi ma problem s tou verziou Ultrasn0wu (0.91-1).

Tu je moja otazka, vedeli by ste mi nejako pomoct. Mam ist zatial na FW 2.2.1 alebo mam skusit zohnat funkcnu AT&T kartu s nou aktivovat a potom az JB a unlock, alebo co mam spravit, som uz zufaly. Resp. neda sa dat nejako nejaka starsia verzia ultrasn0wu?

Dakujem za kazdu pomoc. Dufam, ze som moj problem opisal detailne a dal som ho do spravnej temy.

piti | stř črc 29, 2009 11:44 am

ja som robil iPhone 3G 8GB verziu z anglicka, tiez trebalo spravit JB + Ultrasn0w...spravil som RESTORE a hned po restore vypol iP. a zacal robit JB (redsn0w 0.8) po JB uz bol iphone aktivovany a dalo sa s nim pracovat no pre potreby vyuzivania v SR trebalo este SIM UNLOCK cez Ultrasn0w...tak som pridal repozitar cez cydiu a po restarte vsetko fachalo...bez najmensich problemov....jediny problem co nastal bol ked som pouzil redsn0w 0.7x....tie su naprd...preto odporucam 0.8x ;)

PePoSheQ | čtv srp 06, 2009 10:19 am

Neotevřu iPhone v iTunes píše problémy se sim

telefon se sice zobrazí v iTunes ale nejde se do něho dostat píše problémy se sim:The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.Only compatible SIM from a supported Carrier may be used to activate iPhone.Please insert the SIM cart that came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receive replacement SIM card. Můžete mi s tím někdo pomoct?Nechápu proč mám psát do Nastroj na unlock fw 3.0 Ultrasn0w,ale admin mě to napsal..

EDIT: Je iPhone 3GS z USA niní používán v T-mobile

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929

koflak | pát srp 07, 2009 7:30 pm

Re: Neotevřu iPhone v iTunes píše problémy se sim

Mám ten samý problém se sim. Celý den jsem ji používal (Vodafone, iPhone 1G z ameriky) přijdu domů, poprvé připojim Phone k iTunes a napíše mi to že nalezen vyšší update na verzi 3.něco, tak dám, že jo a od té doby se nedostanu do Phounu a i Tunes mi píšou to samé co je víše uvedeno o sim kartě...(The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.Only compatible SIM from a supported Carrier may be used to activate iPhone.Please insert the SIM cart that came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receive replacement SIM card.)!!! nechápu.!!!!
pls kdyžtak poraďte dík :-(

Citace smazána. Necituj příspěvek, na který bezprostředně odpovídáš. Snad sám cítíš, že to nemá žádnou logiku. O citaci příspěvků se pouč v pravidlech, viz odkaz. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929

ODBLOKOVANIE BA | pon srp 10, 2009 1:47 pm

smazano. Pokud se chces informovat, projdi si navody. Ale rychle, protoze na podobne chytroliny jsem citlivy......Juramac

scorpi | pon srp 10, 2009 3:17 pm

Cydiu dostaneš do iPhonu pouze tím, že ho jailbreakneš :-)

A rychli návod? Jako, že bychom ti ho někdo přinesl pod nos a tys za to schrastil peníze?

A baseband nemá s jailbreakem nic společného. Baseband se upgraduje s firmwarem. To bys jako odblokovávač mohl vědět.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ODBLOKOVANIE BA | pon srp 10, 2009 6:40 pm

PROSIM mam dotaz KED idem odblokovavat Iphone 3G cez
http://www.iclarified.com/entry/index.p ... 53&laid=27
tak sa chcem spitat ci nato treba pripojenie na internet . PLS HELP
lebo som sa zastavil na bode Krok šesť
Zadajte URL adresu zdroja http://repo666.ultrasn0w.com/ a ťapnite na tlačítko Add Source.

ako nahle dam add tak mi napise nejaku chybu ze sa neda pripojit asi ze niesom pripojeny na internet . treba byt pripojeny? PROSIM POMOZte niekTo . :(
mam ho blokovany na vsetky simkarty tak by som mohol skusit jedine wifi . na ktoru sa teraz hned nedostanem.

stZ | úte srp 11, 2009 1:13 pm

vyprdni se na to....je fakt divny, ze po zadani toho v bodu 6 chce internet :D:D nech to nekomu sikovnejsimu.
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

scorpi | úte srp 11, 2009 1:23 pm

No Cydia potřebuje ale internet!! Buď přes wifi nebo EDGE. Dyť se to tady mele pořád dokola :roll:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ODBLOKOVANIE BA | pon srp 17, 2009 9:50 pm

Uživatelský avatar ygy | pon srp 17, 2009 9:59 pm

ale nieje fakticky jedno ci to odblokujes cez ultrasn0w alebo yellowsn0w :?
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Picco | stř srp 26, 2009 10:38 am

26.8.2009 - Ultrasn0w na T-Mobile SVK, bez problemov, Orange sa prihlasil :)
Ipad 2 64GB/3G fw. 6.1 JB Evasi0n
Ipad Mini 64GB/3G fw. 6.0.2 JB
Host
Host

Uživatelský avatar pajap | stř srp 26, 2009 10:51 am

OT: ODBLOKOVANIE BA je fakt dobry nick :roll: Akorat, ze ti budou vsichni psat na PM s zadostmi na odblokovani, a ty to neumis :D
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

paja2006 | pát zář 11, 2009 3:16 pm

Prosil bych o radu,jsem už zoufalý.Mám iphone 3G z ciziny,nahrál jsem omylem FW 3.1 a ted mi zustalo na displeji vyset pouze logo USB kabelu a ikony Itunes a itunes mi po připojení píše nekorektní simkarta a nenabídne mi ani možnost restore že bych tam nahrál SW 3.0 a odblokoval to podle všech těhle návodů.Mám Visty a zkoušel jsem to i na XP a nic se nedaří.Může te mi někdo poradit a nebo napsat odkaz na nějaký postup jak to udělat.Zkoušel jsem hodně itunes ruznych verzí na více PC a všude mi to psalo nekorektní sim a nikde to nenabídlo restore.Diky moc
Host
Host

scorpi | pát zář 11, 2009 3:56 pm

Rada není. Musíš čekat na ultrasn0w pro 3.1. Bohužel sis updatnul baseband a je to v háji. A to čekání může být sakra dlouhé.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

jozefhalaga | úte zář 15, 2009 7:15 pm

http://www.redmondpie.com/downgrade-iphone-3.1-to-3.0.1/

tu je návod na downgrade iphonu 3G z FW 3.1 na 3.0

Mne sa to podarilo po pár pokusoch. Spravil som si upgrade na 3.1 cez iTunes. Zistil som ze to bola asi hlúposť, keďže potom nešiel spraviť jailbreak. Tak som si pomohol softom QuickPwn - viď link - a teraz mám znova 3.0.1 + jailbreak 8)
Ešte pracujem na unlock sim s nástorjom ultrasn0w ale akosi mi to nejde...

Nevedel by mi niekto poradiť v čom môže byť problém keď to robím podľa návodu, no po instalnutí ultrasn0w cez Cydiu mi nejde nájsť žiadneho operátora(skúšal som aj T-Mobile aj O2) stále píše Vyhľadávanie... a nič nenájde:(

piti | úte zář 15, 2009 7:37 pm

jozefhalaga >>
pri upgrade na 3.1 sa upgraduje aj baseband, no a ked si robil downgrade z 3.1 na 3.0.1 tak baseband ostal z 3.1 ;) bohuzial s tym nic nespravis :-\ ultrasn0w momentalne na ten novy baseband nie je

Uživatelský avatar Tony1 | úte zář 15, 2009 9:57 pm

jozefhalaga Přesně tak momentálně z něj máš teda iPod bez možnosti telefonování a tak jak piše piti je třeba čekat. Je tu sice možnost a to taková že pokud máš iPhone oficialně koupený od T-mobilu, O2, Vodafone tak by mělo stačit jen restore v iTuns a iPhon by ti měl jet bez problemu na toho operátora u koho jsi koupil s aktualizací 3.1 ale bez JB.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv