Mam iphone 3G 8Gb, kupovany v t-mobile.sk. Firmware 3.1.2. baseband 05.11.07. Jailbreak pomocov blackra1n prebehol uspesne. Nainstaloval som zo cydie podla navodu blacksn0w. Tvarilo sa ze prebehlo vsetko uspesne. Tak som vypol telefon a vlozil sim kartu orange. Tu telefon neprizna, teda ostane zblokovany na t-mobile. Ma niekto tiez sakusenost, ze mu to neodbloklo?
EDIT: tak ze cez wifi pokus reinstal zo cydie blacksn0w vsetko prebehne ako ma ku koncu mi to vypise hlasku nepodarilo sa aktivovat mobilnu datovu siet. Neviem co s tym idem cez wifi 3g je vypnute. Operatora neodblokuje
Porušeno pravidlo editace příspěvků. Doubleposty nejsou povoleny. Osvoj si pravidla, příště ti to již smažu. Dnes jsem to zeditoval za tebe. Beavers.EDIT: problem vyrieseny. Pomocou i-tunes restore iphone do tovarenskych nastaveni, znova aninstalovany soft 3.1.2. jailbreak pomocou blackra1n rc3, vypnute 3G. Zruseny datovy profil k pristupu na net t-mobile, spustena wifi. spusteny blacksn0w. Operacia prebehla uspesne. Vypol som telefon, vkladam o2 kartu, karta supesne nacitana aj siet.