Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ls8 píše:Krome multitaskingu, ktery se vseobecne ocekava (a ktery me osobne nijak nechybi), vubec netusim, co noveho prevratneho by mohl novy iPhone OS prinest. Co cekate nebo chcete vy?
ls8 píše:Krome multitaskingu, ktery se vseobecne ocekava (a ktery me osobne nijak nechybi), vubec netusim, co noveho prevratneho by mohl novy iPhone OS prinest. Co cekate nebo chcete vy?
Juramac píše:Tvosi- a k cemu by takove dorucenky a pocitadlo znaku bylo dobre?....
Paly píše:* prepracovanejsi LockScreen
* upraveny SMS klient
* nove gesta
* mozno multi-tasking (len pre iPad)
* rychlejsi pristup k niektorym funkciam (nieco ako SBSettings)
toncek píše:Přemýšlel jsem nad tím, co nového bych vlastně ocenil a nějak mi ten multitasking taky nechybí.Určitě by mě nejvíc potěšilo jednotné úložiště dokumentů v rámci celého OS a možnost všech aplikací do toho místa přistupovat a s těmito dokumenty pracovat. Ale moc nevěřím, že něco takového bude. ...
daimos píše:co znamena predstavenie? lebo si chcem ist kupit novy iphone a rozmyslam ci mam pockat kym to vide a budem vediet ci sa da JB popripade unlocknut a tak. takze sa pytam kedy sa to zavedie do praxe. 8.4 ho predstavia a znamena to ze od vtedy uz bude aktulany aj v itunes bude sa dat update? a citam ze geohot uz ma JB len caka na vydanie softu. ako to vlastne je? dakujem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé