Taky nechapu, jak je muzou tyhle clanky denodenne napadat. A navic pisou takovy blbosti. Ale az to vyjde, tak budou psat, jak to predpovidali, kdyz jedna vec z deseti, co psali, tam bude.
@ fajnman: konecne sis dal nejakej avatar (po tolika prispevkach).
ot: jasny muze byt, cokoliv. Hlavne to kdyztak nemem moc casto, kdyz uz si zvyknem na jeden Kazdopadne sem myslel, ze nejsi takovy "neznalek". Stacilo ten obrazek nahrat na net napr. pres imageshack.com
ot: no vim, ze tohle hodne pouzivate, ale jednodussi bylo si napsat stranku.. a ulozit ji na ftp. nemel jsem moc casu se s tim hrat, az ted, tak uz si zvykejte na ten muj.
Podle mě je to úplně jiná fotka . Jinak přístroj stejnej, jsem jen konstatoval že se mi líbí. Ale jestli tam někde ta samá fotka je tak se opravdu omlouvám ale asi blbě vidim
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9 iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Vim ze se plno lidem hodne zamlouva cerna, ale ja proste design stavajiciho iPhone miluju a nerad bych ho menil. Kolikrat si ho jen tak otacim a kocham se Ty udajne fotky noveho 3G ajFounka se mi proste nelibi...
iPhone 7 32GB silver Apple Watch 42mm Sport iPad Air 32GB iPad 2 16GB iPhone 5 32GB white iPhone 3GS 16GB black iPhone 2G 8GB
Rekl bych, ze ty fotky na vyse zminene adrese spolu moc nesouviseji. Cerna s bilou je podle me docela blbost. Zepredu cerna a zezadu bila, to by bylo opravdu moc kontrastni, takze bych to videl, ze to sou dva "pristroje" (spise fotomontaze). Jinak ztm zadnemu predstavenemu navrhu prilis neverim.
Podle meho nazoru je design dosavadniho iphonu velice vydareny a pokazde kdyz ho vytahnu z obalu tak se musim pokochat. Takze pokud by vazne mela zadni strana byt cerna, tak jsem rad, ze mam prvni generaci stribrny se zrcatkem v nakousnutem jablku na zadni strane.....luxus
iPhone 16GB 1.13 OTB - 1.14 + ZiPhone 2.5c - 2.1 from Whisky - 3.1.3 (redsnow) iPhone 5 32 GB White iPad 4 32 GB White
Vzhled současného iphonu je vydařený, ale je to hlavně tím, že je to nové, nic podobného není. Pokud by vypadal jako na obrázku, byl bych spokojenější, vypadá to fakt skvěle a já černou na mobilu zbožňuju
Cerna je opravdu elegantni barva, ale nwm, jak by to na iphone vypadalo. Ztm ty "cerny" fotky, co tu probehly se mi uplne nelibej, ale kdyby byl novej iphone vic do cerna, tak bych nebyl proti.
No jo mě by se zase líbilo víc chromu.... ta stříbná na mém iphonu vzadu se mi nelíbí, nahradil bych jí kombinací černá/chrom. Jinak desingu nejde moc vytknout. A v novým iP určitě nebude moc změn zvenku... ale asi hlavně kvůli UMTS a dalším novým vychytávkám bude o něco tlustčí.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9 iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Rozměry podle předpovědí budou skoro stejné, iPhone bude jen více zakulacen. UMTS podle mě na rozměrech nic nemění, možná GPS pokud bude, ale to se neví.
S Intel Atom nemam nejaky zkusenosti a popravde ani nwm, ze neco takoveho existuje. Jinak nwm, jestli by apple nechal podobnou informanci uniknout a jeste to nechat prezentovat pres jinou firmu.
Ten displej tam nejspíš nebude, stejně jako Intel Atom. K čemu takové rozlišení? Leda k většímu displeji. Současný displej je skvělý a rozlišení dostačující, větší rozlišení by si zbytečně vyžádalo náročnější HW na zpracování obrazu.
Jinak Intel popřel, že by se v iPhone objevil Atom