[TurboSIM Bladoxx] Zkusenosti, postupy, dotazy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Brano007 | sob pro 15, 2007 6:20 pm

Re: iPhone

Julek píše:Fórum je od toho aby si tu lidé vyměňovali informace, pokud nic nečteš tedy hlavně návody tak nevím proč tu jsi ? Ale někteří uživatelé si nevědí rady jen proto, že nejsou schopní si pořádně přečíst co tu je napsané a z 90ti% jsou tu postupy napsané tak že problém vyřešit jde, takže rozumím proč jsi ten tvůj postřeh napsal. Už se k tomu víc vyjadřovat nebudu ať z této diskuze neuděláme chat o ničem.

Lukee reagoval na muj dotaz, který se tykal Unlocku TurboSim s 1.1.2 OTB, takze jsem logicky nekoukal na navod tykajici se unlocked 1.1.1. + AnySim..Navody ctu pozorne, ale nenapadlo me hledat v tematu, ktery se vicemene meho problemu netyka...Takze Lukeemu dekuji za informaci. (myslim, ze neco jineho by bylo, kdybych se ptal, jestli uz existuje soft unlock na 1.1.2...)Omlouvam se, jestli z fora delam chat, ale kdyz mi nekdo pomuze...no nic, hezky vecer

wipi | sob pro 15, 2007 8:03 pm

Prosím nějakou dobrou duši, jestli mi může poradit, kde je kdekoliv na internetu napsáno, jaký musím mít druh sim karty pro použití s turbo sim. Hledám to už moc dlouho a nemůžu to teď najít. Nevím kde jsem to před pár dny viděl.

Moc děkuji té dobré duši co mi poradí :-)

dsquared2 | ned pro 16, 2007 10:52 am

HELP!

Zdravim !
Postupoval jsem u unlocku iPhone presne podle navodu http://www.hackint0sh.org/forum/showthr ... ight=turbo

Vsechno slo ok az u bodu 20. jsem mel v tom SIM Applications misto jedne polozky Apple Saft dve .Zkusil jsem tu prvni, dal Set a Accept ,vlozil TurboSIM s mou SIMkartou a hlasi to NO SIM CARD INSTALLED .
Jeste jsem zkousel udelat Set a accept s tou druhou polozkou Apple Saft ale bez uspechu .

Setkal se nekdo s necim takovym ? Diky

szoustal | ned pro 16, 2007 6:38 pm

szoustal píše:Když koupí iPhone s naprogramovanou TurboSim, můžu pak normálně upgradovat firmware a bude to normálně fungovat, nebo je třeba to vždy zase přeprogramovat?

může mi někdo odpovědět? má někdo s tím nějakou zkušenost.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pon pro 17, 2007 1:52 am

uspech

Tak, dnes vecer som dostal 1.1.2 OOB.

Jailbreak, aktivacia a turbosim podla navodu presli - na jailbreak doporucujem tento obrazkovy navod

Som na Slovensku a mam k dispozicii O2 SIM a Orange SIM.

Podivne je, ze po vlozeni Orange SIM do Turbo SIM mi iPhone hlasi NO SIM ale s O2 SIM telefon funguje.

Este malickost: Nejde mi Youtube

Dôležité (prosím o radu): Trapi ma nefunkcnost slovenskej Orange SIM, co je naozaj divne pretoze slovensky O2 bez problemov funguje. Stretol sa niekto s tym? Vdaka za akukolvek napovedu.
Naposledy upravil rony dne pon pro 17, 2007 1:36 pm, celkově upraveno 1
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

lukee_cz | pon pro 17, 2007 11:42 am

Turbosim pak preprogramovavat neni treba. Postaci pouze jailbreak, pripadne v budoucnu neco na zpusob iWorld kdyz bude mit novy firmware nejake dalsi "zabezpeceni"
Host
Host

Paly | pon pro 17, 2007 12:22 pm

2 rony: Zdravim Ta, chcem sa len opytat jednu otazocku lebo vidim, ze si teiz zo SVK. Kde si objednaval TurboSIM a kolko Ta vysla? Mal by mi teraz niekedy dojst iPhone OOB 1.1.2 tak chcem ho tiez odbloknut, nechcem ho nechavat na policke. Dakujem velmi pekne
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pon pro 17, 2007 1:34 pm

PALY píše:Kde si objednaval TurboSIM

obchod.hw.cz - dodanie mimoriadne rychlo. Kupoval som ju este pred zdrazenim. dodavaju UPSkom takze komfort.

stala 1700 Kc bez dane. Komplet na dobierku v SKK aj s dopravou nieco nad 2000 Sk. Lacnejsie uz bohuzial nemas sancu.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Paly | pon pro 17, 2007 1:45 pm

2 rony: sakra, myslel som, ze si mal iny zdroj. Nevadi. objednam cez hw. Baby predsa nebude sediet v kute :). Tolko este investujem do iPhone. Som rad, ze ide s O2 kartou lebo presne s touto kartou ho chcem pouzivat. Uvidime, ze ako to dopadne. Ide Ti aj volanie aj SMS, ze vsetko ako ma? Dakujem

Uživatelský avatar rony | pon pro 17, 2007 1:56 pm

PALY píše:Ide Ti aj volanie aj SMS, ze vsetko ako ma? Dakujem

Jedine EDGE nemam ako odskusat - nechce sa mi to konfigurovat.

O2:
Volanie - ok
SMS - ok
Youtube - ok
Spoznavanie cisiel volajucich - ok

akurat svieti vlavo hore t-mobile ale aj na to najdes rychlo liek a moze ti tam svietit hocaj PALY.

U tej Orange SIM je to take divne - rad by som zistil, ci niekomu ide (nebudte mrchy a pochvalte sa) :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iphoneman | pon pro 17, 2007 4:30 pm

Jak Turbo Sim a dalsí verze?

Neni to tak jednoduchy jak je popsano v navodu, myslim, ze to Apple bude dal stezovat, takze odblok s Turbo Sim je ted jedina sance Doua pro budoucnost asi volba nejlepsi. Doufam, ze bude mozny update na verzi 1.1.3 a i na verze novejsi. Preci jen Sim Turbo umoznuje simulovat korektniho operatora pro Apple, takze zavest protiopatreni bude hodne slozity. U me vitezi Turbo Sim a jelikož ji umim pouzit a telefon odblokovat, jsem v pohode a doufam, ze budu i v update pro dalsí verze. Mejte se fajn iPhoneman :-)
Host
Host

wipi | pon pro 17, 2007 6:47 pm

Zdravím! Čekám na Turbo sim. Nemám tu doma wifi router. Mám pouze desktop a je připojen na wifi přes kabel. Je nějaký způsob jak iP odblokovat bez wifi? Jde to nějak přes USB kabel? Díky

dsquared2 | pon pro 17, 2007 9:23 pm

Uspech !!

Zdravim !

Podarilo se mi iPhone rozchodit !!!!!!!

Specialni dik patri uzivateli luke_cz !!!!!!!!!!! Diky !! :D

Paly | pon pro 17, 2007 9:41 pm

2 rony: Dakujem velmi pekne, potesujuca info. S tym T-mobilom viem lebo uz som sa s tym stretol, nevadi prezijem to aj s takym logom operatora :).

Uživatelský avatar sasaj | pon pro 17, 2007 10:43 pm

muzu se teda zeptat staci tubrosim normal nebo fakt musim ji nejak naprogramovat aby byla jako atat?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon pro 17, 2007 10:47 pm

Re: Jak Turbo Sim a dalsí verze?

ani s TurboSIM to nie je uplne najlepsie.

Dnes mi cely den fungoval a teraz vecer sa to rozhodlo robit problemy a hlasi Incorrect SIM (vlozena turbosim a v nej O2 SK SIM).

Skumal som co to asi sposobuje a jeden tip je, ze sa TurboSIM niecim zaplnila(???) a treba ju vycistit pomocou turbo-smsreset

to sa mi ale nepodarilo.

skusal som znovu TurboSIM naprogramovat (STEP 3) a tiez sa TurboSIM neozyva.

Vyzera to tak, ze mozem zopakovat cely postup odznova.

Sakra.

Ako vidim tu sa s tym este nikto nestretol, no forum na bladoxx hlasi take pripady:

http://www.bladox.com/forum/viewtopic.php?t=846

http://www.bladox.com/forum/viewtopic.php?t=733

Update: riesenie s postupom som sem umiestnil.
takze asi tak
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

r.a.c.e.k | úte pro 18, 2007 9:03 am

TS

Vcera vecer jsem obednal a dnes uz ji odeslali. Ale tohle me opravdu moc nepotesilo :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mike0007CZ | úte pro 18, 2007 10:07 am

TURBOSIM funguje

Včera jsem po týdnu čekání obdržel iPhone jako obyčejnou zásilku beze cla a bez DPH. Celý večer se dnes ráno jsem si se pokoušel odblokovat a dnes se mi to podařilo.
Problémy, které jsem měl byly způsobeny jenom špatným nastavením wifi. Takže cca 5 hodin čistého času jsem se pokoušel připojit na jailbreak a potom na installer a nevšiml jsem si, že jsem sice na wifi, ale ta už není na netu.
Testovací hovor sice nešlo namačkat z klávesnice, ale po uložení do kontaktů vše proběhlo OK (Vodafone) - to už je drobnost, která byla vyřešena - tuším, že musím instalovat iworld atd., ale to si nechám až pod stromeček.
Takže balím iPhone do krabice a ještě týden budu používat SE W800.

Přeju hezké Vánoce
Naposledy upravil mike0007CZ dne čtv pro 20, 2007 10:24 pm, celkově upraveno 1
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | úte pro 18, 2007 10:16 am

sasaj píše:muzu se teda zeptat staci tubrosim normal nebo fakt musim ji nejak naprogramovat aby byla jako atat?

TurboSIM, niekedy s oznacenim Blank.

Ona sa tym postupom (STEP 3) vlastne naplni programom - to su tie prikazy zadavane cez PUTTY.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iphoneman | úte pro 18, 2007 6:46 pm

Jsem zvedav co na to update 1.1.3. jinak Turbo SIM je fakt bomba, odblokoval jsem uz takhle asi 5 pristroju .-) mam zaruceny postup. IPM
Host
Host

sti/b9 | pát pro 21, 2007 7:44 pm

Tak jsem koupil dvě TS a díky Humíčkovi,který mi podle Ronyho skvělého návodu(děkuji Ti Rony)otevřel oba 1.1.2, mám dárky pod stromeček pro mé děvčátka.Tak tak jsem to stihnul.Otázka na Ronyho.Myslíš si ,že budu bez problému upgradovat na 1.1.3 nebo to není vůbec jisté? :P :D :lol:

Uživatelský avatar rony | pát pro 21, 2007 7:59 pm

sti/b9 píše:budu bez problému upgradovat na 1.1.3 nebo to není vůbec jisté? :P :D :lol:

poviem iba svoj nazor:

1. aj ked 1.1.3 vyjde, ja budem cakat dovtedy, kym niekto nepotvrdi bezpecny prechod nan. Ber to tak, ze ak ti telefon funguje, NIC na tom nemen.

2. novy fw urcite prinesie rozne dalsie prekazky, viem si predstavit moznost, ze niektore z postupov spojazdnenia TurboSIM alebo jailbreak/aktivacie budu skomplikovane.

3. myslim si, ze s 1.1.2 sa uz nic neudeje - jedina moznost bude TurboSIM a pre odvaznych klonovanie (vid. navod pomocou Silvercard)

4. je vsak celkom mozne - osobne pochybujem - ze 1.1.3 bude obsahovat fatalnu chybu a majitelia 1.1.3 OOB budu stastnejsi ako my s 1.1.2 OOB.

Nerad by som rozvijal hypoteticke debaty, nemaju ziadny zmysel pre tych, co planuju alebo maju iPhone.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

wipi | sob pro 22, 2007 12:50 pm

Zdravím! Ted se mi dostala do rukou Turbosim a zkusím to odblokovat, snad to půjde bez nějakých problémů, chci to dát mé sestřičce k Vánocům. Je na netu mnoho odkazů na odblokování. Zkusím to udělat taky podle ronyho odkazu. Tak uvidím. Nemůžu nikde ale najít funkční jailbreak 1.1.2. Nemůžete mi někdo dát jiný odkaz než rapidshare pls?

Uživatelský avatar spachal_tmp | sob pro 22, 2007 5:59 pm

Programy vcetne navodu jak na jailbreak jsou napriklad v navodu zde: http://iphone.cz/?text=246-kterak-z-nov ... ch-udelati.
Pred jailbreakem je nutne provest OktoPrep, jinak jailbreak nepujde.

wipi | ned pro 23, 2007 6:33 pm

zkouším ted jailbreak, ale nejde mi z jailbreakme.com nic stahnout do iPhonu. Zkoušel jsem kliknout na install Appsnapp několikrát, ale bez výsledku. Restartoval jsem a mám opět obrazovku "Activate your iPhone connect to itunes"

Co mám prosím dělat?

Díky

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned pro 23, 2007 7:03 pm

wipi píše:Co mám prosím dělat? Díky

a) psat dotazy do temat co s tim maji neco spolecneho, nejlepe tech ktera se toho primo tykaji (a pokud OPRAVDU nejsou, zalozit je)

b) pouzit tu spravnou verzi firmware. Pokud mas 1.1.1, pak tu 'starsi 1.1.1', pokud mas 1.1.2, pomoci jailbreakme.com to nepujde

c) pokud je vyse uvedene v poradku :), zkouset, zkouset a zkouset, ono se to jednou povede ..

wipi | ned pro 23, 2007 7:22 pm

píšu tady, protože se pokouším odblokovat můj 1.1.2 iPhone pomocí turbo sim. Vše dělám podle obrázkového návodu tak, jak uvedl rony. Zaseknul jsem se ale na bodě 15. Rony píše, že se mu vše podařilo udělat, proto píšu sem a pouze navazuji na téma. Zkouším to už asi po dvacáté a prosím o pomoc.

spáchale díky za radu, ale zkus mi prosím ještě trochu napovědět, protože mi nezbývá moc času a nebudu už dnes mít wifi :-(

ještě jednou díky

wipi | ned pro 23, 2007 7:33 pm

uz to jede. Mas pravdu, zkouset,zkouset a pak to pujde. :-)

wipi | ned pro 23, 2007 10:31 pm

Tak rád píšu, že jsem to i při mých chabých pc znalostech zvládnul!!

Plně funkční 1.1.2. Pouze mi zahaprovalo AppTabb instalace z webu a pak mi pomohlo pár lidí odsud a dobráci z hackint0sh webu.

Sestra má opravdu pěkný dáreček.

Ještě jednou díky všem co mi ukázali cestu.

sti/b9 | úte pro 25, 2007 1:04 am

Rony prosím tě jedno děcko se přihlásilo na iworld a změnilo lokalizaci na czech republic.Pak jsem to změnil zpátky na usa,ale padají od té doby telefonní funkce.Sms spadnou vteřinu po otevření zpátky do hlavního menu a telefonování po zmáčknutí prvního čísla.V levo nahoře standartní eurotel,signál plnej.Vše ostatní funguje standartně.Prosím o pomoc,dítě pláče................. :cry:

sti/b9 | úte pro 25, 2007 1:21 am

Zapomněl jsem,verze 1.1.2,turbosim ještě před chvilkou plně funkční.a de s něj volat přes kontakty.Nepřijímá příchozí hovory ani sms ale zobrazí jejich počet na ikonách.

wipi | úte pro 25, 2007 2:37 am

Ta lokalizace má být nastavena na Czech Republic a pak by vše mělo fungovat správně. Vrať to zpět na Czech Republic.

sti/b9 | úte pro 25, 2007 11:37 am

je to tak,dala tam nějaký jiný stát,já myslel že Čr a tak jsem tam šoupnul Usa a vono nic.Děkuju Wipi za noční pomoc.Už to zase jede.Co ještě mne asi čeká....

Matyasza | čtv pro 27, 2007 12:44 pm

Re: Fóra nejsou ompletní

iphoneman píše:No není to vůbec jednoduchá věc, bohužel na na fórech nejsou kompletní informace a to je problém .-) ale kdo je šikovný a trpělivý, tak na to přijde. Pokud ne, je možné to za nějakou odměnu odblokovat .-)

Nechtěl by jsi mi za nějakou odměnu pomoct odblokovat 1.1.2? :)

Uživatelský avatar sasaj | ned led 06, 2008 12:07 pm

mam tu dotaz ohledne neprogramovani turbosim.... je v tomhle navodu soucasti i to programovani turbosimky? http://spravodaj.madaj.net/view.php/200 ... ple-iphone

nebo je nekde jinej navod jak tu turbosim preprogramovat?!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar sasaj | pon led 07, 2008 4:50 pm

uz si to asi 30 lidi odblokovalo a nikdo mi to nemuze rict?!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon led 07, 2008 5:00 pm

preco preboha prepinas iWorld na USA? Ma to byt na CZECH ak to chces pouzivat na CESKE SIM karty. Vysvetli mi pohnutky, ktore ta viedli k takej blbosti? PREPNI iWorld na CZ a si vybaveny. Koniec hlasenia.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pon led 07, 2008 5:02 pm

sasaj píše:mam tu dotaz ohledne neprogramovani turbosim.... je v tomhle navodu soucasti i to programovani turbosimky? http://spravodaj.madaj.net/view.php/200 ... ple-iphone

nebo je nekde jinej navod jak tu turbosim preprogramovat?!

nie je. o par clankov dalej na spravodaj.madaj.net najdes aj komplet navod pre TS. Podla mna to nebolo az tak zlozite :-)

a keby si TU na tomto fore klikol na Hladat, tak nemusis tu vrieskat ako pominute decko ale mas o par sekund to, co potrebujes.

Neodpovedaj.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar sasaj | pon led 07, 2008 6:14 pm

takze co jsem to tak procetl ten zpravodaj tak staci pouze TS vymazat a dat tam ten PIN? a pak pokracovat v normalnim navodu od STEPU 3 ?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon led 07, 2008 8:32 pm

uz si ju predtym programoval? ak ano, tak ju treba pomocou TPIN vymazat, na to je na spravodaji tiez navod ale dopracujes sa k nemu aj na tomto fore - vid. moj clanok o "nakupe a sprevadzkovani iphone".
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv