Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Tonek píše:Nechme se překvapitkaždopádně 3G bych řekl, že je jeden z nejrozšířenějších, takže by si ten update ještě zasloužil
7UN3RK0 píše:OT: Buď som slepý alebo vidím až moc dobre. Tonek má iPhone 3G a verziu iOS 4.3.1??? Chlapec to si ako dokázal?
7luke.com píše:Kdybys měl JB, tak jde všechno (několik druhů doručenek):
http://www.7luke.com/iphone4
vbruno píše:to Hnydka: Tot vše je pěkné, teď do toho zahrň situace:
1. vlezu do metra
2. dosáhnu FUP (který se u nás v blízké budoucnosti nezvedne)
3. vyjedu do zahraničí.
House_MD píše: Jinak já bych uvítal, kdyby Apple zapracoval na slovníku T9... Některý blbosti, co lidem píšu![]()
aspoň dobrá správaScorpionSX píše:Ja myslím, že iOS 5 by ešte pre 3GS mohol byť. Aj pri iOS 4 ostali podporované tri modely (3G, 3GS, 4), tak teraz by to mohli spraviť rovnako. Totiž 3GS a 4ka nie sú rýchlostne zas tak moc odlišné, takže napadá ma jedine, že by nebolo podporované ne-Retina rozlíšenie, ale zase nie som si istý ako by to bolo s aplikáciami - nie všetky sú na vyššie rozlíšenie stavané a ak by Apple zrušil podporu nižšieho rozlíšenia, tak neviem či by sa to netýkalo aj aplikácií - tak či onak by to bolo pre Apple myslím len zbytočné trápenie sa s kódovaním a pod. takže by do toho asi nešli.
Inak to čierne pozadie mám spravené presne tak isto, len čisto čierny obrázok v natívnom rozlíšení a hotovo. A zabordelovanie systému Cydiou a "Others" a spomalenie/nižšia výdrž baterky, to ani nehovorím. Vždy to pred updatom na nový iOS vyskúšam na pár dní, ale zakaždým to dopadne asi tak, že "mám TO tam" a to je asi tak všetko.
živě.cz píše:Podle informací zdrojů Reuters dokončil Apple práci na připravované službě stremovaného přehrávání hudby z iTunes. Pro uživatele to bude znamenat, že si zakoupenou hudbu v iTunes nebudou muset stahovat, ale kdykoli si ji budou moci přehrát prostřednictvím internetu. Samozřejmě výhody tohoto řešení doplňuje řada nevýhod, nicméně nezávislé prognózy říkají, že toto je budoucnost distribuce hudby. Také proto se do cloudového prodeje hudby pouští největší internetoví hráči. První byl Amazon, druhý bude pravděpodobně Apple a v závěsu přijde i Google.
Hnykda píše:vbruno píše:to Hnydka: Tot vše je pěkné, teď do toho zahrň situace:
1. vlezu do metra
2. dosáhnu FUP (který se u nás v blízké budoucnosti nezvedne)
3. vyjedu do zahraničí.
Já to nemyslel tak, že cloud plně nahradí pevné úložiště, takže nebude stále problém mít určité věci a ukládat je na pevný disk (i)zařízení jak to je teď. Synchronizace by proběhla při příštím připojení k síti, jak to je třeba teď s kalendářem. Když vyjdeš do metra, pracuje se na tvém disku a samozřejmě máš přístup omezen, stejně jako teď...
FUP je samozřejmě problém, ale to bych neviděl jako hl. překážku - můžeš si dnes i připlatit za to, abys ho měl neomezený (viz VF, dokupuješ si když chceš vyšší). Zkrátka, není problém být neustále na netu, když pominu finance, to už je pak na každém na kolik mu to vyjde. A co se týká měst, Wifi to jistí a trend příbytku roste, můj kamarád například nemá vůbec připojení přes data protože cestu do školy, do práce má zmapovanou tak, že je skoro furt na free wifině
. To bych větší omezení viděl právě přenosovou rychlostí, která má určité limity. FUP je jen "trapné" omezení.
Zahraničí je to samé - stejně jako dnes. Můžeš samozřejmě pracovat offline na svém disku, jak to je, ale jsi samozřejmě odkázán na wifi a nebo dražší připojení od operátorů přes data. Opět "jen" peníze, ale ne překážka.
Takže to nemyslím tak, že práce na cloudu úplně vystrčí offline mod ze všech zařízení, spíše to bude takový doplněk
To mods: Můj příspěvek není OT, debatuji o tom jak by to mohlo být v iOS 5. Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé