ScorpionSX píše:Takže restore z trojdňovej zálohy na iCloude nepriniesol žiadny úspechNastavenie pre mobilné dáta stále chýba, skúsil som Vodafone kartu, tam je to ok, ale to preto, že Vodafone má vlastné carrier settings a netreba si ich nastavovať ručne. Zase velká sláva pre O2 SK...
Nechám to teraz tak, znova si tam nahodím ten konfiguračný profil, nech mi aspoň internet ide, ale musím povedať, že som zase po x betách sklamaný. Cca nejaká beta 3 bola subjektívne asi najlepšia (iOS a rovnako aj iTunes), potom to akosi ide dolu vodou...dúfam že sa Apple vyšvihne s GM, lebo neviem neviem...
//EDIT: aj keď viním z tohto problému viac iTunes ako iOS, tam totiž nejde skontrolovať update pre carrier settings, myslím si že ak by toto prešlo, tak si iPhone uvedomí, že môj operátor žiadne nemá a nechá ma si ich nastaviť.
hele dej si tam to O2 a v mobilu v safari bez na http://www.unlockit.co.nz a zkus si to nastavit podle toho.. lidi co nemohli upravovat to VPN nastaveni rikaj ze tohle funguje:) napis pak jestli to slape