[HW] NextSIM-HyperSIM-X-Sim-MagicSIM-StealthSIM-SuperSIM

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Paly | čtv led 17, 2008 4:47 pm

No tak by to malo byt, lebo tie karty su uz predprogramovane.
Naposledy upravil Paly dne čtv led 17, 2008 4:55 pm, celkově upraveno 1
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Cris | čtv led 17, 2008 4:50 pm

Fajn - dik
Naposledy upravil Cris dne čtv led 17, 2008 6:16 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

stora-k | čtv led 17, 2008 6:04 pm

Staci vyrezat roh simkarty, zlepit dokopy, nainstalovat iWorld a mozes volat... :wink:

stora-k | čtv led 17, 2008 6:06 pm

Len jedno ma stve, ze mi nejdu zvonenia (iba vybracia) a dufam, ze to nie je tou kartou... :cry:

Uživatelský avatar toncek | čtv led 17, 2008 6:23 pm

Zdravím já si objednal už odblokovaný Iphone na ebay a měl by přijít společně s StealthSim v4..Jen mě zajímá čím mám slepit tu Stealtsim se svojí simkou? :)

EDIT: Tak v jiném vláknu jsem se dozvěděl, že ty simky není k sobě třeba lepit, že stačí dávat pozor, aby se při vkládání nehnuly a je to, takže asi zkusím svojí šikovnost :-)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar lofounek | čtv led 17, 2008 9:55 pm

Na kolik te z toho Ebaye vysel?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát led 18, 2008 3:16 am

Re: spachale spachale

Moff23 píše:Me prijde ze se v tom napinani uplne vyzivas :lol: :)

Mno, aby jste si nemysleli ze jsem takovy sadista ;), takze oznamuji: vse je v poradku, karta je funkcni. Uvidim jaky bude zatezovy test zitra 'v realnem provozu', ale zatim se zda vse OK :].

A ze vas rada mam :P, mate k tomu na iPhone i clanek. Staci? :)

Strangelove | pát led 18, 2008 10:04 am

stora-k píše:Len jedno ma stve, ze mi nejdu zvonenia (iba vybracia) a dufam, ze to nie je tou kartou... :cry:

přepni si ten malej čudlíček na straně :D

Uživatelský avatar toncek | pát led 18, 2008 10:41 am

Lofass_ píše:Na kolik te z toho Ebaye vysel?

590 USD iPhone + StealthSIM v4, 40 USD poštovné..

to spachal_tmp: Pěkný článek :)

Jinak měl bych dotaz je jedno jestli ten iPhone zapnu bez simkarty a třeba nainstaluju ten iWorld..nebo ho budu chvíli prostě používat bez simky..a poté tam vložím tu simku..nebo musím než poprvé zapnu iPhone ho tam vložit společně i s tou simkou a pak naistalovat ten iWorld?

Jde mi o to jestli musí být dodržen nějaký přesný postup při tomto..abych hned na úvod něco nezdupal :D

//spachal: dotazy tykajici se postupu v clanku prosim resit primo v diskuzi ke clanku, http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=1181

Moderator fóra
Moderator fóra

siana | pát led 18, 2008 6:28 pm

Tak v jiném vláknu jsem se dozvěděl, že ty simky není k sobě třeba lepit, že stačí dávat pozor, aby se při vkládání nehnuly

Včera jsem si pořídila Turbo SIM X-SIMM 2 odtud http://www.maczone.cz/_produkt/ipower-t ... 207010197/, doma vyřízla skalpelem čtvercový otvor do SIM a pak nastalo několik pokusů, jak velmi opatrně (a bez lepení) zasunout TS+SIM společně do telefonu. To místo v telefonu pro SIM je tak těsné, že TS, i když je velmi slabá, měla tendenci se posouvat nebo dokonce "krčit".

Nejlepší postup byl nakonec tento: nasadit SIM do "dvířek", zasunout cca 1/5 do telefonu a pak velmi opatrně podél zasunout TS. Bylo to na první pokus.

Mimochodem, karta je naprogramovaná, všechny funkce telefonu jsou bezchybné, funguje i na Vodafone SIM 2v1 (kombikarta).
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pát led 18, 2008 6:42 pm

u mna som to az take tesne nemal, prakticky uplne v pohodicke to vyberam a vkladam :) ale je to asi suhra medzi simkou operatora a hrubkou konkretnej TS.

gratulujem
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

stora-k | sob led 19, 2008 9:52 am

U mna pomohlo trocha lepidla na papier :D Oproti vyrezanemu rohu simky som na nu lizol trocha lepidla (tam mi najviac odstavala) a pritlacil turbosim. Odvtedy nemam problem. Karty sa daju lahkooddelit bez zjavneho poskodenia. Ta strbina je fakt tesna a mal som prvy krat problem karty vytiahnut :x

dapro | sob led 19, 2008 10:01 am

stora-k píše:Prisli mi 3 karty, ale ta sklamem, vsetky idu do mojho, kamosovho a este jedneho iPhone co predavam... takze sorry. Ale ak si ju vydrazis, do 8-10 dni ju mas doma. Treba trpezlivost... 8)

Dnes sem se snaži l zaplatit TS od digibox21 ale nejak mi selhává pay pall píse to při pokusu zaplatit This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link. Nechápu to jeste včera sem platil a vše v pohode.. nevíte co s tím?

stora-k | sob led 19, 2008 10:19 am

Ostava ti zavolat do svojej banky, ktora ti kartu vydala. Nieco sa im asi nepacilo na tvojich platbach... :shock:

Uživatelský avatar lofounek | sob led 19, 2008 11:10 am

Nevyprsela ti nahodou platnost karty?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

dapro | sob led 19, 2008 11:11 am

určitě ne 06/2009

black_viki | sob led 19, 2008 8:55 pm

taky muzes mit kartu blokovanou pro internetove platby...

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 21, 2008 3:18 am

Tak jsem jen v rychlosti mrknul na eBay a co nevidim :) .. Ceny xSIM karet leti dolu primo zavratne, podivejte se na tenhle shop:

* http://stores.ebay.com/Daily-Win

a nechte si vyhledat iPhone. Cena 26.50 plus 6.50 USD doprava .. bratru za 33USD a to je pri kurzu na PP priblizne 600Kc .. A pri tom poctu aukci a dobrem hodnoceni pochybuji, ze by prodejce nabizel nejake šméčko ;) ..

Co dodat, ze :).

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 21, 2008 9:44 am

Dneska jsem jen tak pro srandu zkusil par $$ prihodit na tri aukce, pokud to vyhraju, dam karty k dispozici do fora :) .. (za cenu ve vysi nakladu)

Lanex | pon led 21, 2008 11:51 am

dnes nám Turbo SIM X-SIMM 2 na Maczone zlevnili :) http://www.maczone.cz/_produkt/ipower-t ... 207010197/

1416 kaček, to už stojí za hřích... rozhodně raději risknu tuhle kartu s 12ti měsíční zárukou, než ebay, kde by mi mohli poslat třeba šlupky od banánů...

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 21, 2008 1:04 pm

Jak je videt, uz i jim to bylo blby ;) .. Ale cekal jsem ze zlevni vice, i tahle cena je vice jak dvojnasobna te, za kterou se to da koupit.

A ze by riskoval prodejce, ktery ma procet aukci v radu tisicu, spatne hodnoceni, to se uz dnes prakticky nestava, z toho strach mit asi nikdo nemusi :).

No a pro ty soutezivejsi z vas, pokud si rano privstanete (aby amici uz spali, evropane jeste spali a sikmooci uz davno byli v praci :P ), da se xSIM karta vyhrat v aukci okolo 20USD i s dopravou ..

aGr | pon led 21, 2008 9:11 pm

Pro cloveka v dnesni dobe ale se stejnak nevyplati si koupit iPhone a unlockSIMku vzlast ne? Protoze
a) v apple store kde je pristroj skoro nejlevnejsi uz hrozi 1.1.3
b) na ebay se vetsinou to prodava dohromady a platit dvakrat postovny z USA se nevyplati
c) u nas v obchodech/prodejcich jsou drahy
Nebo jsem neco prehlidl?
(Sry za trochu ot)

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 21, 2008 10:58 pm

Jak se to vezme .. pri tech cenach za ktere se nabizi ruzne xSIM karty na CZ aukcich a webech, bych rekl ze se to skoro i vyplati :P ..

Moff23 | úte led 22, 2008 9:08 am

tak dnes jsem si chtel odblokovat telefon mam vse potrebne az na software a kdyz chci zapnout itunes hodi to hlasku
The iTunes Libarary.itl is locked, on o locked disc,or you do not hawa write premission for this file.......
ani preinstalovani nepomohlo....
ale uz je mam na noteboku a funkcni jen nemam soft na ktery bych updatoval 1,1,2 a nasledne soubor na jailberak.... mate je nekdo a mate 10 min casu na male vysvetleni cetl jsem to vse 100krat a chci jen neudelat fakt nic spatne jinac jsem si koupil taktez karticu z MACZONE a opravdu jsou levnejsi :D :D :D

Uživatelský avatar waczko | úte led 22, 2008 9:58 am

včera mi došla iPower Turbo SIM X-SIMM 2 a mohu hlásit pouze spokojenost :lol: za tu cenu, ani jsem dlouho nečekal a PPL mi ji dovezli až domů... nic jsem nenastavoval, pouze jí dal do iPhone a okamžitě jsem měl síť ;)
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Moff23 | úte led 22, 2008 9:59 am

jinak jsem jeste zapomel dodat ze soft jsem stahoval a clanku spachala....Predtim to slo ale ted je stazenej soubor poskozenej i na nekolika pc s ruznym downloader

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte led 22, 2008 11:58 am

>Moff23: preinstaluj si iTunes. Navic pokud uz mas odemknuty iPhone a pouzivas kartu z Maczone, nepotrebujes uz na stolnim PC (iTunes) instalovat vubec nic.

Jaky soubor je konkretne poskozeny? Pochybuji, ze by na RS nejak modifikovali soubory, problem vidim spise ve spatne ulozene cache nekde u vas na routeru. Ale kdyz mi napises o jaky soubor se jedna, odzkousim to sam.

>waczko: dik, hodis sem jeste link na prodejce?

Uživatelský avatar waczko | úte led 22, 2008 12:02 pm

iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte led 22, 2008 12:12 pm

Dik za info, ale hadam ze spechat neni kam :).. Karet je a bude porad dost a (snad i v Cechach) budou stale levnejsi.

Moff23 | úte led 22, 2008 12:13 pm

Jedna se o firmw.... Cast1 a cast2 ale stim routrem mas nejspis pravdu jinak jak jsem psal jsem odblokovanej ale zaseklej na 1.1.1 a tady je mi ta sim naprd. Mesice cekam na sim a zatim si vesele spravuju mp3 pak se konecne dockam privezu si kartu, sednu k pocitaci a nejde pustim nic itunes jsem preinstalovaval asi 5krat[/list]

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte led 22, 2008 12:35 pm

Oba dva soubory jsou v poradku, chyba je nekde u vas (WinRAR 3.51). Co se tyce iTunes, pouzij jiny komp a mas po problemu, alespon co se unlocku tyce.

FuntomCZ | čtv led 24, 2008 6:57 pm

plz mam dotaz - nepodarilo se mi to tu nikde najit bohuzel - chci si koupit turbosim z maczone v nejblizsi dobe, ale musi se nainstalovat 1.1.2 fw po tom co se vlozi, aby se mohl nainstalovat iworld... mate plz nekdo ke stazeni fw 1.1.2 ?? (itunes je nejnovejsi uz bohuzel 1.1.3) dik

OneWayCZ | čtv led 24, 2008 7:14 pm

Prodám Turbo Sim Unlock iPhone 1.1.2 OTB STK B

pozn. mod. rony: nebolo by lepsie inzerovat tam, kde sa na tomto fore inzerovat ma? Nie je tvoja ponuka uz trosku nad ramec "kusoveho predaja"? Nedohodnes sa s vlastnikom webu na inzercii tvojho pomaly velkoobchodu? :-)

speq | pát led 25, 2008 11:18 pm

oplati sa este kupovat TS ak mam 1.1.2 na ceste ku mne a teraz vychadza 1.1.3 ? alebo ako to je ? poradte mi pls ci mam kupovat

cepp | ned led 27, 2008 12:58 pm

Next sim 2

Pozor u teto verze turbo sim jsem se setkal s problemem a to u sim eurotel ,ale jen u cisel ktere byla drive vedena u jineho operatora tam tel. fungoval max 2dny a pak nechtel nacist signal tak jsem zasel do eurotelu nechal jsem si vystavit novou sim a vse je OK.

Uživatelský avatar Almi | ned led 27, 2008 1:12 pm

To speq:
Určite sa ti oplatí kupovať 1.1.2 a Turbosim. Pokiaľ ti teda ide aj o telefonovanie a nie iba o iPod. 1.1.3 by si zatiaľ pre telefonovanie nerozchodil :lol:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Paly | pon led 28, 2008 7:53 pm

iSIM

Zdravim vsetkych, chcem sa podelit o skusenost. Objednal som si iSIM od Cinskej firmy DigiBox21. Karty dosli cca za tyzden, SVK colnici maju chaos v tom co robia tak zato to trvalo tak dlho.

Karty dosli cele zive a zdrave. Zo svojej ORANGE SK som odstrihol kusok z rozka SIM karty a vlozil do iPhone, nic som nelepil, opatrne som to tam supol. Stiahol som si iWorld, nastavil Slovakia a tel sa mi restartoval. Po zapnuti vidim plny signal a Orange SK (ktore sa sem tam cele preroluje a potom svieti len Oran...).

Vyskusal som:
Telefonat odchadzajuce hovory super
Telefonat prichadzajuce hovory super
SMS odoslanie super
SMS prijatie super
EDGE super

Vsetko funguje, tesim sa ako maly chlapec. Ti, ktorym som objednal karty tak pisem hned mail. :) (DigiBox21 mozem len odporucit, mozte ich vydrazit cez ebay alebo kupit na iph0ner.com) dufam, ze nevadi mala reklama tejto Cinskej firmy.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

fipil | pon led 28, 2008 10:55 pm

A co SIM Toolkit aplikace? Funguji? Mas v Settings/Phone podmenu Sim Applications? Pokud ano, jaka je to presne karta, prosim?

Strangelove | pon led 28, 2008 11:55 pm

fipil píše:A co SIM Toolkit aplikace? Funguji? Mas v Settings/Phone podmenu Sim Applications? Pokud ano, jaka je to presne karta, prosim?

jo, fungujou, ale musíš mu to napsat, že chceš stk support - stojí o pár dolarů víc. Já ji mám na Vdfn cz.

Paly | úte led 29, 2008 12:12 am

fipil píše:A co SIM Toolkit aplikace? Funguji? Mas v Settings/Phone podmenu Sim Applications? Pokud ano, jaka je to presne karta, prosim?

Ano funguju aj tie SIM Applications. Je to iSIM karta. je dost lacna 50 USD, ale podla mna by sa dala vybavit aj za menej, mozno :).
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv