Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Max87 píše:Mne sa to teda podarilo rozbehat stylom, ze som musel nastavit to casove obmedzenie, ked som potom volal zo sluzobneho na sukomny, ozvalo sa User busy a na displeji sukromneho som mal zmeskany hovor.
xslide píše:Normálně online, stejně jako Google mapy.
Onygzzer píše:Sem zvědavej, jak to pojede na 3GS...netestujete to někdo na tomhle dědečkovi?:)
barberry.pha píše:slezacekm píše: zatim mi prijde, ze system je sviznejsi nez ios5.1.1, a
A nahraval jsi nacisto nebo pak nahraval zalohu?
fido_cz píše:Jak dlouho trva zarazeni do Dev programu? Kamarad ucet ma, zaregistroval moje UDID, ale me to stale pise ze nejsem registrovany.
zvonicek píše:Zajímavé srovnání kvality mapových podkladů iOS6 a Googlu:
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/j ... fault.aspx
88MaTo88 píše:No ako to vyzera s 3D v SK/CZ ?
Inak skuste niekto multitasking v landscape. Pri jednom videu na tvojejTrube som videl koment, ze tipek zabudol na MT vo videu...
K tym mapam- ja som hned vravel vo vlakne 3D mapy v iOS 6, ze apple nema sancu dobehnut roky zhromazdovania dat, ktorymi presiel google.
Len aby sa nestalo (teraz ked 3D bude aj google maps) ze uzivatelia si budu stahovat app google maps a vykaslu sa na app od applu.
Rana pod pas by bola ak by apple nedovolila googlu dat svoju app do storu![]()
EDIT: apple sa s maps otvorila dalsia moznost ako nas "trestat" za to ze mame sunku heh resp iP 4 nie je sunka... Tak teda najnovsie iDevice. Marketing je niekedy svina vec![]()
God bless the JB
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé